HALIKKO KIIKALA KISKO KUUSJOKI MUURLA PERNIÖ PERTTELI SALO-USKELA SUOMUSJÄRVI SÄRKISALO
Etusivulle|Sivukartta ja haku|Muuta tekstikokoa
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

Seurakuntaelämää Särkisalossa

Kirkonmenot

• To 17.4. Kiirastorstain iltamessu klo 19; Jaakko Laxenius, Vesa-Matti Tastula.
  • Ma 21.4. Toisen pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus klo 10; Jaakko Laxenius, Riitta Koivisto.

Ristintie-tapahtuma
Särkisalossa ja Perniössä

Ristintie-tapahtuma alkaa pitkäperjantaina 18.4. klo 15 Särkisalon kirkkopuistossa. Oppaiden johdolla kuljetaan Jeesuksen rinnalla Jerusalemin portista viimeiselle aterialle, Getsemanen puutarhaan, Kaifaksen palatsiin ja Golgatalle.

Pääsiäissunnuntaina 20.4. klo 10 tapahtuma jatkuu Perniön kirkossa, jonne kokoonnutaan yhteiseen messuun todistamaan ylösnousemuksen ihmettä. Tapahtumaa on toteuttamassa iso joukko Perniön ja Särkisalon lapsia ja nuoria. Mukana ovat myös kanttorit kuoroineen ja alueiden papit.

Perniöön lähtee kyyti Förbystä klo 9.15, poimii matkalta ja palaa jumalanpalveluksen päätyttyä.

Tapahtumasta tarkemmin täällä.

Lisää tapahtumia Tapahtumakalenterissa.

Kappalaisenkanslia
avoinna keskiviikkoisin klo 15 - 18.