Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Jumalanpalvelukset Kiikalassa

• Su 28.5. Perhekirkko ja esikouluun lähtevien siunaaminen klo 10. Lounas ja kahvit seurakuntatalossa.
  • Su 4.6. Messu klo 10. Kesäasukkaiden kirkkopyhä.
  • Pe 23.6. Juhannusaaton metsäkirkko ja juhannuskahvit Lammenjärvellä klo 18.
  • Su 2.7. Kiikala-päivän kansanlaulukirkko museomäellä klo 12.
  • Su 16.7. Messu klo 10.

Kiikalan ja Suomusjärven piirien kevätjuhla

To 1.6.2017 klo 1415.30 Kiikalan seurakuntatalolla. Mukana Elina-pappi, Maria-kanttori, Jari-diakoni sekä Kiikalan haitaristeja. Kahvitarjoilu. Kuljetustarpeissa ota yhteyttä Jari Huhtasaloon p. 040 5209 673 viimeistään 26.5.

Kylvön siunaus

To 8.6. klo 18 Klemelän tilalla, Paattilanmäentie 144, Rekijoki. Järj. yhteistyössä Kiikalan eläkeyhdistys.

Kesäkonsertti

Kiikalan kirkossa su 11.6. klo 20.

Sielulla ja groovella

Maksetut Viulut -yhtye sovittaa hengellisiä hittejä tuoreesti, nuorekkaasti ja tunteella. Viuluilla vedellään bluesia, harmoonilla discoa ja akustisilla kitaroilla swingiä. Kuorrutukseksi lisätään vahvaa stemmalaulantaa. Yhtyeessä musisoivat Henna-Maria Harju, viulu ja laulu, Elina Grekula, viulu ja laulu, Ossi Mäki-Reini, kitara ja laulu, Samuel Lindell, kitara ja laulu, Neea Lamminmäki, harmooni, ja Sirpa Luoma, perkussiot ja viulu. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Onnela avoinna

Maanantaisin klo 12–15 seurakuntatalossa.

Onnela on vapaaehtoisten hoitama kahvila, josta saa edullisesti kahvia ja itse leivottua kahvileipää. Aina on tarjolla myös juttuseuraa ja arpoja. Tuotto menee diakoniatyölle. Tervetuloa tutustumaan Kiikalan ainoaan kahvilaan!

Onnelan kevätkausi on päättynyt.

Eloisaa arkea -ryhmä

Maanantaisin klo 10–11.30 seurakuntatalossa.

Kevään viimeinen kokoontuminen 29.5.

Keskustelua, pientä jumppaa, visailua ja aivovoimistelutehtäviä. Järj. Salon omaishoitajat ry:n Eloisaa arkea hyvinvointipysäkiltä -projekti ja seurakunnan diakoniatyö. Lisätietoja p. 040 520 9673.

Rukouspiiri

Joka toinen ti klo 18.30 Koivusilla,
Reväntie 181, Rekijoki.

Huom! Viikolla 21 rukouspiiri ma 22.5.

Tuoli-tasapainoliikuntaa

Torstaisin klo klo 9–10 seurakuntatalossa.
Jatkuu jälleen syksyllä 7.9.

Ohjaajana on Marjaana Nuutinen.

Kaikenkuntoisille sopiva tuoli-tasapainoliikunta sisältää oman kehon painoa hyödyntäen tehtäviä liikkeitä seisten ja istuen. Rauhallinen liikunta vahvistaa ja venyttää koko kehoa.

Osallistuminen edellyttää eläkeläisliikuntakorttia (40 e/v), joka maksetaan ja noudetaan kirjastosta. Kortti on voimassa myöntämispäivästä vuoden eteenpäin.

Huom! Tuoli-tasapainoliikuntaa voi tulla kerran kokeilemaan maksutta ja hankkia kortin vasta kokeilukerran jälkeen.

**********

Kerho- ja kuorotoimintaa

**********

Nimikkolähetit Anu ja Juha Väliaho

• Väliahojen esittelyn voit lukea täältä: Juha ja Anu.
  • Väliahojen tuoreet kuulumiset Virosta voit lukea täältä.

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

• Sari-Johannan esittelyn voit lukea täältä.
  • Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.

Metsäkirkko Lammenjärvellä juhannusaattona 23.6. klo 18.