Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

Mikkelinpäivänä 30.9.

• Halikon kirkossa messu klo 18.
  • Kiikalan kirkossa enkelikirkko klo 10.
  • Kiskon kirkossa enkelikirkko klo 12.
  • Kuusjoen kirkossa enkelikirkko klo 17.
  • Muurlan kirkossa enkelikirkko klo 10.
  • Perniön kirkossa messu klo 10.
  • Perttelin kirkossa enkelikirkko klo 10.
  • Salon kirkossa enkelikirkko klo 17.
  • Särkisalon kirkossa enkelikirkko klo 10.
  • Uskelan kirkossa messu klo 10. – Messu radioidaan taajuudella 88,2. – Messun jälkeen vanhusten kirkkopyhän ruokailu, kahvit ja ohjelmatuokio seurakuntatalossa.

Seurakunta syysmarkkinoilla

Salon syysmarkkinoilla 27.–29.9. on seurakunnan soppateltta perinteisellä paikallaan torin puistonpuoleisella laidalla. Soppaa voi syödä myös seurakuntatalossa (Kirkkokatu 6), josta sitä myydään kotiinkin vietäväksi. Sopan lisäksi voi herkutella omenapiirakalla tai pannukakulla omenahillon kera. Markkinatuotto menee lähetystyölle. – Ruokailun ohella seurakuntatalon "sisämarkkinoilla" voi tehdä monenlaisia ostoksia. Tarjolla on mm. Puupäät-kerhon tekemiä lintulautoja, löylymittareita ja nukensänkyjä, Marjatta Lehtovaaran pipoja lapsille ja aikuisille sekä Saloton käsityöpiirin lapasia ja sukkia peräti kokoon 48 asti.

Naisten aamukahvit Särkisalossa

Mistä on pienet tytöt tehty? kysytään naisten aamukahvilla la 29.9. Särkisalon kulttuuripappilassa, Kirkkopolku 3. Aihetta valottaa diakoniatyöntekijä, sielunhoitoterapeutti Sanna Laakkonen ja musiikista vastaa kanttori Maria Rainio-Alaranta. Aamupalaa (5 €) on tarjolla klo 9.30, ohjelmaosuus alkaa klo 10.

Ilon ja valon ilta

Musiikkia ja mielenkiintoisia ajatuksia on luvassa su 30.9. klo 18 Ilon ja valon illassa Vaskion kirkossa, Puutaivaantie 21. Puhujavieraana on kirjailija, toimittaja, kouluttaja ja terapeutti Salme Blomster aiheenaan "Levottomuudesta rauhaan". Ilta on maksuton, mutta halutessaan voi tukea Vaskion kirkon kannatusyhdistyksen toimintaa ostamalla ohjelmalehtisen.

Rukous opetuksen aiheena

Muurlan seurakuntakodissa alkaa ti 2.10. klo 18 kolmiosainen raamattuopetussarja rukouksesta. Sen pitää pastori Pekka Airaksinen. Ilta alkaa raamattutunnilla, ja sen jälkeen rukoillaan yhdessä opetuksen pohjalta. Sarja jatkuu 30.10. ja 27.11.

Pyhä Perttelissä

Sunnuntaita 7.10. vietetään yhteisen lounaan ja ohjelman merkeissä Perttelin seurakuntatalossa. Tilaisuus alkaa klo 12 ja vieraana on kirjailija Maija Nyman. Ruokailun takia Perttelin pyhään pitäisi ilmoittautua hyvissä ajoin tekstiviestillä Suvi Laaksoselle 040 586 3820, Aki Toivoniemelle 040 359 0526 tai Kirsi Laakkoselle 0400 884 699.

Saunailta

Halikon Kesä-Angelassa (Angelantie 77) vielä syyskuun ajan keskiviikkoisin klo 17.30–20.

Kahvia ja juttuseuraa

• Kaffemuki maanantaisin klo 13–15.30 Salon kirkon sivusalissa.
  • Olohuone Salotto avoinna ti–pe klo 10–14 os. Kirkkokatu 5. – Käsityöpiiri tiistaisin klo 11. – Juttukammari keskiviikkoisin klo 15; vertaistukea kuntoutujille.
  • Onnela maanantaisin klo 12–15 Kiikalan seurakuntatalossa; kahvia, juttuseuraa, arpoja.
  • Yhteiskammarin kahvio keskiviikkoisin klo 13.30–15.30 Perttelin seurakuntatalossa.

Yhteiskristillistä toimintaa

• Ollikkala-ilta tiistaisin klo 18.30 Ollikan seurakuntakodissa, Hämeenojankatu 19.
  • Rukouspalvelu Healing Room
    ti 25.9. * 9.10. klo 17.30–20.30
    Salon kirkon sivusalissa, Kirkkokatu 7.
  • Leipäkirkko la 15.9. ja 13.10. klo 11 Ollikassa.
    Sanajumalanpalvelus & kahvit. Lahjoituksena saatua
    leipää ja ruokaa saa mukaan lähtiessä.

pdf liite

Viikkoilmoitus Salon Seudun Sanomissa 21.9.2018