Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Ruokapalvelu- ja siivousesimies

Salon seurakuntaan on perustettu uusi ruokapalvelu- ja siivousesimiehen virka, jota nyt ollaan täyttämässä.

Viranhaltija vastaa seurakunnan keittiö- ja siivouspalveluista ja niiden kehittämisestä, toimii vastuualueensa henkilöstön esimiehenä ja organisoi työalansa hankintoja. Häneltä toivotaan myös kykyä ja innostusta tuotteistaa ja markkinoida seurakunnan tarjoamia ruoka- ja tilapalveluja.

Kelpoisuusehtona on suurtalousesimiehen tai restonomin tutkinto tai muu soveltuva koulutus sekä monipuolinen kokemus alan työ- ja esimiestehtävistä.

Virkaan valittavan pitää olla ev.-lut. kirkon jäsen, ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 503 mukaan.

Lisätietoja antaa talousjohtaja Marjut Eriksson
044 774 5200, **@**.

Hakuaika päättyy 31.8.2018.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella täällä.