Tapahtumakalenteri

Tervetuloa Kiikalan kirkkoon!

• 29.4. Messu klo 10.
  • 6.5. Messu klo 10.
  • 20.5. Sanajumalanpalvelus klo 10. Kaatuneiden muistopäivän seppeleenlasku. Kirkkokahvit seurakuntatalossa.
  • 27.5. Perhekirkko ja esikouluun lähtevien siunaus klo 12. Keittolounas seurakuntatalossa.
  • 3.6. Messu klo 10, kesäasukkaiden kirkkopyhä. Kirkkokahvit pihalla, huonolla säällä sisällä. Kotiseutumuseo avoinna jumalanpalveluksen jälkeen.

Varttikirkko

• Pe 18.5. klo 9.15 kirkkoretki. Pieni hartaus kirkossa, samalla pääset tutustumaan kirkkoon ja yhteiskävelylle lasten kanssa kirkkomaalle. Pillimehu- ja keksitarjoilu.

Lapsille suunnatun kirkkohetken aikana kerrotaan jokin Raamatun kertomus, lauletaan tuttuja lasten hengellisiä lauluja ja lopuksi juodaan mehut ja kahvit.

Hautausmaan haravointitalkoot

Pe 4.5. klo 9 alkaen.
Talkoisiin osallistuneille keittolounas.

Kevätretki Tampereelle la 19.5.

Kohteina Mummon Kammari ja museokeskus Vapriikki.

Lähtö klo 9 Kiikalan seurakuntatalolta, 9.15 Kitulan seurakuntakeskuksesta ja 9.45 Salo-Uskelan seurakuntatalolta. Kotimatka alkaa klo 17.

Matkan hinta 35 € sisältää matkat, käynnin Mummon kammarissa, museolipun ja opastukset. Lounaan jokainen maksaa itse; lounastaa voi esimerkiksi Vapriikin ravintolassa.

Matkalla ovat mukana Elina Joutsiniemi ja Jari Huhtasalo.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Lisätietoja Jari Huhtasalolta, puh. 040 520 9673.

Muuta toimintaa

Eloisaa arkea -ryhmä

Ma 30.4., 14.5. ja 28.5. klo 10 seurakuntatalossa.

Rukouspiiri

Ti 24.4., 8.5. ja 22.5. klo 18.30 Koivusilla, Reväntie 181, Rekijoki.

Seurakuntapiiri

Ke 9.5. klo 13 seurakuntatalossa. Mukana kanttori Maria Sirén.

Tuoli-tasapainoliikunta

26.4. saakka torstaisin klo 9–10 Kiikalan srk-talossa. Edellyttää kirjastosta saatavaa eläkeläisliikuntakorttia (40 €/v).

Kahvila Onnela

Maanantaisin klo 12–15 seurakuntatalossa.

• Avoinna 28.5. saakka.
  • 21.5. Kevätpäivä Lammenjärvellä. Kyytitarpeissa yhteys diakoni Jari Huhtasaloon puh. 040 520 9673.

Onnela on vapaaehtoisten hoitama kahvila, josta saa edullisesti kahvia ja itse leivottua kahvileipää. Aina on tarjolla myös juttuseuraa ja arpoja. Tuotto menee diakoniatyölle. Tervetuloa tutustumaan Kiikalan ainoaan kahvilaan!

**********

Kerho- ja kuorotoimintaa

**********

Nimikkolähettien kuulumisia

• Sari-Johanna Kuittilon kuulumisia Israelista täällä.
  • Jarkko ja Pirita Korhosen kuulumisia Tansaniasta täällä.
  • Anu ja Juha Väliahon kuulumisia Virosta täällä.

Kevätretkellä 19.5. tutustutaan mm. Mummon Kammariin ja museokeskus Vapriikkiin.

Kylvöjen siunaus pe 18.5. klo 13 Nalkin tilalla Päivi ja Ilkka Uusitalolla, os. Nalkintie 52. Yhteistyössä Eläkeliiton paikallisyhdistys. Tervetuloa kaikki viljelijät, tuottajat, seurakuntalaiset ja asukkaat!