Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

Sunnuntaina 18.11.

• Halikon kirkossa messu klo 10.
  • Kiikalan kirkossa messu klo 10, maanpuolustusväen kirkkopyhä. Seppeleenlasku sankarihaudalle ja kirkkokahvit.
  • Kuusjoen kirkossa messu klo 10.
  • Muurlan kirkossa messu klo 10.
  • Perniön kirkossa messu klo 10.
  • Salon kirkossa sanajumalanpalvelus klo 10 ja vaalien avaus.
  • Salon kirkossa messu klo 17.
  • Särkisalon kirkossa messu klo 11, sadonkorjuun kiitospyhä. Messun jälkeen juhlalounas uuden sadon äärellä.
  • Uskelan kirkossa ei jumalanpalvelusta!
  • Vaskion kirkossa messu klo 12. Kahvit seurakuntakodissa.

Maanpuolustusväen kirkkopyhä

Messu su 18.11. klo 10 Kiikalan kirkossa; saarna Tero Vaarna; Joutsiniemi, Suutela-Kuisma. Messun jälkeen lasketaan seppele sankarihaudalle, ja seurakuntatalossa tarjolla kirkkokahvit.

Vaalipäivänä radiohartaus

Uskelan kirkossa ei pidetä jumalanpalvelusta su 18.11.
Jumalanpalvelus pidetään tuolloin klo 10 Salon kirkossa. Radiotaajuudella 88,2 lähetetään kymmeneltä musiikkipitoinen hartaus.

Seurakuntavaalit

Seurakuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18.11. Vaaleissa Salon seurakuntaan valitaan 33-jäseninen kirkkovaltuusto. Ehdokkaita on yhteensä 126.

Rzhevin kuvia ja kuulumisia

Viime kesän seurakuntamatkaa Tveriin ja ystävyysseurakunta Rzheviin muistellaan pe 16.11. klo 18.30 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6.

Kuvien ja kuulumisten oheen on tarjolla teetä ja kaalipiirakoita. Rzhev-illassa mukana muun muassa Mari-Anne Mielikäinen, Tuula Jokela, Timo Hukka ja Kaisa Suutela-Kuisma. Tilaisuudessa lauletaan virsikirjan lisävihkon virsiä.

Vapaaehtoisella kahvirahalla tuetaan Rzhevin seurakunnan leirikeskuksen rakentamista.

Tervetuloa kaikki ystävyysseurakunnan asioista ja seurakunnan järjestämistä Venäjän-matkoista kiinnostuneet!

Gospel-lattarit™

27.11. saakka tiistaisin klo 18–18.45 Salo-Uskelan seurakuntatalon jumppasalissa, Torikatu 6. (Tuntia ei ole 13.11.)

Tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Matalan kynnyksen tanssitreeni sopii kaikenikäisille, -näköisille ja -kokoisille naisille.

Osallistujilta ei vaadita aikaisempaa kokemusta liikunnasta, tanssista eikä kristinuskostakaan.

Osallistumismaksu 5 €/kerta ohjataan hyväntekeväisyyteen. Tiedustelut Niina Jyllilä puh. 041 442 4747.

Kahvia ja juttuseuraa

• Kaffemuki maanantaisin klo 13–15.30 Salon kirkon sivusalissa.
  • Olohuone Salotto avoinna ti–pe klo 10–14 os. Kirkkokatu 5. – Käsityöpiiri tiistaisin klo 11. – Juttukammari keskiviikkoisin klo 15; vertaistukea kuntoutujille.
  • Onnela maanantaisin klo 12–15 Kiikalan seurakuntatalossa; kahvia, juttuseuraa, arpoja.
  • Yhteiskammarin kahvio keskiviikkoisin klo 13.30–15.30 Perttelin seurakuntatalossa.

Yhteiskristillistä toimintaa

• Ollikkala-ilta tiistaisin klo 18.30 Ollikan seurakuntakodissa, Hämeenojankatu 19.
  • Rukouspalvelu Healing Room
    ti 6.11. klo 17.30–20.30
    Salon kirkon sivusalissa, Kirkkokatu 7.

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 9.11.2018