Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Kiikalan kirkkoon!

• 30.6. Messu klo 10. Kesäasukkaiden kirkkopyhä.
  • 21.7. Messu klo 10.
  • 4.8. Messu klo 10.
  • 18.8. Messu klo 10.

Kesäsaunaillat Lammenjärvellä

os. Hyyppäräntie 330

25.6.–13.8. tiistaisin klo 18–20

Luonnonkaunis harjumaisema ja puhdasvetinen lampi tarjoavat hienot puitteet virkistymiseen. Kahvia tarjolla, grillaamiseen mahdollisuus omin eväin.

Yhteissyntymäpäivät

Kiikalan ja Suomusjärven 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaiden juhla su 1.9. alkaa messulla Kiikalan kirkossa klo 10 ja jatkuu seurakuntatalossa. Ilmoittautumiset viimeistään pe 23.8.
kirkkoherranvirastoon p. 02 774 5206 tai **@**.

Rukouspiiri

Parittomilla viikoilla tiistaisin klo 19 Koivusilla,
Reväntie 181, Rekijoki.

Tuoli- ja tasapainoliikuntaa

2.9. alkaen maanantaisin klo 11–12 Kiikalan seurakuntatalossa.

Ryhtiä ja rentoutusta arkeen! Sisältää oman kehon painoa hyödyntäen tehtäviä liikkeitä seisten ja istuen. Rauhallinen liikunta vahvistaa ja venyttää koko kehoa. Tutustumiskerta on maksuton, jatkossa edellyttää eläkeläisliikuntakorttia, joka maksetaan ja noudetaan kirjastosta. Ohjaajana Marjaana Nuutinen 040 720 6527.

Olohuone & kahvila Onnela

2.9. alkaen maanantaisin klo 12–15 seurakuntatalossa.

Onnela on vapaaehtoisten hoitama kahvila, josta saa edullisesti kahvia ja itse leivottua kahvileipää. Aina on tarjolla myös juttuseuraa ja arpoja. Tuotto menee diakoniatyölle. Tervetuloa tutustumaan Kiikalan ainoaan kahvilaan!

Kiikalan kirkkokuoro

Keskiviikkoisin klo 18–20 seurakuntatalossa, Kirkkotie 4.
Kuoroa johtaa Maria Sirén,
puh. 044 774 5300, **@**

**********

Nimikkolähettien kuulumisia

• Sari-Johanna Kuittilon kuulumisia Israelista täällä.
  • Jarkko ja Pirita Korhosen kuulumisia Tansaniasta täällä.

Adressit 5 € lähetystyön hyväksi

Monia värssyvaihtoehtoja.

Adresseja on saatavilla kirkossa, seurakuntatalon eteisen "kaappikaupassa", kirkkoherranvirastossa (Torikatu 6, Salo) ja kaikkina viikonpäivinä klo 7–20 Kiikalan omatoimikirjastossa. Varaa tasaraha!

Uutta painosta adresseista ei enää oteta, joten niitä kannattaa nyt hankkia itselleen vaikka varastoon.