Konsertteja

Konsertteja ja muuta musiikkia

Kaikkiin konsertteihin
Salon seurakunnan kirkoissa
on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.

Kemiönsaaren Musiikkijuhlien konsertti

Pe 14.7. klo 19 Teijon kirkossa

Konsertissa esiintyy Petri Kumela, kitara.

Liput: 25 €/20 €/15 € (ei vapaa pääsy). Alle 18-vuotiaat ovelta ilmaiseksi. Lisätietoja: www.kimitomusicfestival.fi.

Kesäinen konsertti Marjo ja Mika

Su 16.7. klo 18 Särkisalon kirkossa

Kesäisessä konsertissa esiintyvät Marjo Korpela, harmonikka ja Mika Virtanen, laulu. Konsertissa kuullaan sekä heidän yhteisesityksiään että harmonikkasooloja.

Marjo Korpela on 16-vuotias monipuolinen monissa kilpailuissa menestynyt muusikko ja Salossa häntä kuullaan usein kansantanssiryhmän säestäjänä. Yhteistyö Mika Virtasen kanssa alkoi viime syksyisessä Lilja Kinnunen-Riipisen ohjaamassa revyyssä Perniössä ja synnytti idean yhteisestä konsertista.

Särkisalolaisen Mika Virtasen musiikkitaustassa on vahva osa kuoroilla ja nyt yhä useammin häntä ovat kiinnostaneet myös solistiset tehtävät.

Laulan lauluni sinulle

La 9.9. klo 18 Perniön Pyhän Laurin kirkossa

Konsertti on osa koko kylällä näkyvää Pimeän peitto -tapahtumaa.

Mukaan kutsutaan laulamisesta innostuneita esittämään yksi mieleinen laulu mahtavassa kivikirkon akustiikassa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset viimeistään pe 25.8. mennessä
**@** ja 044 735 8626.

Kesäkonsertit kirkoissa sunnuntaisin klo 20.