Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Kiikalan kirkkoon!

• 28.1. ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Messu klo 10.
  • 4.2. Messu klo 10. Mukana Kiikalan kirkkokuoro.
  • 18.2. Messu klo 10.
  • 4.3. Messu klo 10.
  • 11.3. Messu klo 10. Mukana Anu ja Juha Väliaho sekä Anna Mishina. Musiikissa kirkkokuoro. Messun jälkeen lounas ja Väliahojen kuulumiset seurakuntatalossa.
  • 18.3. Messu klo 10.

Varttikirkko

Pe 16.2. ja 16.3. klo 9.15 seurakuntatalossa.

Lapsille suunnatun kirkkohetken aikana kerrotaan jokin Raamatun kertomus, lauletaan tuttuja lasten hengellisiä lauluja ja lopuksi juodaan mehut ja kahvit.

Kahvila Onnela

Maanantaisin klo 12–15 seurakuntatalossa.

Onnela on vapaaehtoisten hoitama kahvila, josta saa edullisesti kahvia ja itse leivottua kahvileipää. Aina on tarjolla myös juttuseuraa ja arpoja. Tuotto menee diakoniatyölle. Tervetuloa tutustumaan Kiikalan ainoaan kahvilaan!

Naisten aamukahvit

La 27.1. klo 11–13 seurakuntatalossa. Miehetkin tervetulleita. Vieraana Kesken-kirjojen kirjoittaja Elina Salminen. Hän lukee runojaan ja puhuu muun muassa siitä, kuinka päästä eroon huonoista tunteista ja ymmärtää riittävänsä ilman täydellisyyttä. Vapaaehtoinen kahviraha 2 €.

Muuta toimintaa seurakuntatalossa

Raamattupiiri

To 1.2., 15.2., 8.3., 22.3. klo 13.

Mukana pastori Elina Joutsiniemi. Tule mukaan! Jatkamme Apostolien tekojen lukemista.

Tuoli-tasapainoliikunta

Torstaisin klo 9–10, ohjaajana Marjaana Nuutinen.

Kaikenkuntoisille sopiva tuoli-tasapainoliikunta sisältää oman kehon painoa hyödyntäen tehtäviä liikkeitä seisten ja istuen. Rauhallinen liikunta vahvistaa ja venyttää koko kehoa.

Osallistuminen edellyttää eläkeläisliikuntakorttia (40 e/v), joka maksetaan ja noudetaan kirjastosta. Kortti on voimassa myöntämispäivästä vuoden eteenpäin.

Huom! Tuoli-tasapainoliikuntaa voi tulla kerran kokeilemaan maksutta ja hankkia kortin vasta kokeilukerran jälkeen.

Rukouspiiri

Parittomien viikkojen tiistaina klo 18.30 Koivusilla, Reväntie 181, Rekijoki.

* 30.1. * 13.2.

**********

Kerho- ja kuorotoimintaa

**********

Nimikkolähetit Anu ja Juha Väliaho

• Väliahojen esittelyn voit lukea täältä: Juha ja Anu.
  • Väliahojen tuoreet kuulumiset Virosta voit lukea täältä.

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

• Sari-Johannan esittelyn voit lukea täältä.
  • Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.