Konsertteja

Konsertteja ja muuta musiikkia

Kaikkiin konsertteihin
Salon seurakunnan kirkoissa
on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.

Vihkimusiikin ilta

La 28.4. klo 18 Uskelan kirkossa, Sairaalantie 5

Kanttorit esittelevät vihkiäisiin sopivia häämarsseja, häälauluja ja virsiä. Iltaan kutsutaan erityisesti kesän hääpareja, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita.

Kirkkoherranvirasto palvelee kirkossa klo 17–18,
joten silloin voi varata vihkikirkon tai panna vireille
"kuulutukset" eli avioliiton esteiden tutkinnan.

Tähteni säteilee, tietäni valaisee

Su 29.4. klo 18 Kuusjoen kirkossa, Ylikulmantie 234

Gospelkonsertissa esiintyvät Tapio Laurila ja Kosken Sekametelikuoro. Bassokitarassa avustaa Tuukka Virrasoja, ja konsertin juontaa Marika Huhtasalo. Vapaa pääsy, ohjelmia myynnissä ovella.

Konsertti koostuu monipuolisesta ja melodisesta menevästä musiikista. Ohjelmassa ovat mm. Tähteni säteilee, Vie vuorille tää viesti ja Saviruukku. Somero-opiston alaisena toimiva Sekametelikuoro laulaa neliäänisesti, ja välissä on myös yksittäisesityksiä, duettoja, soitantaa ja yhteislaulua.

Tapio Laurila on legendaarinen kanttori Loimaalta. Hänellä on monikymmenvuotinen ura muusikkona, opettajana, nuorten ja vanhempienkin kannustajana ja soittokunnan kapellimestarina.

Sekametelikuoroa Laurila on johtanut jo usean vuoden ajan. Kuoro on Kosken monista kokoonpanoista pysynyt suurimpana, ja Laurila sovittaa itse kaikki kuoron kappaleet.

Keväistä gospelia

Su 6.5. klo 18 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7

GospelSalo ja bändi, johtajana Kaisa Suutela-Kuisma.
Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Kevätkonsettti "Kun katselen sun taivastas"

Helatorstaina 10.5. klo 18 Salon kirkossa, Kirkkokatu 7

Christianus-kuoro solisteineen etsii kevätkonsertissaan helatorstain sanomaa. Laulut on valittu pääsiäisen, helatorstain ja kevään tunnelmista. Kuoroa johtaa Arto Tinell ja säestää pianisti Angela Saarinen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Neljän kanttorin kevätkonsertti

Ma 14.5 klo 18 Perniön Pyhän Laurin kirkossa

Hannu Lehtikangas, Pekka Soranummi,
Hannu Niemelä ja Hannu-Pekka Heikkilä

Mieskvartetin sävykästä laulua, duettoja ja sooloja
höystettynä hetken improvisaatiolla.

Neljästä kirkkomuusikosta koostuva kokoonpano yhdistää Keski-Euroopan oopperalavoilta tutun majesteettisen baritonisoundin äärimmäisen herkkään ohennettuun äänenkäyttötapaan korkeassa rekisterissä. Sävyjen kirjoa laajentaa entisestään sellon laulavuus yhdistettynä taitavaan pianismiin. Tästä ei suomalainen kesä voi paremmin alkaa.

Tämän konsertin myötä Hannu-Pekka Heikkilä toivottaa kiitoksensa Salon seurakunnalle ja Perniön upealle kirkolle. Tilaisuus on Perniön kanttorina toimineen Hannu-Pekan viimeisiä työtehtäviä hänen 9 kk:n mittaisessa viransijaisuudessaan.

Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Lapsikuorojen yhteiskonsertti

su 20.5. klo 15 Perniön Pyhän Laurin kirkossa

Salon seurakunnan lapsikuorojen kevät huipentuu leiriviikonloppuun ja yhteiskonserttiin. Kuoroja johtavat kanttorit Lauriina Hurtig, Hanna-Leena Keinänen, Kaisa Suutela-Kuisma ja Hannu-Pekka Heikkilä.

Neljän kanttorin kevätkonsertti Perniön Pyhän Laurin kirkossa ma 14.5.