HALIKKO KIIKALA KISKO KUUSJOKI MUURLA PERNIÖ PERTTELI SALO-USKELA SUOMUSJÄRVI SÄRKISALO
Etusivulle|Sivukartta ja haku|Muuta tekstikokoa  
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

Avoimet työpaikat

Kanttorin virka

Salon seurakunnassa on haettavana ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka. Salossa on kymmenen kanttorinvirkaa ja etsimme joukkoomme henkilöä, jonka musiikillisten taitojen katsotaan parhaiten laajentavan nykyisten kanttorien erityisosaamista. Edellytämme hakijalta monipuolisuutta, yhteistyökykyä ja innostusta kanttorin työhön kaikenikäisten parissa. Kaikki kanttorit osallistuvat Salossa myös rippikoulunpitoon. Tehtäviin kuuluu myös vastuu Kuusjoen alueen musiikkitoiminnasta.

Tarjoamme laadukkaat soittimet ja toimitilat, mukavan, ison ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä erittäin aktiivisen ja vaihtelevissa kokoonpanoissa konsertteja tekevän kanttoritiimin. Isossa kanttorijoukossa on mahdollista perustyön ohessa keskittyä monenlaiseen musisointiin hakijan taitojen ja kiinnostusten mukaan.

Palkan vaativuusryhmä on 601-602 riippuen hakijan koulutuksesta. Virkaan edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Toivomme valitun ottavan viran vastaan alkuvuodesta 2017. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan on oltava evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen ja hänen tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tiedustelut virasta: johtava kanttori Kaisa Suutela-Kuisma, **@**, puhelimitse 044 774 5291.

Hakuaika päättyy 25.10.2016 klo 16.

Kutsumme hakijat koesoittoon 1.11. Kirkkoneuvosto päättää valinnasta kokouksessaan 16.11.

Hakulomake löytyy täältä.

© Salon seurakunta // Sujuu-julkaisujärjestelmä
Suurenna tekstiä Oletustekstikoko Pienennä tekstiä Sivun alkuun Tulosta sivu