os. Kirkkokatu 6

Salon kirkon naapurissa sijaitseva Salo-Uskelan seurakuntatalo valmistui vuonna 1961. Kesällä 2006 valmistui talon laajennus ja peruskorjaus.

Seurakuntatalo on ahkerassa käytössä aamusta iltaan seitsemänä päivänä viikossa. Siellä kokoontuvat monet säännölliset piirit, siellä harjoittelevat kuorot ja siellä pidetään likimain kaikki rippikoulujen kaupunkijaksojen tunnit. Seurakuntatalossa järjestetään myös paljon hautajaisten muistotilaisuuksia. Pienessä toimituskappelissa solmitaan avioliittoja ja kastetaan lapsia.

Kappelin ja viiden erikokoisen salin lisäksi seurakuntatalossa on tilat päiväkerholle, nuorille, partiolle ja kansainväliselle toiminnalle. Talon voimistelusalia hyödynnetään niin lasten leikeissä kuin eläkeläisten tuolijumpissa. Seurakuntataloon sijoittuu myös nuorisotoimisto.