Lähetystyö
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivulle | Sivukartta ja haku | Muuta tekstikokoa

Lähetystyö

Menkää kaikkeen maailmaan, kehotti Jeesus ensimmäisiä opetuslapsiaan. Nämä menivät ja heidän jälkeensä monet muut. Muutama Kristuksesta kertoja osasi Suomeen saakka. Tämän vuosisatojen takaisen lähetystyön ansiosta Suomessa toimii kristillinen kirkko.

Kirkko ja lähetys eli missio kuuluvat yhteen. Kirkko on kutsuttu jatkamaan Jeesuksen työtä tässä maailmassa. Jeesus ilmaisee sen näin: ”Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.” (Joh. 20:21)

Tämä kutsu koskee koko kirkkoa, jokaista sen seurakuntaa ja jokaista kristittyä. Joku lähtee itse lähetiksi, toinen tukee työtä kotimaasta. Asia on kaikkien seurakuntalaisten yhteinen. Me välitämme sanoin ja teoin, julistaen ja palvellen, yhteisen todistuksemme Jumalan rakkaudesta.


Seurakuntamme nimikkolähetteihin, stipendiaattiin ja nimikkokohteisiin pääset tutustumaan tästä.


Seurakunnan talousarviossa lähetykselle varattujen määrärahojen rinnalla on vapaaehtoisella lähetyskannatuksella ratkaiseva merkitys. Kahvinjuonti Kaffemukissa, kirpputorimyynti Rysässä ja Sopukassa, markkinasopan syönti seurakunnan teltassa, kolikon kilahdus kolehtihaaviin kauneimmissa joululauluissa - kaikki koituu lähetystyön hyväksi.

Tärkeä on myös vapaaehtoisten työpanos: Ilman talkoolaisia jäisivät kahvit keittämättä ja tempaukset toteutumatta. Mitä sinä voit tehdä? Katso täältä.

Ajankohtaista

Tietoa lähetystapahtumista, retkistä ja koulutustilaisuuksista. Lue lisää

Osallistu!

Tervetuloa mukaan toimintaan! Lue lisää

Nimikkolähetit ja nimikkokohteet

Nimikkolähetit ovat osa seurakuntamme työyhteisöä, vaikka heidän työpaikkansa sijaitsee kaukana Salosta. Lue lisää

Lähetysblogit ja fb-sivut

Elä mukana lähetystyön arjessa ja juhlassa, lähetin ilossa, vastoinkäymisissä ja surussa. Lue kuulumisia lähetysblogeista. Lue lisää

Yhteystiedot

Lähetys- ja kansainvälisyystoimisto Lue lisää

Lasten turvakoti Dikoni Viipurissa on Salon seurakunnan nimikkokohde.

Dikonin ja Jokainen-säätiön yhteisellä kesäleirillä tehdyn videon näet täältä.

 

 

 

 

Kirkolla ei ole lähetystä vaan lähetyksellä on kirkko. (Yhdessä kohti elämää 2013)

http://sakasti.evl.fi/yhteinentodistus