Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

Perjantaina 22.9.

• Salon kirkossa nuorten messu klo 18.

Sunnuntaina 24.9.

• Halikon kirkossa messu klo 18.
  • Kuusjoen kirkossa messu klo 10.
  • Muurlan kirkossa messu klo 10.
  • Perniön kirkossa messu klo 13.
  • Perttelin kirkossa messu klo 10.
  • Salon kirkossa messu klo 17.
  • Suomusjärven kirkossa messu klo 10.
  • Särkisalon kirkossa sanajumalanpalvelus klo 10.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10. – Messu radioidaan taajuudella 88,2. – Kahvit Cafe Uskelassa.
  • Vaskion kirkossa messu klo 12.

Saksankielinen jumalanpalvelus

Su 24.9. klo 11 Salo-Uskelan seurakuntatalon kappelissa, Hans-Christian Beutel.

Holy Communion

Sunday 24 September at 1 pm at Salo Church, Kirkkokatu 7, followed by tea, coffee and fellowship. Revd Timo Viitanen, tel. 044 774 5295, **@**.

Vuosisadasta viis veisaan

Kuusjoella järjestetään viiden kerran musiikillinen kokonaisuus, jonka aikana käydään läpi vuosikymmenten historiaa musiikin kautta. Jokaisessa illassa käsitellään kaksi vuosikymmentä kerrallaan. Illoissa lauletaan yhdessä Sanna Räisäsen johdolla ja tutustutaan laulujen syntyhistoriaan ja aikakauden historiaan. Ohjelmassa on virsiä, hengellisiä lauluja ja myös kevyempää. "Hissaa, henksuja ja humppaa" on siis tarjolla ma 11.9., 9.10., 30.10., 13.11. ja 11.12. klo 18 Kuusjoen seurakuntatalossa, Ylikulmantie 235.

Sadonkorjuujuhla Kiskossa

Kiskon kirkolle katetaan la 7.10. runsas sadonkorjuulounas, jota ennen pidetään sadonkorjuun kiitoshetki Kiskon kirkossa klo 13.

Lounaan raaka-aineet tulevat paikallisilta tuottajilta Kiskosta ja muualta Salosta, ja huomattava osa niistä saadaan lahjoituksina. Ruoka valmistuu suurelta osin vapaaehtoisvoimin.

Lounaan hinta 15 €, kouluikäiset (7-16-v.) 7 € ja alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Tuotosta puolet ohjataan lähetystyöhön ja puolet diakoniatyöhön. Lounaalle voi tehdä ennakkovarauksen ma 2.10. mennessä Niina Jyllilälle puhelimitse 041 442 4747 tai sähköpostitse **@**.

Ruokailun ohessa voi tehdä ostoksia. Tarjolla on mm. talkoilla leivottuja leipiä ja Kiskon käsityökerhon aikaansaannoksia. Jos lounaspöydän ruokia jää, niitä pakataan rasioihin ja myydään kotiin vietäväksi. Tapahtumasta saa lisätietoja Niina Jyllilältä. Häneltä voi myös tiedustella myyntipaikkaa, jos haluaa tuoda tarjolle omia tuotteitaan.

Syvemmälle messuun

Miksi ”Herra armahda” lauletaan synninpäästön jälkeen? Mitä jumalanpalvelus merkitsee sinulle? Mikä on messu, mikä on jumalanpalvelus? Miksi vietämme ehtoollista? Tule tutustumaan messun eri osiin ja niiden merkitykseen.

Keskustelusarja pidetään kolmena keskiviikkona 27.9., 11.10. ja 18.10. klo 18–20 Kuusjoen seurakuntatalossa, Ylikulmantie 235. Voit osallistua kerran tai joka kerta. Mukana ovat pastori Marika Huhtasalo ja kanttori Kirsi Laakkonen. Huom. iltaa ei ole 4.10. kuten aiemmin on ilmoitettu.

Yhteissyntymäpäiväjuhlia

Salon seurakunta järjestää alueittain yhteisiä syntymäpäiväjuhlia 70, 75, 80 ja 85 vuotta täyttäville. Lue lisää.

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 22.9.2017

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 15.9.2017

Reformaation juhlavuoden tapahtumia Salossa löydät täältä.