HALIKKO KIIKALA KISKO KUUSJOKI MUURLA PERNIÖ PERTTELI SALO-USKELA SUOMUSJÄRVI SÄRKISALO
Etusivulle|Sivukartta ja haku|Muuta tekstikokoa
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

Avoimet työpaikat

Salon seurakunnassa on haettavana

PERHENEUVOJAN VIRKA

Kelpoisuusehtona on teologian, psykologian tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Virkaan valittavalta edellytetään lisäksi kirkon perheneuvojan erikoistumis­koulutusta tai sitoutumista sen suorittamiseen, hyväksyttyä soveltuvuustestiä ja ev.lut. kirkon jäsenyyttä. Perehtyneisyys pari- ja perheterapiaan katsotaan eduksi.

Virka täytetään 1.1.2015 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka on sijoitettu vaativuusryhmään 601.

Salon seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset on toimitettava viimeistään 30.9.2014 os. Torikatu 6, 24100 Salo. Kuoreen merkintä "Perheneuvoja".

Lisätietoja antavat neuvottelukeskuksen vt. johtaja Ulla Ristolainen, **@**, soittopyynnöt p. 044 774 5217, ja kirkkoherra Timo Hukka p. 0400 784 322.

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Kirkkoneuvosto valitsi 19.8. virkaan Anette Fagerlundin.