Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Seurakunnan toiminta poikkeusoloissa

Koronavirustilanteen vuoksi Salon seurakunnan toimintaa on tauolla. Jumalanpalveluksia ja kirkkohetkiä toimitetaan verkon ja radion välityksellä. Seurakunnan muu normaali viikkotoiminta on keskeytetty toistaiseksi.

Jumalanpalvelukset
verkossa ja radiossa

Jumalanpalvelukset on katsottavissa videotallenteena. Jumalanpalveluksen voi myös kuunnella sunnuntaina klo 10
Järviradion kautta taajuudella 102,9 MHz sekä nettiradiosta.

Jumalanpalvelukset ja kirkkohetket

Kirkolliset toimitukset

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin.
Katso toimitusten poikkeusjärjestelyt

Ajankohtainen tieto päivitetään etusivulle sekä työalojen omille sivuille. Seuraathan myös seurakunnan sosiaalisen median kanavia.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto (myös hauta-asiat) palvelevat arkisin toistaiseksi vain puhelimitse ja sähköpostitse.

puh. 02 774 5206

Taloustoimisto (myös hauta-asiat)
puh. 02 774 5209

Diakonian palvelut poikkeusoloissa

Diakonian puhelinpäivystys ti–to klo 10–13 puh. 044 774 5216. Voit jättää soittopyynnön ja diakoniatyöntekijä soittaa sinulle takaisin. Voit olla yhteydessä, kun tarvitset keskusteluapua, taloudellista tukea tai asiointiapua (riskiryhmiin kuuluvat).

Leivänjako ti–to klo 10–13 Saloton keskimmäisen eteisen tuulikaapista, os. Kirkkokatu 5.

Kirkko avoinna

Halikon, Salon ja Särkisalon kirkkoon voi tulla hiljentymään tai juttelemaan seurakunnan työntekijän kanssa. Katso kirkkojen aukiolo

Verkkoseurat

Herättäjä-Yhdistys järjestää verkkoseurat torstaisin klo 19 (ei kiirastorstaina) Facebook-sivullaan.

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 3.4.2020

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 27.3.2020
Jumalanpalvelukst ja kirkkohetket Salon seurakunnan YouTube-kanavalla. Kuva linkkinä sivulle.

Yhteisvastuukeräys

Tänä vuonna keräyksellä tuetaan vanhemmuutta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Lisää keräyksestä

Paastonaika jatkuu pääsiäiseen. Perinteisen paaston rinnalle on viime vuosina noussut Ekopaasto.

Valtakunnallista Ekopaasto-kampanjaa on toteutettu vuodesta 2012. Kampanjassa innostetaan suomalaisia liittymään pääsiäispaastoon tavalla, joka osaltaan auttaa myös hillitsemään ilmastonmuutosta. Yksittäisen ihmisen suurimmat hiilipäästöt tulevat ruuasta, liikkumisesta ja asumisesta.

Vanha kristillinen tapa luopua paastonajaksi lihan syönnistä on siis vuosisatoja vanha ekoteko. Samaan suuntaan vaikuttaa elämän tahdin hidastaminen. Ekopaastoajat
voivat etsiä itselleen hyvän tavan liittyä paastoon.

Tänä vuonna Ekopaastoa vietetään 26.2.–11.4. vaatteiden vastuullisuuteen liittyvin teemoin.

Lisää Ekopaastosta