Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

Torstaina 23.5.

• Kuusjoen kirkossa pikkuväen kevätkirkko klo 9.30.
  • Salon kirkossa lasten kevätkirkko klo 8.50, 9.30 ja 10.15. Mukana päiväkotiryhmiä.

Sunnuntaina 26.5.

• Halikon kirkossa messu klo 18.
  • Kiikalan kirkossa keväinen perhekirkko klo 10. Esikouluun lähtevien siunaaminen. Päiväkerhon kevätjuhla ja kirkkokahvit seurakuntatalossa.
  • Kiskon kirkossa perhekirkko klo 14.
  • Kuusjoen kirkossa perhemessu klo 17.
  • Muurlan kirkossa perhekirkko klo 12.
  • Perttelin kirkossa messu klo 10.
  • Särkisalon kirkossa messu klo 10. Messun jälkeen omenapuun istutusjuhla Lilja Kinnunen-Riipisen muistoksi Kulttuuripappilassa.
  • Teijon kirkossa jumalanpalvelus klo 11. Piknik sään salliessa kirkon pihalla.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10. – Messu radioidaan taajuudella 88,2.

Tiistaina 28.5.

• Kuusjoen kirkossa päiväkerhon kevätkirkko klo 18.
  • Muurlan kirkossa lasten kevätkirkko klo 10.

Keskiviikkona 29.5.

• Halikon kirkossa lasten kevätkirkko klo 9.30.
  • Kiikalan kirkossa Komisuon koulun kevätkirkko klo 10.
  • Särkisalon kirkossa kehitysvammaisten kevätkirkko klo 13. Jätski- ja mehutarjoilu kirkon pihalla.
  • Uskelan kirkossa Hermannin koulun koulukirkko klo 10.

Kouluun lähtevien siunaaminen su 26.5.

• Kiskon kirkossa klo 14. Kirkkomehut kirkossa tai kirkon pihalla.
  • Kuusjoen kirkossa klo 17.
  • Muurlan kirkossa klo 12. Mukana myös MLL, kirkkomehut ja -kahvit.

Pienituloisten lounas

To 23.5. klo 12 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6.

Kylvön siunaus

• Muurlassa M-marketin viereisellä pellolla to 23.5. klo 18. Kahvitarjoilu seurakuntakodissa. Järj. yhteistyössä Halikon, Salo-Uskelan ja Muurlan tuottajayhdistykset, kahvitus Muurlan maatalousnaiset.
  • Kiikalan Vähä-Hirvelässä pe 24.5. klo 13 Lorinojan tilalla, Jokiharjuntie 164. Yhteistyössä Eläkeliiton kanssa.
  • Kuusjoella Kimmo Kunnialla pe 24.5. klo 18.
  • Perniössä Alikulman rukoushuoneella (Ylönkyläntie 25) ke 29.5. klo 18, lisäksi Rukoushuoneyhdistyksen vuosikokous.

Kansanlaulukirkko kesäteatterilla

Suomusjärven kesäteatterilla kansanlaulukirkko su 26.5. klo 14. Mukana Suomusjärven ja Kiikalan kirkkokuorot. Kesäteatterin osoite Jamentie 9.

Kuvia, kahvia, kiitoksia

Nimikkolähetit Mirja ja Urpo Raunio kertovat työstään Itä-Aasiassa ja kiittävät jo seitsemän vuotta kestäneestä yhteistyöstä su 26.5. klo 16.30 Halikon seurakuntatalossa, Vaskiontie 31. Kahvi tilaisuuden aluksi ja seurakuntatalolta siirrytään iltamessuun Halikon kirkkoon klo 18.

Hiljaisuuden polku Teijolla

Lähtö la 25.5. klo 13 Luontotalolta, Matildanjärventie 84.
Vaelluksen pituus noin 5 km ja kesto 3,5 tuntia. Lue lisää.

GospelSalon konsertti

Ke 29.5. klo 19 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7. Lauluja suomeksi ja englanniksi hyvällä meiningillä. Kuoroa johtaa Kaisa Suutela-Kuisma. Ohjelma 10 €.

Laura Malmivaaran valokuvanäyttely

Kuivuudessa kasvaa toivo
Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6

Valokuvanäyttely nähtävillä

30.5.-6.6. päivittäin klo 12–18
su 2.6. klo 15–19

Valokuvaaja, näyttelijä Laura Malmivaara tutustui Suomen Lähetysseuran kehitysyhteistyöhön Tansanian Kishapussa viime syksynä. Malmivaara kuvasi matkan aikana alueen kylissä kohtaamiaan tyttöjä ja naisia.

Yhteiskristillistä toimintaa

• Ollikkala-ilta tiistaisin klo 18.30
    Ollikan seurakuntakodissa, Hämeenojankatu 19.

Muiden järjestämää toimintaa

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 17.5.2019

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 10.5.2019

Laura Malmivaaran valokuvanäyttely 30.5.-6.6. Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6

Vuoden 2019 Yhteisvastuukeräys

Tänä vuonna keräyksellä tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua Suomessa ja maailman katastrofialueilla.