Kirkkoja avoinna kesällä

Kirkkoja avoinna kesällä

Halikon kirkko

Kirkkorinne 1

Avoinna 6.8. saakka ke–su klo 12–18 (ma ja ti suljettu).

Kiskon kirkko

Kirkonkyläntie 31

Avoinna heinäkuun ajan lauantaisin klo 12–15. Samaan aikaan on avoinna myös kotiseutumuseo kirkon vieressä.

Perniön Pyhän Laurin kirkko

Lupajantie 6

Avoinna 6.8. saakka ke–su klo 12–18 (ma ja ti suljettu).

Suomusjärven kirkko

Karjalohjantie 161

Avoinna 13.8. saakka lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11–14. Samaan aikaan on avoinna kotiseutumuseo kirkon vieressä. Päivystyksestä huolehtivat Suomusjärvi-Seura ja Eläkeläisten yhdistys.

Ke 26.7. kirkko ja museo avoinna klo 17-19, pappikin tavattavissa. Kirkon ympäristössä myös kuntorastitapahtuma.

Lisäksi avoinna su 27.8.

Teijon kirkko

Telakkatie 1

Avoinna 13.8. saakka to-su klo 12–16 sekä ryhmille varauksesta. Poikkeamia aukioloaikaan aiheuttavat yksityistilaisuudet, joita on lähinnä lauantaisin.

Uskelan kirkko

Sairaalantie 5

Avoinna 13.8. saakka päivittäin klo 11–17. Juhannusaattona ja juhannuspäivänä suljettu. Aukiolopäivystyksestä vastaa edellisvuosien tapaan nuorisokuoro Diskantti.

Teijon kirkosta on tulossa tänä kesänä tiekirkko.

Myös Halikon kirkko ja Perniön Pyhän Laurin kirkko ovat mukana Tiekirkko-ketjussa.