Hallinto

Hallinto

KIRKKOVALTUUSTO

Seurakunnan ylin päättävä elin on seurakuntavaaleissa nelivuotiskaudeksi valittava kirkkovaltuusto. Salon kokoisessa seurakunnassa valtuustoon kuuluu 33 jäsentä. Valtuusto päättää mm. talousarviosta, toimintasuunnitelmasta ja rakentamisista sekä perustaa virat ja valitsee osan työntekijöistä, esimerkiksi kappalaiset ja kanttorit.

Kirkkovaltuuston jäsenet
Esityslista ja pöytäkirjat

KIRKKONEUVOSTO

Kirkkoneuvosto on valtuuston valitsema elin, joka johtaa seurakunnan toimintaa, hallintoa ja taloudenhoitoa, hyväksyy sopimukset sekä valitsee useimmat työntekijät ja viranhaltijat. Neuvostossa on 12 jäsentä, puheenjohtajana on kirkkoherra.

Kirkkoneuvoston jäsenet
Esityslista ja pöytäkirjat

JOHTO- JA NEUVOTTELUKUNNAT

Salon seurakunnassa toimii vuoden 2019 alusta lähtien neljä johtokuntaa: julistuksen johtokunta, kasvatuksen johtokunta, kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta sekä kristillisen palvelun ja maahanmuuttajatyön johtokunta.

Perheneuvonnalla, sairaalasielunhoidolla ja työelämätyöllä on yhteinen erityistyöalojen neuvottelukunta.

Jokaisella kymmenellä seurakunta-alueella on oma alueneuvosto.

Kaikkien näiden luottamuselinten johtosäännöt löytyvät täältä.

Kirkkovaltuusto

Jäsenet, kokousten esityslistat ja pöytäkirjat. Lue lisää

Kirkkoneuvosto 2019–2020

Jäsenet, kokousten esityslistat ja pöytäkirjat. Lue lisää