Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Diakonian virka

Salon seurakunnassa on haettavana vakituinen ja kokoaikainen diakonian virka. Virka täytetään 1.6.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Viran pääasialliset tehtävät:
- asiakastyö diakonian vastaanotolla/taloudellinen avustaminen
- kotikäyntityö
- kokoava toiminta
- yleinen diakoniatyö

Työ keskittyy tällä hetkellä Suomusjärven ja Kiikalan alueelle.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen diakonian virkaan kelpoistava tutkinto. Virkaan valittavan on oltava Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Virkaan valittavalta edellytetään oma-aloitteisuutta, ammatillista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, työyhteisötaitoja ja työssä tarvittavan tietotekniikan hallintaa. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaan ottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Viran hakuaika päättyy 11.3.2019 klo 15.

Hakulomake

Lisätietoja tehtävästä antaa diakonian työalajohtaja Kaisa Rauma puh. 044 774 5297, **@**

Siistijän vuorotteluvapaan sijainen

Siistijän vuorotteluvapaan sijainen 24.4.-20.10.2019 Salon seurakunnan alueella. Sijaisella pitäisi olla myös keittiötyön osaaminen.

Hakuaika päättyy 13.3.2019 klo 15.

Hakulomake

Lisätietoja ruokapalvelu-ja siivousesimies Jaana Koli 040 6361242, **@**.

Kesätyöntekijöitä leirikeskuksiin

Keittiö-ja siivoustyöt Halikon, Perniön, Perttelin ja Naarilan leirikeskuksissa. Työsuhteen kesto 1-2,5 kk.

Hakuaika päättyy 28.2.2019.

Lisätiedot:
ruokapalvelu- ja siivousesimies Jaana Koli 040 636 1242, **@**

Hautausmaan kausityöntekijä
Hautausmaan kesätyöntekijä ja kirkko-opas

Hakuaika päättyi 15.2.2019.

Lisätiedot: seurakuntapuutarhuri Markku Johansson 044 774 5285.