Muita konsertteja

Konsertteja ja muuta musiikkia

Kaikkiin konsertteihin
Salon seurakunnan kirkoissa
on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.

Juhlakonsertti Merikanto & Kuula

Ke 26.9. klo 19 Uskelan kirkossa, Sairaalantie 5

Jari Parviainen, laulu
Kalevi Kiviniemi, urut

Suomalaisen säveltaiteen kärkinimiin kuuluvat urkutaiteilija Kalevi Kiviniemi ja bassolaulaja Jari Parviainen konsertoivat Uskelassa kolmenlaisen juhlavuoden kunniaksi: Säveltäjä ja urkutaiteilija Oskar Merikannon syntymästä tulee tänä vuonna 150 vuotta ja Toivo Kuulan kuolemasta 100 vuotta. Kalevi Kiviniemi on kuluvana vuonna täyttänyt 60 vuotta. Juhlakonsertin ohjelma sisältää Merikannon ja Kuulan teoksia.

Kalevi Kiviniemi on vastikään konsertoinut useassa kansainvälisesti merkittävässä paikassa, kuten Pariisin Notre Damessa, Leipzigin Gewandhausissa ja Moskovan Tsaikovski-salissa. Jari Parviaisen kanssa Kiviniemi on esiintynyt yhdessä jo pitkään, kotimaan lisäksi mm. Saksassa. Kiviniemi kiittelee Parviaisen upeaa basso profondo -ääntä, joka Suomessa hakee vertaistaan.

Konsertin yhteydessä on myynnissä taiteilijoiden levyjä.

Laulan lauluni sinulle

La 8.9. klo 17 Perniön kirkossa, Lupajantie 6

Osana Pimeän peitto-tapahtumaa järjestettävään konserttiin otetaan ilmoittautumisia vastaan. Mukaan kutsutaan laulamisesta innostuneita laulamaan yksi mieleinen laulu mahtavassa kivikirkon akustiikassa.
Säestys on saatavilla pianolla tai uruilla.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset viim. 31.8. mennessä
**@** tai 044 7358626