Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kirkonmenot Kiikalassa

• Su 1.10. Mikkelinpäivän perhekirkko ja sadonkorjuun juhla Lammenjärven metsäkirkossa klo 10.
  • Su 15.10. Messu klo 10.

Varttikirkko

Pe 13.10. klo 9.15 seurakuntatalossa.

Lapsille suunnatun kirkkohetken aikana kerrotaan jokin Raamatun kertomus, lauletaan tuttuja lasten hengellisiä lauluja ja lopuksi juodaan mehut ja kahvit.

Uusi Raamattupiiri

Kokoontumiset joka toinen torstai (parilliset viikot) klo 13 Kiikalan seurakuntatalossa. Mukana Elina-pappi.

Seurakuntapiiri

• Rekijoen Osuuspankin kerhotilassa to 5.10. klo 10.30–12.
  • Kiikalan seurakuntatalon Onnelassa ke 11.10. klo 13–14.30.

Tervetuloa nauttimaan kahvittelusta, mukavasta seurasta ja ohjelmasta!

Eloisaa arkea -ryhmä

Ma 2.10. * 16.10. klo 10–11.30 seurakuntatalossa.

Keskustelua, pientä jumppaa, visailua ja aivovoimistelutehtäviä. Järj. Salon omaishoitajat ry:n Eloisaa arkea hyvinvointipysäkiltä -projekti ja seurakunnan diakoniatyö. Lisätietoja p. 040 520 9673.

Tuoli-tasapainoliikuntaa

Torstaisin klo klo 9–10 seurakuntatalossa.

Ohjaajana on Marjaana Nuutinen.

Kaikenkuntoisille sopiva tuoli-tasapainoliikunta sisältää oman kehon painoa hyödyntäen tehtäviä liikkeitä seisten ja istuen. Rauhallinen liikunta vahvistaa ja venyttää koko kehoa.

Osallistuminen edellyttää eläkeläisliikuntakorttia (40 e/v), joka maksetaan ja noudetaan kirjastosta. Kortti on voimassa myöntämispäivästä vuoden eteenpäin.

Huom! Tuoli-tasapainoliikuntaa voi tulla kerran kokeilemaan maksutta ja hankkia kortin vasta kokeilukerran jälkeen.

Kahvila Onnela

Maanantaisin klo 12–15 seurakuntatalossa.

Onnela on vapaaehtoisten hoitama kahvila, josta saa edullisesti kahvia ja itse leivottua kahvileipää. Aina on tarjolla myös juttuseuraa ja arpoja. Tuotto menee diakoniatyölle. Tervetuloa tutustumaan Kiikalan ainoaan kahvilaan!

**********

Kerho- ja kuorotoimintaa

* Kiikalan kirkkokuoron syyskauden ensimmäiset harjoitukset ke 30.8. seurakuntatalossa klo 18.

**********

Nimikkolähetit Anu ja Juha Väliaho

• Väliahojen esittelyn voit lukea täältä: Juha ja Anu.
  • Väliahojen tuoreet kuulumiset Virosta voit lukea täältä.

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

• Sari-Johannan esittelyn voit lukea täältä.
  • Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.

Metsäkirkko Lammenjärvellä

Rukouspiiri parittomien viikkojen tiistaina klo 18.30 Koivusilla, Reväntie 181, Rekijoki.