Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

Sunnuntaina 21.1.

• Halikon kirkossa messu klo 10.
  • Kiikalan kirkossa messu klo 10.
  • Kiskon kirkossa iltamessu klo 17; mukana Naarila 3:n rippikoululaiset vanhempineen.
  • Kuusjoen kirkossa sanajumalanpalvelus klo 17; saarna Antero Rasilainen Evankelisesta lähetysyhdistyksestä.
  • Perniön kirkossa messu klo 13.
  • Perttelin kirkossa messu klo 10, Lions clubin kirkkopyhä. Ohjelmalliset kirkkokahvit seurakuntatalossa.
  • Salon kirkossa messu klo 17.
  • Särkisalon kirkossa messu klo 10.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10; saarna Antero Rasilainen Evankelisesta lähetysyhdistyksestä. – Messu radioidaan taajuudella 88,2. Messun jälkeen lounas ja juhla seurakuntatalossa.
  • Vaskion kirkossa messu klo 12. Kirkkokahvit seurakuntakodissa.

Holy Communion

Sunday 21 January at 1 pm at Salo Church, Kirkkokatu 7, followed by tea, coffee and fellowship. Revd Timo Viitanen, tel. 044 774 5295, **@**.

Lounasta maksutta

Työttömille ja vähäväraisille tarjolla maksuton lounas to 18.1. klo 12 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6. Ruokatarvikkeet kustantaa tällä kertaa Salon Seudun Sanomat.

Ekumeeninen rukousviikko

Kristittyjen ykseyden ekumeeninen rukousviikko on kansainvälinen rukousliike. Sen perinteet ovat pitkät, sitä on vietetty jo yli sata vuotta aina samaan aikaan 18.–25. tammikuuta. Tällöin kaikkialla maailmassa rukoillaan yhteisten tekstien pohjalta. Kun rukoilemme, yhdistymme laajaan rukousketjuun maapallon ympäri.

Salossa ekumeenisen rukousviikon hartaus on tänä vuonna to 18.1. klo 18 Vapaakirkossa, Perniöntie 13. Siihen osallistuvat paikalliset kristilliset seurakunnat eli Salon seurakunta, Ortodoksikirkko, Helluntaiseurakunta ja Vapaakirkko.

Lisätietoa rukousviikosta www.ekumenia.fi.

Messuun ja lounaalle su 21.1.

Antero Rasilainen Evankelisesta lähetysyhdistyksestä vierailee su 21.1. Salossa. Hän saarnaa Uskelan kirkon messussa klo 10 ja Kuusjoen kirkossa klo 17. Aamumessun jälkeen on Salo-Uskelan seurakuntatalossa tarjolla keittolounasta ja jälkiruokakahvit hintaan 10 €. Lounaan tuotolla ja jumalanpalvelusten kolehdeilla tuetaan Salon seurakunnan nimikkokohdetta, Vienan Kemin seurakuntaa Venäjällä. Varoja käytetään mm. kirkon polttopuiden hankkimiseen, sähköön ja pyhäkoulumateriaaleihin.

Olkkari kouluikäisten perheille

Olkkari on oloiltapäivä kouluikäisten lasten perheille.

Sellainen on tarjolla sunnuntaina 21.1. klo 14–16 Salo-Uskelan seurakuntatalon jumppasalissa, Torikatu 6 (käynti sisäpihalta).

Luvassa on liikunnallista menoa, pientä välipalaa, kivaa seuraa samanikäisistä lapsista ja vertaistukea muista vanhemmista. Emäntinä häärivät Katri ja Niina.

Lähde-ilta

"Uutta ja vanhaa vuonna 2018" on teemana Lähde-illassa su 21.1. klo 17 Halikon seurakuntatalon alasalissa, Vaskiontie 31 (käynti takapihan kautta). Mukana ovat Annukka ja Jukka Saarinen sanoin ja sävelin.

Tehdään yhdessä konfirmaatiokutsut

Alkuvuodesta järjestetään kaksi iltaa, joissa rippikoululaiset ja heidän vanhempansa voivat yhdessä askarrella kutsut riparilaisen konfirmaatiojuhlaan.

Ensimmäinen ilta on ke 24.1. klo 18 Halikon seurakuntatalon alasalissa, Vaskiontie 31, ja toinen 22.3. Perttelin seurakuntatalossa. Malleja ja materiaalia on tarjolla seurakunnan puolesta vapaaehtoista maksua vastaan.

Halikon iltaan toivotaan ilmoittauduttavan 21.1. mennessä tekstarilla Sanna Salmiolle numeroon 044 774 5329.

Vuosisadasta viis veisaan

Kuusjoella syksyllä suuren suosion saanut sarja uusitaan keskikaupungilla! Viiden kerran musiikillisessa kokonaisuudessa käydään läpi Suomen itsenäisyyden ajan vuosikymmenten historiaa musiikin kautta, kaksi vuosikymmentä kerrallaan. Illoissa lauletaan yhdessä Sanna Räisäsen johdolla ja tutustutaan sekä laulujen syntyhistoriaan että aikakauden muuhun historiaan. Ohjelmassa on virsiä, hengellisiä lauluja ja myös kevyempää.

"Hissaa, henksuja ja humppaa"
ma klo 18 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6:
22.1. * 5.2. * 19.2. * 5.3. * 19.3.

Naisten aamukahvit

La 27.1. klo 11–13 Kiikalan seurakuntatalossa.

Vieraana Kesken-kirjojen kirjoittaja Elina Salminen. Hän lukee runojaan ja puhuu muun muassa siitä, kuinka päästä eroon huonoista tunteista ja ymmärtää riittävänsä ilman täydellisyyttä. Vapaaehtoinen kahviraha 2 €. Miehetkin tervetulleita. Lue lisää.

Krito-ryhmä alkaa

Sielunhoidollinen vertaisryhmä, jossa voi turvallisessa ilmapiirissä pysähtyä kohtaamaan elämänsä kipupisteitä ja lähteä etsimään yhteyttä tunteisiinsa ja tarpeisiinsa. Kristillinen toipumistyö on ryhmässä oman tarinan kertomista ja toisten tarinoiden kuulemista.

Krito II alkaa 4.2. klo 16–18 Salo-Uskelan seurakuntatalon kansainvälisessä tilassa, Kirkkokatu 6. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa, ja apuna on Lupa tuntea -kirja.

Ilmoittautumiset 19.1. mennessä Pirjo Harstiselle p. 050 381 1717, **@**, tai Anne Kössille p. 044 774 5386, **@**.

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 12.1.2018