Tapahtumia ja toimintaa

Tapahtumia ja toimintaa

Tervetuloa Kuusjoen kirkkoon!

• 6.5. Messu klo 10.
  • 13.5. Kukkalaulujumalanpalvelus klo 13.
  • 20.5. Messu klo 10.
  • 27.5. Perhemessu ja koulunsa aloittavien siunaaminen klo 18.
  • 1.6. Koululaisten kevätkirkko klo 10.
  • 3.6. Messu klo 10. Kahvit kirkon pihassa lähetystyön hyväksi.

Yhteisvastuukävely

Ke 25.4. klo 17–19, lähtö seurakuntatalon pihalta. Tule iltalenkille hyvän asian puolesta. Voit kävellä mieleisesi lenkin, osallistuminen maksaa 5 €. Hintaan sisältyy yksi arpa, makkara ja kahvit. Lisäarpoja voi ostaa 1 €/kpl. Tuotto Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Konsertti "Tähteni säteilee, tietäni valaisee"

Su 29.4. klo 18 Kuusjoen kirkossa

Gospelkonserttissa esiintyvät Tapio Laurila ja Kosken Sekametelikuoro. Bassokitarassa avustaa Tuukka Virrasosa, ja konsertin juontaa Marika Huhtasalo. Vapaa pääsy, ohjelmia myynnissä ovella.

Konsertti koostuu monipuolisesta ja melodisesta "menevästä" musiikista. Ohjelmassa ovat mm. Tähteni säteilee, Vie vuorille tää viesti ja Saviruukku. Somero-opiston alaisena toimiva Sekametelikuoro laulaa neliäänisesti, ja välissä on myös yksittäisesityksiä, duettoja, soitantaa ja yhteislaulua.

Tapio Laurila on legendaarinen kanttori Loimaalta. Hänellä on monikymmenvuotinen ura muusikkona, opettajana, nuorten ja vanhempienkin kannustajana ja soittokunnan kapellimestarina.

Sekametelikuoroa Laurila on johtanut jo usean vuoden ajan. Kuoro on Kosken monista kokoonpanoista pysynyt suurimpana, ja Laurila sovittaa itse kaikki kuoron kappaleet.

Munkkimarkkinat

Ma 30.4. klo 14 seurakuntatalossa. Paistotuoreita munkkeja 5 €/pussi. Lisäksi paikanpäällä syötäväksi munkki ja kahvi/sima 2 €. Tuotto Yhteisvastuukeräykseen.

Kirkkoretki Turun tuomiokirkkoon

Arkkipiispa Kari Mäkisen eläkkeellejäämismessua vietetään su 27.5. Turun tuomiokirkossa. Perttelin ja Kuusjoen alueilta toteutetaan retki messuun. Muiltakin alueilta voi tulla mukaan. Hinta ja aikataulu tarkentuvat myöhemmin.

Toimintaa seurakuntatalossa

Aamukaste

Varttuneen väen kerho ke 9.5. klo 10.

Omaishoitajien tapaaminen

Ma 23.4. klo 13.

Raamattu- ja rukouspiiri

Ma 23.4. ja 14.5. klo 18.

Työttömien aamupala

Pe 27.4. klo 10.

Ystävänkammari

Ma 7.5. klo 14.

Päiväkerho ja perhekerho

Seurakuntatalossa, Ylikulmantie 235

• Perhekerho kokoontuu torstaisin klo 9-11.
  • Kerhoista vastaa lastenohjaaja Jaana Alijoki p. 050 381 1718.

Avoimet ovet nuorille

Tiistaisin klo 17–19 seurakuntatalossa.

Ota yhteyttä: Jaana 050 381 1718, **@**.

Kirkkokuoro

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17 seurakuntatalossa.

Kuoron toiminnasta vastaa kanttori
Kirsi Laakkonen, p. 0400 884 699.

*********

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.

Kuvia ja lisätietoa talkooväen kunnostamasta vanhasta  ruumishuoneesta täällä.

Gospelkonsertti "Tähteni säteilee, tietäni valaisee" su 29.4. klo 18 Kuusjoen kirkossa; Tapio Laurila ja Kosken Sekametelikuoro.

Munkkimarkkinat ma 30.4. klo 14 seurakuntatalossa.