Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

Sunnuntaina 19.11.

• Halikon kirkossa messu klo 10. Maanpuolustusväen kirkkopyhä. Messun jälkeen käynti sankarihaudalla ja kirkkokahvit seurakuntatalossa.
  • Kiikalan kirkossa messu klo 10.
  • Kuusjoen kirkossa messu klo 10.
  • Muurlan kirkossa messu klo 10.
  • Perniön kirkossa messu klo 10, mukana alueneuvosto.
  • Salon kirkossa messu klo 17.
  • Särkisalon kirkossa messu klo 10.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10, mukana Toivon laulajat. – Messu radioidaan taajuudella 88,2.

Lyhtykirkko

Pe 17.11. klo 18 Suomusjärvellä Nahvonpuistossa Kitulassa. Tule etsimään valoa syksyn pimeyden keskellä. Kirkon jälkeen seurakuntakeskuksessa kuumaa mehua ja pipareita.

Maanpuolustusväen kirkkopyhä

Su 19.11. klo 10 Halikon kirkossa. Messun jälkeen kunniakäynti sankarihaudalle ja kirkkokahvit Halikon seurakuntatalossa. Messussa saarnaa kenttäpiispa Pekka Särkiö. Maanpuolustusväki lippuineen on tervetullut Halikkoon!

Omaishoitajien viikon kirkkopyhän hartaus

Su 19.11. klo 13 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6. Kirkkokahvit.

Kynttiläkirkko itsemurhan tehneiden muistoksi

Su 19.11. klo 19 Uskelan kirkossa. Kynttilöiden sytyttäminen muualle haudattujen muistomerkille ennen tilaisuuden alkua n. klo 18.45.

Holy Communion

Sunday 19 November at 1 pm at Salo Church, Kirkkokatu 7, followed by tea, coffee and fellowship. Revd Timo Viitanen, tel. 044 774 5295, **@**.

Voimaa Keitaalta

Marraskuun Keidas-illassa ke 15.11. on teemana "Voiman aika – vahvista mielesi, henkesi ja kehosi". Vieraina ovat hyvinvointivalmentaja Mia Korpi ja muusikko Päivi Tinell. Keidas-ilta Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6, alkaa tarjoilun ja housebandin tahdittamien laulujen parissa klo 18, ohjelmaosuuden vuoro on noin 18.30.

Suomi 100
Musiikkia, valokuvia ja runoja

Kirje sieltä jostakin – sota-ajan lauluja

Su 19.11. klo 18 Perniön kirkossa.

Esiintymässä Maria Rainio-Alaranta, laulu ja urkuharmooni; Pekka Laakso, laulu ja harmonikka; Hannu-Pekka Heikkilä, laulu ja sello; mieskuoro ja Nuorisokuoro. Tilaisuuden juontaa Johannes Alaranta. Puvustus Saija Lempiäinen ja tilaisuuden idea Marja-Liisa Lempiäinen. Vapaa pääsy, ohjelma 5 € lyhentämättömänä Perniön alueen nuorison hyväksi.

Satavuotias Suomi, isänmaallinen konsertti

Su 19.11. klo 17 Perttelin kirkossa.

Mukana Veteraanikuoro, joht. Sanna Räisänen ja Perttelin kirkkokuoro, joht. Kirsi Laakkonen. Vapaa pääsy.

Ilon ja valon ilta

Su 19.11. klo 18 Vaskion kirkossa.

Lasse Heikkilän Suomalainen messu Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Musiikissa Jukka Saarinen & bändi. Järj. Vaskion Ilon ja valon ilta -tiimi.

Seurakuntailta "On kaunis synnyinmaamme, maat, metsät, järvet sen"

Ke 22.11. klo 18 Kiskon seurakuntatalossa.

Martti Santakarin maisema- ja luontokuvia eri puolilta Suomea, tekstejä ja runoja suomalaisesta luonnosta Raija Laineen ja Ulla Virtaperkon esittäminä. Yhdessä lauletaan Suomen luontoa kuvaavia tuttuja lauluja ja mukana myös lauluryhmä Hanna-Leena, Martti & Niina. Alussa kahvitarjoilu, vapaaehtoinen kahviraha lähetystyölle. - Martti Santakarin valokuvia nähtävillä myös täällä.

Kamariorkesterin konsertti

Turun konservatorion kamariorkesteri ma 20.11. klo 19 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7. Lue lisää.

Svetlana Musina konsertoi

Pietarilaissopraano Svetlana Musina vierailee ke 22.11. Salossa. Kahvikonsertti Salo-Uskelan seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6) alkaa klo 13 ja iltakonsertti Särkisalon kirkossa klo 18. Musinaa säestää Hatsinan seurakunnan kuoronjohtaja Jelena Antipina. Rovasti Pasi Hujanen kertoo tuoreita kuulumisia Pietarin alueen seurakunnista. – Päiväkonsertin ohjelma kahveineen 3 €. Lisäksi voi antaa vapaaehtoisen lahjan Inkerin seurakuntien joulupakettien hankintaan Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta. Tilaisuuteen voi myös tuoda neulottuja villasukkia paketteihin sujautettaviksi.

Uskoa arjen avuksi

Kansanlähetyksen ja seurakunnan yhdessä järjestämät Usko arjessa -illat tarjoavat raamattuopetusta ja muuta hengellistä ajattelemisen aihetta. Laulukirjana käytetään Viisikielistä, ja iltaan voi tuoda esirukouspyyntöjä. Illat alkavat klo 18.30 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6. Marraskuun illassa ke 22.11. on vieraana apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola aiheenaan "Raamattu rakkaaksi – evankeliumi kaikille".

Ystävyys edellä ymmärrykseen –
Friendship first

Pastori Markus Alajoki yhteiskristillisestä Operaatio Mobilisaatiosta opastaa muslimien kohtaamiseen ja heidän kulttuurinsa ymmärtämiseen.

Kurssi jatkuu la 9.12. klo 10–14.30 (huom. muuttunut aika!) Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6. Viimeinen kerta sovitaan tammikuulle.

Oppimateriaali 30 €.

Luvassa on myös väliaikakahvit.

Lisätiedot pastori Pirkko Koivuselta p. 044 735 8622.
Kurssille ei tarvitse ilmoittautua.

Naisten iltapäiväkahvit

La 9.12. klo 15.30, paikkana Cafe Maku, Turuntie 5.

Teemana on ”Karkota katkeruus, anna anteeksi” ja vieraana Salme Blomster, joka on työskennellyt terapeuttina, kouluttajana, toimittajana ja kirjailijana.

Osallistumismaksu 7,50 € sisältää kahvit.

Ilmoittautua voi täällä.

Tiedustelut Jaana Suominen 050 352 2822.

Eroryhmä alkaa tammikuussa

Eroryhmä tarjoaa vertaistukea ja selviytymiskeinoja niille, joiden parisuhde on päättynyt.

Ryhmä kokoontuu 10.1.2018 lähtien kymmenen kertaa keskiviikkoisin klo 17.30–19 Salon perheneuvonnan tiloissa, Rummunlyöjänkatu 5.

Ryhmään otetaan 6–8 henkilöä haastattelun perusteella. Ohjaajina toimivat perheneuvojat Ulla Ristolainen ja Suvi Kiuas.

Lisätietoja antaa Suvi Kiuas p. 044 774 5228. Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 1.12. sähköisesti seurakunnan verkkosivuilla.

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 17.11.2017

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 10.11.2017

Kauneimmat joululaulut

Ensimmäiset joululaulut kajahtavat to 7.12. Muurlan Pubissa ja Teijon kirkossa.

Katso kaikki tilaisuudet täältä.