Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

Sunnuntaina 20.1.

• Halikon kirkossa messu klo 10.
  • Kuusjoen kirkossa kitarakirkko klo 17.
  • Perniön kirkossa messu klo 10.
  • Perttelin kirkossa kitarakirkko klo 10.
  • Salon kirkossa messu klo 17.
  • Suomusjärvellä messu klo 10
    Kitulan seurakuntakeskuksessa.
  • Särkisalon kirkossa messu klo 10.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10. – Messu
    radioidaan taajuudella 88,2.
  • Vaskion kirkossa messu klo 13.

Harri Kuhalampi vierailee Salossa

Teologian tohtori, pastori ja työnohjaaja Harri Kuhalampi Evankelisesta Lähetysyhdistyksestä saarnaa sunnuntaina 27.1. Uskelan kirkossa klo 10 alkavassa messussa. Hän on mukana myös Siionin kanteleen lauluseuroissa Halikon seurakuntatalossa klo 16 ja Halikon kirkon iltamessussa klo 18. Kahvia ja välipalaa on tarjolla klo 17. * Harri Kuhalampi on ennen papiksi vihkimistään toiminut mm. lähetystyössä Pakistanissa ja parlamenttiavustajana EU:ssa.

Nukkuuko Jumala?

Kiehtova ja pelottavakin kysymys on Usko arjessa -illan teemana ke 23.1. klo 18.30 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6. Puhujavieraana on Arto Hukari, viime kesänä eläköitynyt Kansanlähetyksen kotimaisen ja ulkomaisen työn johtaja ja entinen Japanin-lähetti. Illassa ovat mukana myös pastori Pirkko Koivunen ja kanttori Matti Rantatalo.

Ilmasto kuuluu kaikille

Kansalaisryhmä "Ilmastoviisas Salo" järjestää ti 22.1. klo 18 Salon kaupungitalossa illan, jossa vierailee meteorologi ja ilmastotutkija Laura Riuttanen Helsingin yliopistosta. Hän on myös Hiilineutraali kirkko 2030 – Kirkon energia- ja ilmastostrategiatyöryhmän puheenjohtaja. Lisäksi illassa kuullaan Salon kaupungin energia-asiantuntijaa Mikko Rantasta.

Taideretriitti huhtikuussa

Naarilan leirikeskuksessa järjestetään 12.–14.4. taideretriitti, joka toteutetaan hiljaisuudessa maalaten, kirjoittaen ja luonnossa liikkuen. Mitään taiteellisia taitoja ei tarvita eikä töitä tulkita tai jaeta muiden kanssa.

Viikonlopun aikana voi osallistua myös rukoushetkiin ja saunomiseen. Halukkailla on mahdollisuus keskusteluun ohjaajan kanssa.

Retriitissä käytetään nestemäisiä peitevärejä ja öljypastelliliituja, jotka saa seurakunnalta. Jokainen tuo omat siveltimet ja paperin. Mukaan voi ottaa myös päiväkirjan.

Retriitti maksaa 75 €, eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja työttömiltä 55 € ja muilta kuin Salon seurakuntalaisilta 100 €. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 21.1. alkaen: Liisi Kärkkäinen 044 774 5266, **@**.

Kahvia ja juttuseuraa

• Kaffemuki maanantaisin klo 13–15.30
    Salon kirkon sivusalissa. * Kevätkausi alkaa 14.1.
  • Olohuone Salotto avoinna ti–pe klo 10–14 os. Kirkkokatu 5. – Käsityöpiiri tiistaisin klo 11. – Juttukammari 23.1. lähtien keskiviikkoisin klo 15; vertaistukea kuntoutujille.
  • Onnela maanantaisin klo 12–15 Kiikalan
    seurakuntatalossa; kahvia, juttuseuraa, arpoja.
  • Yhteiskammarin kahvio keskiviikkoisin
    klo 13.30–15.30 Perttelin seurakuntatalossa.

Yhteiskristillistä toimintaa

• Ollikkala-ilta tiistaisin klo 18.30
    Ollikan seurakuntakodissa, Hämeenojankatu 19.

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 11.1.2019

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 4.1.2019

Jouluseimi Viron Sauessa huonekalukaupan ikkunassa vastapäätä Sauen tulevan kirkon tonttia. Seimeä käydään katsomassa, sillä vastaavaa ei ole Sauessa yleisesti nähtävillä. * Sauessa työskentelevä Anna Mishina on Salon seurakunnan nimikkolähetti.