Kirkon keskusteluapu

Puhu, se auttaa

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, joka kaipaat kuuntelijaa. Päivystäjät ovat kirkon vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia sekä työntekijöitä. Kaikki keskusteluavun palvelut ovat käytettävissä suomeksi ja ruotsiksi.

Kirkon keskusteluapu on uudistunut ja numerot ovat muuttuneet.

Palveleva puhelin p. 0400 22 11 80

Avoinna joka ilta klo 18 alkaen. Pe ja la öinä -03 saakka, muina päivinä klo 01 saakka.

Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm).

Palveleva chat

Keskustelut ovat kahdenkeskisiä. Yhteydenottaja näkyy päivystäjälle nimettomänä. Chat toimii klo 12–20. Keskusteluikkuna on avoinna silloin, kun päivystäjä on vapaana.

Palveleva netti

Palvelevaan nettiin voi lähettää viestin milloin tahansa. Viestiisi vastataan mahdollisimman pian, tavallisesti päivän, parin kuluessa viestin saapumisesta. Kirjaudu palveluun.

Palveleva kirje

Kirjoita kirje ja lähetä se osoitteella Palveleva kirje, PL 210, 00131 Helsinki.
Jos haluat vastauksen, liitä mukaan nimi- ja osoitetietosi.

Kuvaa klikkaamalla pääset kirkon keskusteluavun sivustolle.