Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa jumalanpalvelukseen

Lauantaina 16.11.

• Ollikan seurakuntakodissa leipäkirkko klo 11. Kirkkokahvit. Lahjoituksena saatuja elintarvikkeita myös tarjolla.

Sunnuntaina 17.11.

• Halikon kirkossa messu klo 10. Juhla 70- ja 75-vuotiaille seurakuntatalossa.
  • Kiikalan kirkossa messu klo 10.
  • Kuusjoen kirkossa messu klo 10.
  • Muurlan kirkossa messu klo 10. Kirkkokahvit ja kiinankielisen työn kuulumisia seurakuntakodissa, mukana Rauniot.
  • Salon kirkossa messu klo 17, itsemurhan tehneiden muistopäivä. Klo 16.30 mahdollisuus hiljentymiseen ja esirukouskynttilöiden sytyttämiseen. Kirkkokahvit, järj. Salon alueen VPK naiset.
  • Särkisalon kirkossa messu klo 10.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10. – Messu radioidaan taajuudella 88,2.
  • Vaskion kirkossa messu klo 13. Kirkkokahvit seurakuntakodissa.
  • Yliskylän kirkossa messu klo 13.

Holy Communion
on Sunday November 17 at 13:00 at Salo Church, Kirkkokatu 7.

Rauniot vierailevat Muurlassa

Mirja ja Urpo Raunio kertovat kiinankielisen maailman kuulumisia su 17.11. Muurlassa. Urpo Raunio saarnaa klo 10:n messussa, ja tilaisuus jatkuu seurakuntakodissa.

Itsemurhan tehneitä muistetaan kynttilöin

Sunnuntaina 17.11. eri puolilla Suomea muistetaan niitä, jotka eivät jaksaneet elää. Muistopäivän vietto on lähtöisin Mielenterveyden keskusliitosta vuodelta 1992.

Salossa muistohetki järjestetään Salon kirkossa, Kirkkokatu 7. Siellä on 17.11. klo 16.30 alkaen mahdollisuus hiljentyä ja sytyttää esirukouskynttilöitä. Päivän erityisaihetta muistetaan myös klo 17 alkavassa messussa.

Konsertteja marraskuuhun

Valoa hämärään su 17.11. klo 15 Teijon kirkossa. Hannu Kiiski, sello, Elina Pikkuhookana, piano ja Ella Kaitala, viulu. Järj. Teijon Seudun Eläkkeensaajat.
* Petri Laaksosen 25-vuotisjuhlakiertueen konsertti su 17.11. klo 18 Halikon kirkossa.
* Turun konservatorion kamariorkesterin konsertti ma 18.11. klo 18.30 Salon kirkossa.

Lue lisää konserteista

Siionin kanteleen lauluseurat

Salon nimikkolähetit Mari ja Seppo Paulasaari ovat Suomen Lähetysseuran ja Evankelisen Lähetysyhdistyksen yhteisiä lähettejä. Kotimaanjaksonsa aikana he kertovat työstään Jerusalemin Felm-keskuksessa ja markkinoivat mahdollisuutta tehdä siellä vapaaehtoistyötä.

Seppo Paulasaari on tavattavissa Siionin kanteleen lauluseuroissa ti 19.11. klo 18 Salotossa, Kirkkokatu 5. Kahvitarjoilu klo 17.30. Kanttorina Lauriina Hurtig.

Lohdutuksen lauluja

Perttelin kirkossa on ilta kaikille kaipaaville to 21.11. klo 19. Siellä kuullaan lauluja ja runoja surusta ja kaipauksesta, mukana Perttelin kirkkokuoro. Ennen ja jälkeen tilaisuuden on mahdollisuus sytyttää kynttilä ja hiljentyä.

Omaishoitajien kirkkopyhä

Omaishoitajaviikon aloittava ehtoollishartaus ja kirkkokahvit järjestetään su 24.11. klo 13 Mahlakankareen seurakuntakodissa, Koivulankuja 2, yhteistyössä Salon Omaishoitajat ry:n kanssa. Ilmoittautumiset ruoka-allergiatietoineen 15.11. mennessä Omaishoitoyhdistykseen Marille p. 044 734 8116.

Elokuvailta pariskunnille ja perheille

Ma 25.11. klo 18 elokuvateatteri Bio-Salossa, Helsingintie 11. Aikuisille elokuva ”Tarhapäivä” ja kouluikäisille samaan aikaan ”Late Lammas: Farmageddon”. Liput maksavat 5 €/nenä, sis. poppareita ja juoman. Alle kouluikäisten lastenhoito järjestyy Salo-Uskelan seurakuntatalossa. Lisätietoa ja ilmoittautumiset

Liikuntaesteisten kuljetus adventtikirkkoon

Uskelan kirkossa adventtimessu su 1.12. klo 10. Messun jälkeen tarjolla glögiä ja piparkakkuja kirkkosalissa. Liikuntaesteisille järjestetään kuljetus kotoa kirkkoon ja kirkosta kotiin. Kuljetukseen tulee ilmoittautua ma 25.11. mennessä ti ja to klo 10.30–11.30 p. 040 182 2859.

Joulujuhla vapaaehtoisille

Seurakunnan vapaaehtoisten joulujuhla ke 4.12. Perniössä. Klo 17 joulupuuroa ja kahvi- ja glögitarjoilu seurakuntatalossa. Klo 18 perniöläisten kuorojen joulukonsertti Perniön kirkossa. Ilmoittautumiset

Joululauluni sinulle

Konsertti su 8.12. klo 18 Perniön kirkossa, Lupajantie 6.
llmoittaudu mukaan laulajaksi konserttiin!
Kyseessä on suomalaisen musiikin päivä, joten joululaulut pyydetään valitsemaan päivän teeman mukaisesti. Ilmoittautuminen 28.11. mennessä p. 044 735 8626, **@**.
Järj. yhteistyössä Salon kansalaisopiston kanssa.

Gospel-lattarit™

Kristillistä liikuntaa, jossa tanssitreeniin yhdistetään alku- ja loppurukous sekä kristillinen latinalaismusiikki. Kaikenikäiset naiset voivat harrastaa gospellattareita tiistaisin klo 18–19 Mahlakankareen seurakuntakodissa, Koivulankuja 2. Muutamina kertoina tunti pidetään muualla, ks. www.salonseurakunta.fi/aikuiset.

Yhteiskristillinen Ollikkala-ilta

Tiistaisin klo 18.30 Ollikan seurakuntakodissa, Hämeenojankatu 19.

Muiden järjestämää toimintaa

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 8.11.2019

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 1.11.2019

Anna-Mari Kaskisen kirjan
"Sitten kun olen vanha"
voi nyt ostaa hintaan 18 € kirkkoherranvirastosta (Torikatu 6)
tai pastori Pirkko Koivuselta.

Anna-Mari Kaskisen runot puhuvat ikääntymisestä, vanhenemisen monista sävyistä ja elämänkokemuksen arvosta.

Kauneimmat joululaulut

Kaikki tilaisuudet

Salon seurakunnan lapsikuoro Allegro on lavalla mukana Raskasta joulua -konsertissa 19.12. Salohallissa.

Joulu Salon lapsille -lahjakeräys 2019

Salon seurakunnan diakoniatyö, Salon Vilpas koripallo ry., Mannerheimin lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri, Perniönseudun Lehti, Salonjokilaakso, Anna Tukesi ry sekä Salon kaupunki järjestävät tänä vuonna yhteistyössä perinteisen Joulu Salon lapsille -lahjakeräyksen.

Lisätietoa kuvaa klikkaamalla.