Toimitilat

Halikon alueen toimitilat

Kolme kirkkoa ja kolme seurakuntataloa ovat Halikon alueen toiminnan keskuspaikkoja. Niihin ja alueen muihin tiloihin voi tutustua viereisestä valikosta.

Jumalanpalveluksia pidetään säännöllisesti kaikissa kolmessa kirkossa. Halikon kirkossa jumalanpalvelus on joka pyhä ja Vaskiolla noin kerran kuukaudessa. Angelniemellä talvi on hiljaista aikaa, mutta kesäkuukausina messuja pidetään pari kertaa kuukaudessa. Juhlapyhinä jumalanpalveluksia on kaikissa kirkoissa.

Halikon kirkko

os. Kirkkorinne 1 Lue lisää

Halikon seurakuntatalo

os. Vaskiontie 31 Lue lisää