Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

Marian ilmestyspäivänä su 24.3.

• Kiikalan kirkossa messu klo 10, Kiikalan Marttojen 70-vuotisjuhlajumalanpalvelus. Kirkkokahvit.
  • Kuusjoen kirkossa messu klo 10. Juhla seurakuntatalossa.
  • Muurlan kirkossa messu klo 10, Muurlan opiston juhlapyhä.
  • Perniön kirkossa messu klo 10.
  • Salon kirkossa tuomasmessu klo 18 (huom. aika!).
  • Särkisalon kirkossa messu klo 13.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10. – Messu radioidaan taajuudella 88,2. – Kahvit Café Uskelassa.
  • Vaskion kirkossa messu klo 10.

Paastonajan iltaretriitti

Halikon kirkossa pääsiäistä edeltävänä paastonaikana
tiistaisin klo 19–20.

Iltaretriitti alkaa rukoushetkellä, jatkuu hiljaisuudella ja päättyy hartauteen. Iltoja johdattelee Miika Rosendahl, ja niissä käytetään Martin Lönnebon kehittämiä rukoushelmiä.

Kaksi Mariaa

Marian ilmestyspäivänä su 24.3. kuullaan Pergolesin Salve Regina ja Vivaldin Stabat Mater klo 14 Kiskon kirkossa, Kirkonkyläntie 31. Esiintymässä Maria Sirén, sopraano; Hanna-Leena Keinänen, altto; Leena Kiiski, viulu; Marjatta Ilomäki, viulu; Antti Vesterinen, alttoviulu; Janne Kuosa, sello, ja Kaisa Suutela-Kuisma, cembalo. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Marianpäivän juhla

Kuusjoella vietetään Marian ilmestyspäivän juhlaa su 24.3. Se alkaa messulla Kuusjoen kirkossa klo 10 ja jatkuu messun jälkeen seurakuntatalossa. Puhujavieraana tiedottaja Sari Lehtelä Suomen Lähetysseurasta aiheenaan ”Naiset toivon lähettiläinä”. Myynnissä Lähetysseuran kortteja, Tasaus-kahvia ja arpoja. Tuotto Tasaus-kampanjalle Suomen Lähetysseuran ilmasto- ja ympäristötyöhön. Juhlan järjestävät Salon seurakunta ja Kuusjoen Maa- ja kotitalousnaiset.

Selloduoa ja perhekvartettia

Anna-Maaria ja Olli Varonen tyttärineen esittävät raikkaita klassisia säveliä sekä omaa tuotantoaan kahden sellon, viulun ja oboen voimin su 24.3. klo 17 Perttelin kirkossa, Kaivolantie 150. Vapaaehtoisen ohjelman (10 €) tuotto menee Kirkon Ulkomaanavun hyväksi.

Rzheviläisiä vierailulla

Rzhevin & Salon kaupungin ystävyys 50 v. – Rzhevin & Salon seurakunnan ystävyyys 20 v.

Rzheviläisiä on vierailulla Salossa viikolla 13. Vierailuun liittyy ystävyyskonsertti ti 26.3. klo 18 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7. Konsertissa esiintyvät Rzhevin kaupungin jousiryhmä, Rzhevin Pyhän Luukkaan seurakunnan Toivo-kuoro ja Krysanteemit-kuoro Salosta. Vapaa pääsy.

Venäjänkielistä messua vietetään ke 27.3. klo 18 Salon kirkossa. Messussa ovat mukana Toivo-kuoro ja Krysanteemit-kuoro. Messun jälkeen tarjolla kirkkokahvit kirkon sivusalissa.

Pop up -kuoro ja -bändi

Halikon kirkossa vietetään Hiljaisuuden messua su 31.3. klo 18. Tätä varten kootaan pop up –tyyppisesti kuoro ja bändi. Haluatko olla mukana musiikin teossa? Ota yhteyttä kanttori Lauriina Hurtigiin p. 044 774 5346, **@**.

Yhteiskristillistä toimintaa

• Ollikkala-ilta tiistaisin klo 18.30
    Ollikan seurakuntakodissa, Hämeenojankatu 19.

Kahvia ja juttuseuraa

• Kaffemuki maanantaisin klo 13–15.30
    Salon kirkon sivusalissa.
  • Olohuone Salotto avoinna ti–pe klo 10–14 os. Kirkkokatu 5. – Käsityöpiiri tiistaisin klo 11. – Juttukammari keskiviikkoisin klo 15; vertaistukea kuntoutujille.
  • Onnela maanantaisin klo 12–15 Kiikalan
    seurakuntatalossa; kahvia, juttuseuraa, arpoja.
  • Yhteiskammarin kahvio keskiviikkoisin
    klo 13.30–15.30 Perttelin seurakuntatalossa.

Muiden järjestämää toimintaa

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 22.3.2019

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 15.3.2019

Paastonaika kestää 40 arkipäivää ja päättyy pääsiäiseen.

Luterilainen paastoperinne
Ekopaasto

Vuoden 2019 Yhteisvastuukeräys

Tänä vuonna keräyksellä tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua Suomessa ja maailman katastrofialueilla.