Diakonia

Diakonia

• Auttaa erityisesti niitä, joiden hätä on suurin.
  • Etsii, lievittää ja poistaa ihmisten hätää ja kärsimystä.
  • Auttaa ihmistä selviytymään vaikeuksienkin keskellä.
  • Pyrkii edistämään oikeudenmukaisuutta ja luomakunnan eheyttä sekä toimimaan ihmisarvoisen elämän edellytysten luomiseksi.

Diakoniatoiminta on Salossa hyvin monimuotoista. Siihen kuuluu mm. yksilö- ja ryhmätoimintaa, retkiä ja leirejä, laitosvierailuja, tapahtumia, hankkeita, vapaaehtoistoimintaa, diakoniakasvatusta, taloudellista avustamista ja monenlaisia yhteistyökuvioita.

**********

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot ja päivystysajat löydät täältä.

Diakoniatyön tapahtumia ja tilaisuuksia löytyy seurakunta-alueiden tapahtumasivuilta.

Vapaaehtoistyön omat sivut löytyvät täältä.

Ruokatarvikkeita ja yhteisiä ruokailuja
Salon seurakunnassa

Syödään yhdessä

• Maksuton lounas vähävaraisille, yksinäisille ja työttömille pe 6.4. klo 12 Perttelin seurakuntatalossa.
  • Maksuton lounas työttömille ja vähävaraisille to 19.4. ja 17.5. klo 12 Salo-Uskelan seurakuntatalossa.
  • Työttömien aamupala pe 27.4. klo 10 Kuusjoen seurakuntatalossa.
  • Kaikille avoin ruokailu to 12.4. ja 17.5. klo 12.15 Perniön seurakuntatalossa.

Ruokatarvikkeiden jakelu

Kauppojen lahjoittamaa ruokaa jaetaan diakoniatalosta (Kirkkokatu 5) parillisilla viikoilla maanantaina klo 14:

* 16.4. * 30.4. * 14.5. * 28.5.

Kaipaatko kuuntelijaa?

Jos kaipaat kuuntelijaa, ota rohkeasti yhteyttä sielunhoitoterapeutti, diakoniatyöntekijä Sanna Laakkoseen p. 044 774 5360,
**@**.

Salotto

Kaiken kansan olohuone ti–pe klo 10–14
os. Kirkkokatu 5, puh. 044 774 5261.

Vaatekammari

Diakoniatyön Vaatekammari (Kirkkokatu 5) on avoinna keskiviikkoisin klo 10–14.

Lahjoituksia otetaan vastaan Salotossa sen aukioloaikoina ti–pe klo 10–14 sekä Vaatekammarissa ke klo 10–14. Vastaanotamme vain puhtaita ja ehjiä vaatteita, kenkiä, leluja, pelejä, kodin tekstiilejä ja astioita.

Vaatekammaria koskevat tiedustelut:

• keskiviikkoisin p. 040 182 2859.
  • diakoni Aila Parkkinen p. 044 774 5229.

Salon seurakunnan diakoniatyöntekijät yhteiskuvassa 2015.