Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kirkonmenot Kiikalassa

• Su 6.8. Metsäkirkko Lammenjärvellä klo 10.
  • Su 20.8. Messu klo 10. Mukana 50 vuotta sitten Kiikalan kirkossa konfirmoidut.
  • Su 3.9. Messu klo 10. Juhla 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille jatkuu seurakuntatalossa.

Varttikirkko pe 18.8. klo 9.15 seurakuntatalossa.

Saunailta Lammenjärvellä

Sauna lämpiää Lammenjärvellä, os. Hyyppäräntie 330, vielä ke 9.8. klo 18–20.

Luonnonkaunis harjumaisema ja puhdasvetinen lampi tarjoavat oivat puitteet rauhoittumiseen, mutta myös seurusteluun. Kahvia ja pullaa on tarjolla lähetystyön hyväksi, ja grillaamiseenkin on mahdollisuus.

Rukouspiiri

parittomien viikkojen tiistaina klo 19
Koivusilla, Reväntie 181, Rekijoki.

Uusi Raamattupiiri

Kokoontumiset 24.8. alkaen joka toinen torstai (parilliset viikot) klo 13 Kiikalan seurakuntatalossa. Ensimmäisellä kerralla päätämme ensimmäisen luku- ja tutkimuskohteena olevan kirjan / kirjeen. Mukana Elina-pappi.

Kokouksia

• Kiikalan ja Suomusjärven alueneuvostojen yhteiskokous to 10.8. klo 17 Lammenjärvellä.
  • Onnelan vapaaehtoisten kokous ma 14.8. klo 10.30 seurakuntatalossa.

Yhteissyntymäpäivät

Kiikalan ja Suomusjärven 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaiden juhla su 3.9. alkaa messulla Kiikalan kirkossa klo 10 ja jatkuu seurakuntatalossa. Ilmoittautumiset viimeistään pe 25.8. kirkkoherranvirastoon p. 02 774 5206 tai **@**

Eloisaa arkea -ryhmä

Maanantaisin klo 10–11.30 seurakuntatalossa. Kesätauolla!

Keskustelua, pientä jumppaa, visailua ja aivovoimistelutehtäviä. Järj. Salon omaishoitajat ry:n Eloisaa arkea hyvinvointipysäkiltä -projekti ja seurakunnan diakoniatyö. Lisätietoja p. 040 520 9673.

Tuoli-tasapainoliikuntaa

Torstaisin klo klo 9–10 seurakuntatalossa.
Jatkuu jälleen syksyllä 7.9.

Ohjaajana on Marjaana Nuutinen.

Kaikenkuntoisille sopiva tuoli-tasapainoliikunta sisältää oman kehon painoa hyödyntäen tehtäviä liikkeitä seisten ja istuen. Rauhallinen liikunta vahvistaa ja venyttää koko kehoa.

Osallistuminen edellyttää eläkeläisliikuntakorttia (40 e/v), joka maksetaan ja noudetaan kirjastosta. Kortti on voimassa myöntämispäivästä vuoden eteenpäin.

Huom! Tuoli-tasapainoliikuntaa voi tulla kerran kokeilemaan maksutta ja hankkia kortin vasta kokeilukerran jälkeen.

Kahvila Onnela

Maanantaisin klo 12–15 seurakuntatalossa.
Onnelan kevätkausi on päättynyt.

Onnela on vapaaehtoisten hoitama kahvila, josta saa edullisesti kahvia ja itse leivottua kahvileipää. Aina on tarjolla myös juttuseuraa ja arpoja. Tuotto menee diakoniatyölle. Tervetuloa tutustumaan Kiikalan ainoaan kahvilaan!

**********

Kerho- ja kuorotoimintaa

**********

Nimikkolähetit Anu ja Juha Väliaho

• Väliahojen esittelyn voit lukea täältä: Juha ja Anu.
  • Väliahojen tuoreet kuulumiset Virosta voit lukea täältä.

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

• Sari-Johannan esittelyn voit lukea täältä.
  • Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.

Metsäkirkko Lammenjärvellä