Konsertteja

Konsertteja ja muuta musiikkia

Kaikkiin konsertteihin
Salon seurakunnan kirkoissa
on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.

Meri on sydän

Ti 17.7. klo 19 Perniön Pyhän Laurin kirkossa

Petri Laaksonen &
Juha Viljanen, viulu
Laura Olli, sello

Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksonen lähtee kesäiselle konserttikiertueelle heinäkuun puolivälissä ja tulee myös Perniöön.

"Olen viihtynyt jo kaksikymmentä kesää mökilläni saaristossa, ja havaitsin, että tuona aikana on syntynyt runsaasti lauluja merestä, kesästä ja elämästä yleensä sen iloineen ja itkuineen", Laaksonen kertoo.

Kiertuetta varten Laaksonen on koonnut uuden kokoonpanon saaristokirkkojen herkkää akustiikkaa silmällä pitäen: konserteissa musisoivat Laaksosen kanssa viulisti Juha Viljanen ja sellisti Laura Olli.

Tälle aiempia klassisemmalle yhtyeelle Petri Laaksonen on sovittanut monet laulunsa uudelleen (mm. Meren laulua kuuntelen, Meri kuutamolla, Tein lasinkuultavan laulun, Täällä Pohjantähden alla, Olkoon ylläsi kirkas taivas, Ota hänet vastaan).

"Itse asiassa kaikki konsertin laulut johdattelevat kuulijat itseänikin aina vain uudelleen puhuttelevan laajan ja vapaan meren äärelle", Petri Laaksonen kuvailee.

Ohjelma 20 €.

Petri Laaksonen ja Kirkkopalvelut ry:n hallinnoima Kotimaanapu-hyväntekeväisyyspalvelu ovat solmineet yhteistyösopimuksen hädässä olevien ihmisten auttamiseksi Suomessa. Laaksonen lahjoittaa osan konsertin tuotosta Kotimaanavulle. Tämän kautta tuetaan vähävaraisista perheistä tulevien lasten ja nuorten musiikki- ja urheiluharrastuksia. Apu toimitetaan perille saajilleen seurakunnan kautta.

Petri Laaksosen meriaiheisessa konsertissa 17.7. Perniössä ovat mukana Juha Viljanen, viulu, ja Laura Olli, sello.