Lähetystyö

Lähetystyö

”Niin kuin Isä on lähettänyt minut,
niin lähetän minä teidät.” (Joh. 20:21)

Lähetystyö on kirkon perustehtävä. Kristityt on kutsuttu jatkamaan Jeesuksen työtä – toiset lähtijöinä, toiset lähettäjinä.

Kirkon tehtävä on mennä sinne, missä hyvästä sanomasta, oikeudenmukaisuudesta ja lähimmäisenrakkaudesta on puute. Nykyajan lähetystyö onkin kokonaisvaltaista. Siihen kuuluu erottamattomasti ilosanoma Kristuksesta, mutta myös kehitysyhteistyö, katastrofiapu ja vaikuttaminen rakenteisiin, jotka estävät ihmisoikeuksia toteutumasta. Kirkko ja sen lähetysjärjestöt toimivat erityisesti syrjäytettyjen ja vainottujen hyväksi.

Lähetysjärjestöt toimivat yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa.

Lähetystyötä toteutetaan

• myöntämällä talousarviovaroja lähetystyöhön
  • vapaaehtoisella kannatuksella ja vapaaehtoisten työpanoksella (kolehdit, myyjäiset, kahvilat, kirpputori jne.)
  • rukoilemalla nimikkolähettien ja nimikkokohteiden puolesta.

• Seurakuntamme nimikkotyöhön pääset tutustumaan tästä.
  • Tuoreita kuulumisia lähetyskentiltä voit lukea täältä.
  • Ilman talkoolaisia jäisivät monet tempaukset toteutumatta.
    Katso täältä, mitä sinä voit tehdä.

Yhteystietoja

Lähetys- ja kansainvälisyystoimisto

Torikatu 6 A, Salo (2. kerros)

Lähetyssihteeri Henna Seppälä
044 774 5214, **@**

Johtava lähetyspappi Tarja Laurila
044 774 5293, **@**

Nimikkolähetit ja nimikkokohteet

Salon seurakunnalla on nimikkolähettejä ja nimikkokohteita eri puolilla maailmaa. Lue lisää

Lähettikirjeet

Tuoreita kuulumisia lähetyskentiltä. Lue lisää

Blogeja ja Facebook-sivuja

Kuulumisia lähettien arjesta ja juhlasta maailmalla. Lue lisää

Tekoja ja toimintaa lähetyksen hyväksi

Tervetuloa mukaan toimintaan! Lue lisää

PÄÄSIÄISEN VIETTOA HAT-Koben seurakunnassa Japanissa. Mitä muuta Nummeloille ja paikalliselle seurakunnalle kuuluu? Siitä voit lukea täältä.

LÄHETYSAIKA-UUTISKATSAUS

YouTubesta löytyvä Lähetysaika-katsaus kertoo medialähetystyöstä nykyaikaisella ja rennolla tavalla.

Lyhyt ja helppo suoralinkki kuukausittain julkaistavien ohjelmien kanavaan löytyy täältä.

Kun tilaat Lähetysaika-kanavan, niin saat tiedon sähköpostiisi, aina kun uusi jakso ilmestyy. Tilaaminen onnistuu klikkaamalla YouTubessa videon alta Tilaa-painiketta.