Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

Sunnuntaina 26.1.

• Halikon kirkossa iltamessu klo 18.
  • Kiikalan kirkossa messu klo 10.
  • Kiskon kirkossa messu klo 12.
  • Kuusjoen kirkossa messu klo 10.
  • Perniön seurakuntatalossa perhekirkko klo 10. Perhetapahtuma Yhteisvastuun hyväksi.
  • Salon kirkossa messu klo 17.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10.

Maksuton lounas pienituloisille

To 23.1. klo 12 Mahlakankareen seurakuntakodissa, Koivulankuja 2 (Kalkkitien ja Palomäenkadun risteyksessä). Maksuton bussikuljetus klo 11.40 seurakuntatalolta, Kirkkokatu 6, paluu samaan paikkaan.

Ekumeenisen rukousviikon hartaus

Kristittyjen ykseyden ekumeenista rukousviikkoa vietetään aina 18.–25. tammikuuta. Tällöin kaikkialla maailmassa rukoillaan yhteisten tekstien pohjalta. Tänä vuonna rukousviikon teemana on vieraanvaraisuus.

Salossa ekumeenisen rukousviikon hartaus pidetään tänä vuonna to 23.1. klo 18 helluntaiseurakunnassa, Mököistenkatu 18. Mukana on osallistujia luterilaisesta kirkosta ja ortodoksikirkosta, helluntaiseurakunnasta ja vapaakirkosta. Lisätietoa rukousviikosta www.ekumenia.fi.

Naisten aamukahvit

Ajatuksia ja lauluja valoksi ja voimaksi
la 25.1. klo 10 Kitulan seurakuntakeskuksessa, Kitulantie 7

Vieraana laulaja-kirjailija, TM Hanna Ekola.

Mikä kannattelee meitä silloin, kun omat voimat eivät riitä?
Mistä löytyisi tyyneyttä aallokkoihin tai arkeen iloa, toivoa ja kiitollista mieltä? Voiko vaikeuksien keskellä kiittää?

Vapaa pääsy, aamupalan hinta 3 €.

Kosti Kallio vierailee

Rovasti Kosti Kallio Evankelisesta lähetysyhdistyksestä vierailee Salossa su 26.1. Kallio on ollut 17 vuotta lähetystyössä Japanissa, toimi sen jälkeen Hyvinkäällä lähetyspappina ja on nyt eläkkeellä.

Kosti Kallio saarnaa klo 10 Uskelan kirkon messussa. Iltapäivällä vierailu jatkuu Halikon seurakuntatalossa, jossa on klo 16 iltapäiväkahvit ja Siionin kannel-seurat. Seuroista voi jatkaa klo 18 Halikon kirkon iltamessuun.

Päivän kolehdeilla tuetaan nimikkolähetti Anna Mishinan työtä Virossa ja Venäjällä, erityisesti Sauen seurakunnassa.

Kinkerikevät alkaa Kiskossa

Kiskossa pidetään kevään mittaan viidet kinkerit. Ilta alkaa kahvitarjoilulla ja sen jälkeen on yhteistä ohjelmaa ajankohtaisen kinkeriaiheen äärellä sekä yhteislaulua.

Kiskon kevään ensimmäiset kinkerit ovat alueella Toija-Viiari-Kärkelä-Orijärvi-Vetjo ti 28.1. klo 18 Niina ja Mikko Jyllilällä, Nenäniityntie 15. Mukana ovat Martti Santakari ja Hanna-Leena Keinänen. Tervetuloa mukaan muaaltakin kuin kyseiseltä kinkerialueelta!

Muskareissa on tilaa!

Salon seurakunnan muskareita pidetään maanantaisin Kiikalan seurakuntatalossa klo 9–9.45 sekä Salo-Uskelan seurakuntatalossa 1–3-v. vanhempi-lapsiryhmä klo 10.30–11.15 ja vauvaryhmä klo 11.15–12. Kaikissa ryhmissä on vielä tilaa! Ota yhteyttä Anna Schukoviin sähköpostitse **@** tai viestillä puh. 040 533 8946. Lukukausi sisältää 15 opetuskertaa ja hinta 90 €/lapsi. Lue lisää muskareista.

Seurakuntalaisen monimuotokoulutus

Seurakunnissa voi toimia monin eri tavoin, mutta miten löytää oma paikkansa ja tehtävänsä?

Siihen tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden tammikuussa käynnistyvä monimuotokoulutus, joka toteutetaan Muurlan opiston, Bergvikin Säätiön ja Salon seurakunnan yhteistyönä. Koulutus sopii niin seurakuntien jäsenille, luottamushenkilöille kuin työntekijöille.

Katso koko koulutuksen ohjelma ja hintatiedot

Yhteiskristillinen Ollikkala-ilta

Tiistaisin klo 18.30 Ollikan seurakuntakodissa, Hämeenojankatu 19.

Muiden järjestämää toimintaa

pdf liite