HALIKKO KIIKALA KISKO KUUSJOKI MUURLA PERNIÖ PERTTELI SALO-USKELA SUOMUSJÄRVI SÄRKISALO
Etusivulle|Sivukartta ja haku|Muuta tekstikokoa
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

Seurakuntaelämää Särkisalossa

Messu ja Yhteisvastuulounas

Messu su 14.2. klo 11; Juha Hekkala, Riitta Koivisto.

Yhteisvastuulounas messun jälkeen klo 12 seurakuntakodissa. Tarjolla lämmin ruoka, salaatit ja kakkukahvit hintaan 12 €, 7–12-vuotiaat 6 € ja sitä nuoremmat ilmaiseksi.

Thaimaalaiset päiväkahvit

Thaimaalainen nuori kristitty nainen Malee Boonjatuek Sikhiun seurakunnasta on päiväkahvivieraana ti 16.2. klo 13 Särkisalon Kulttuuripappilassa, Kirkkopolku 3. Tulkkina on Lilja Kinnunen-Riipinen.

Lämmintä lähimmäiselle

Käsityöpiiri ke 10.2. klo 18 seurakuntakodissa.

Uutta koululaisille!

Kitarakerho 7–13-vuotiaille aloittaa ke 2.3. klo 15 Särkisalon koululla. Jos kitaransoitto kiinnostaa, kerhossa pääsee sitä kokeilemaan. Jatkokokoontumisista sovitaan ensimmäisellä kerralla. Tiedustelut Martti Rouhiainen 044 735 8623.

Lisää tapahtumia Tapahtumakalenterissa.

Kirkkodraaman harjoitukset alkavat

Perniössä ja Särkisalossa toteutetaan tänäkin keväänä kirkkodraama Noussut hän on. Projekti käynnistyy puvustuskokouksella Perniön kunnantalossa to 18.2. klo 18. Silloin julkistetaan uudet roolit ja kaikki näyttelijät, jaetaan uudet käsikirjoitukset, tarkistetaan pukujen sopivuus ja otetaan mitat uusien roolihenkilöiden pukuihin.

Draamaan otetaan muutamia uusia näyttelijöitä. Tehtävästä kiinnostuneet voivat ilmoittautua 17.2. mennessä Lilja Kinnunen-Riipiselle puh. 044 975 1802.

Kirkkodraama esitetään viime vuoden tapaan kolmiosaisena: Palmusunnuntai 20.3. klo 14 Perniön Kunnantalon Teatteristudiossa, Ristintie pitkäperjantaina 25.3. klo 20 Särkisalon kirkkopuistossa ja Ylösnousemus pääsiäisaamuna 27.3. klo 10 Perniön kirkossa.

Musiikista vastaa Maria Rainio-Alaranta, koreografiasta Titta Tunkkari, puvustuksesta Saija Lempiäinen, ryhmäohjauksesta Anna Kaisa Siltanen ja kokonaisohjauksesta Lilja Kinnunen-Riipinen.