Matkat ja retket
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

Matkat ja retket

Iltakävelylle Someron Häntälään 31.7.2018

Kävelylle Häntälän notkoihin lähdetään ti 31.7. klo 18 Häntälän kyläkeskukselta, Häntäläntie 322. Retki kestää noin 2,5 tuntia, ja varusteiksi tarvitaan kumisaappaat tai lenkkarit, vesipullo ja evästä. Oppaana toimii Henna Seppälä.

Ennen kävelyä on mahdollisuus tehdä ostoksia kesäkioskista. Evästauko pidetään laavulla, jossa voi paistaa makkaraa tai muuta mukaan ottamaansa grillattavaa. Tauko alkaa lyhyellä hartaudella.

Häntälää kohti lähdetään klo 17.15 kimppakyydein Salo-Uskelan seurakuntatalolta, Kirkkokatu 6. Jos autoosi mahtuu muitakin kulkijoita tai tarvitset itse kyytiä, ota yhteyttä Henna Seppälään tekstiviestillä p. 044 774 5214 tai sähköpostiin **@**.

Osallistumismaksu 10 €/aikuinen, 20 €/perhe ohjataan kokonaisuudessaan Suomen Lähetysseuran kestävään kehitykseen tähtäävään työhön, mm. puuntaimien istuttamiseen Tansaniassa.

Perheretki Pärnuun 5.–7.8.2018

Retki on täynnä!

Seurakuntaretki 16.8.2018
Marttilaan, Pöytyälle ja Paimioon

Tutustumiskohteina ovat Nostalgiamuseo Marttilassa ja Enkelipuisto Pöytyällä. Ruokailupaikkana on Härkätien kahvila Marttilassa, ja kahvit juodaan Sallan Pajassa Paimiossa. Retki maksaa 40 €.

Lähtö Kiskon kirkonkylästä klo 8.45, Toijan Nesteeltä 8.50, Muurlan kirkolta 9.10 ja Salosta Kirkkokatu 5:stä 9.20. Paluu Kiskoon noin klo 17.

Ilmoittautuminen pe 3.8. mennessä
Niina Jyllilälle puh. 041 442 4747
tai sähköpostiin **@**.

Seurakuntamatka Viron Keilaan
ja Saueen 14.–16.9.2018

Lähtö perjantaina klo 10, paluu sunnuntaina puoleenyöhön mennessä. Majoitus kylpylähotelli Laulasmaassa.

Lauantai-iltapäivänä tutustutaan Keilan kaupungin nähtävyyksiin, muun muassa putoukseen ja keskiaikaiseen kivikirkkoon. Oppaina toimivat pitkäaikaiset nimikkolähetit Anu ja Juha Väliaho sekä marilaismuusikko Anna Mishina. Mukana matkalla myös Salon seurakunnan kirkkoherra Timo Hukka ja lähetyssihteeri Henna Seppälä.

Sunnuntaina osallistutaan klo 13 messuun Sauen seurakuntalaisten kanssa ja nautitaan kartanolounas.

Aamupäivisin ja iltaisin on mahdollisuus nauttia kylpylähotellin palveluista.

Matkan hinta noin 280 euroa sisältää bussi- ja laivamatkat (Tallink Star & Megastar), majoituksen Laulasmaassa, puolihoidon ja kylpylän käytön (kylpytakki kuuluu hintaan) sekä matkustajavakuutuksen.

Passi mukaan matkalle!

Ilmoittautumiset 30.7. mennessä
pastori Tarja Laurilalle
puh. 044 774 5293 (varmimmin tekstiviestillä)
tai sähköpostiin **@**

Ilmoita myös syntymäaika ja erityisruokavaliot
sekä osoite laskua varten.

Israelin-matka talvilomaviikolla 15.–23.2.2019

Huimaavan paljon nähtävää ja koettavaa!
Israelin maisemia poikkeuksellisen laajasti pohjoisesta etelään.
Lue lisää täältä.

Iltakävelylle Häntälän notkoihin retkeillään tiistaina 31.7.

Nojatuolimatka Israeliin

Kertomus ja kuvia seitsemältä