Leirikeskukset

Leirikeskukset

Naarila

Naarilantie 369

Naarjärven rannalla Perniössä (Naarilantie 369) sijaitseva Naarila hankittiin seurakunnan leirikeskukseksi vuonna 1966. Nykyinen päärakennus valmistui 1973. Arkkitehti Lauri Hollmenin suunnittelemassa rakennuksessa on sali, ruokasali, keittiö ja majoitustilat. Kahden ja neljän hengen huoneissa on kaikkiaan 62 vuodepaikkaa.

Sittemmin päärakennusta on korjattu ja laajennettu. Vuosituhannen vaihteen tienoilla tehtiin harjakatto ja iso sisäremontti. Vuosina 2007 - 2008 rakennukseen tehtiin yksi siipi lisää, jotta saatiin pari kunnon rippikoululuokkaa ja välinevarasto.

Rannassa on sauna ja grillikatos, navetan vintillä Ruuhikirkko.

Naarilassa leireilevät kaikenikäiset. Erityisen hyvin Naarila tunnetaan lukuisista rippileireistään, juhannusaaton juhlastaan ja kesäkeskiviikkojen saunailloista. Naarila on jatkuvassa käytössä toukokuusta syys-lokakuuhun, muulloin sopimuksen mukaan.

Ajo-ohje:
Salosta Kiskon tietä noin 10 km, sitten oikealle viitan "Perniö,as." suuntaan noin 1,5 km ja viimeiset kilometrit Naarila-viitoituksen mukaan.

Merisalo

Albrectsbölentie 201

Merisalon leirimaja sijaitsee nimensä mukaisesti meren rannalla Kemiössä. Salosta on sinne matkaa noin 60 km.

Hirrestä rakennettu Merisalo on käytössä ympäri vuoden. Se on ennen muuta partion, nuorten viikonloppuleirien ja isä-poikaleirien tukikohta. Talo ei ole suuren suuri: vuodepaikkoja on tusinan verran ja lisää nukkumatilaa parvella. Kaikki tilat saunaa myöten ovat saman katon alla.

Ei vuokrata ulkopuolisille!