Seurakuntakodit

Seurakuntakodit

Salo-Uskelan alueen seurakuntakodeissa on monenlaista viikkotoimintaa. Siellä tapaa yhtä hyvin reippaita päiväkerholaisia ja jumppaavia eläkeläisiä kuin kokkaavia tyttökerholaisia, partiotaitoja opettelevia sudenpentuja tai Sanaan syventyviä raamattupiiriläisiä. Kaikkien seurakuntakotien tiloja voi myös vuokrata perhejuhliin.

Mahlakankare

Palomäenkatu 2

Mahlakankareen seurakuntakoti valmistui 1989. Se palvelee ennen kaikkea Palometsän ja Tupurin kaupunginosia. Päiväkerhotoiminta on Mahlakankareella vilkasta, ja myös perhekerho kokoaa paljon väkeä läheisiltä asuntoalueilta. Lisäksi taloa käyttävät muun muassa varhaisnuorten kerhot ja partio. Mahlakankareen kaunis ja tilava sali sopii hyvin perhejuhlien pitopaikaksi.

Ollikka

Hämeenojankatu 19

Ollikka on rakennettu vuonna 1991. Salin lisäksi Ollikassa on kerhotiloja lasten päiväkerhoille ja partiolle. Siskonkamarissa valmistuu poppanoita ja muita käsitöitä myytäväksi diakoniatyön hyväksi.

Paunala

Sillanpäänkatu 5

Kaksikerroksinen Paunalan seurakuntakoti valmistui Ylhäisten kaupunginosaan 1988. Alakerrassa on päiväkerhotilat ja puutyöverstas, jolle on käyttöä muun muassa isä-poikakerhon ja työttömien toiminnassa. Yläkerran juhlasali ja keittiö aputiloineen soveltuvat hyvin muistotilaisuuksien järjestämiseen, sillä Paunala on seurakuntakodeista lähimpänä Helisnummen kappelia ja hautausmaata.