Muita konsertteja

Konsertteja ja muuta musiikkia

Kaikkiin konsertteihin
Salon seurakunnan kirkoissa
on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.

Juhlakonsertti Merikanto & Kuula

Ke 26.9. klo 19 Uskelan kirkossa, Sairaalantie 5

Jari Parviainen, laulu
Kalevi Kiviniemi, urut

Suomalaisen säveltaiteen kärkinimiin kuuluvat urkutaiteilija Kalevi Kiviniemi ja bassolaulaja Jari Parviainen konsertoivat Uskelassa kolmenlaisen juhlavuoden kunniaksi: Säveltäjä ja urkutaiteilija Oskar Merikannon syntymästä tulee tänä vuonna 150 vuotta ja Toivo Kuulan kuolemasta 100 vuotta. Kalevi Kiviniemi on kuluvana vuonna täyttänyt 60 vuotta. Juhlakonsertin ohjelma sisältää Merikannon ja Kuulan teoksia.

Kalevi Kiviniemi on vastikään konsertoinut useassa kansainvälisesti merkittävässä paikassa, kuten Pariisin Notre Damessa, Leipzigin Gewandhausissa ja Moskovan Tsaikovski-salissa. Jari Parviaisen kanssa Kiviniemi on esiintynyt yhdessä jo pitkään, kotimaan lisäksi mm. Saksassa. Kiviniemi kiittelee Parviaisen upeaa basso profondo -ääntä, joka Suomessa hakee vertaistaan.

Konsertin yhteydessä on myynnissä taiteilijoiden levyjä.

Laulan lauluni sinulle

La 8.9. klo 17 Perniön kirkossa, Lupajantie 6

Osana Pimeän peitto-tapahtumaa järjestettävään konserttiin otetaan ilmoittautumisia vastaan. Mukaan kutsutaan laulamisesta innostuneita laulamaan yksi mieleinen laulu mahtavassa kivikirkon akustiikassa.
Säestys on saatavilla pianolla tai uruilla.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset viim. 31.8. mennessä
**@** tai 044 7358626

Kohti liedkilpailua

Su 7.10. klo 17 Salon kirkossa, Kirkkokatu 5

Pianisti Jasper Koekoek ja laulaja Marianne Montonen valmistautuvat Helsinki Lied -kilpailuun ja saapuvat Saloon esittämään kilpailuohjelmistonsa.

Sopraano Marianne Montonen opiskelee laulua Sibelius-Akatemiassa Sirkka Parviaisen johdolla. Hän valmistui Metropolia Ammattikorkeakoulusta laulupedagogiksi sekä kilpaili Timo-Mustakallio -laulukilpailun finaalissa vuonna 2017.

Alankomaalais-suomalainen pianisti Jasper Koekoek on opiskellut Turun konservatoriossa ja Tampereen musiikkiakatemiassa. Hän opiskelee parhaillaan pianokamarimusiikki ja lied -maisterikoulutuksessa Juhani Lagerspetzin johdolla.

Marianne Montonen ja Jasper Koekoek aloittivat kamarimusisoinnin vuoden 2018 alussa liedkilpailun merkeissä. Duoa yhdistää kiinnostus narratiiviseen ja sadunomaiseen liedmusiikkiin.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Marianne Montonen ja Jasper Koekoek su 7.10. Salon kirkossa