Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

• 6.5. Messu klo 10. Salon piirin Karjala-seurojen kirkkopyhä. Kirkkokahvit ja ohjelmaa seurakuntatalossa.
  • 20.5. Helluntain sanajumalanpalvelus klo 13. Mukana Kiskon kirkkokuoro. Kunniakäynti sankarihaudoilla.
  • 31.5. Koulun kevätkirkko klo 10.

Suvivirren sunnuntai

Su 3.6. Sanajulmalanpalvelus klo 10 Pappilanniemessä. Kahvitarjoilu. Ilmainen tilataksikuljetus: lähtö Muurlan kirkolta klo 9.25, paluu n. klo 12.30-13. Ei ilmoittautumisia.

Kevättalkoot

To 3.5. klo 16.30 Kiskon Pappilanniemessä.

Ruusun päivän musiikki

Pe 4.5. klo 18 Kaukurin rukoushuoneessa. Mukana lauluryhmä Hanna-Leena Keinänen, Niina Jyllilä, Martti Santakari. Myös keväisiä yhteislauluja. Kahvitarjoilu, tuotto Kaukurin Rukoushuoneyhdistyksen hyväksi.

Lintujen konsertti

To 17.5. klo 20 Aroniityn metsäkirkossa Kiskossa, Salmensivuntie 19. Lintujen kevätlaulusta kertomassa Martti Santakari.

Valopilkku-illat

Kerhotila Valopilkussa Toijassa (Kuusitie 8) joka toinen tiistai klo 18 "Sanaa ja sumppia", virsiä ja hengellisiä lauluja sekä ajankohtaisia aiheita kirkkovuoden mukaan.

* 8.5. * 22.5.

Eläkeläisten iltapäiväkerho

Joka toinen ti klo 13 seurakuntatalossa:

* 8.5. * 22.5.

Käsityökerho

Joka toinen ti klo 13 Valopilkussa:
* 15.5.

*********************

Lasten päiväkerho

Seurakuntatalo, Uudenmaantie 2.

Koululaisten kokkikerho

Kaikki koululaisten kerhot löytyvät täältä.

Kuorot

Lapsikuoro Crescendo

6–11-vuotiaille tarkoitettu kuoro, joka avustaa jumalanpalveluksissa ja esiintyy satunnaisesti muissa tapahtumissa. Pääsyvaatimuksena vain innokas asenne kuorolaulamiseen.

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 14–15
Toijan koulussa, Vilikkalantie 7.

Harjoitusten alussa syödään pieni välipala.

Kirkkokuoro

Aikuisten kuoro, jossa lauletaan sekä yksi- että moniäänisesti. Pääsyvaatimuksena innokas asenne kuorolaulamiseen.

Harjoitukset perjantaisin klo 14 Valopilkussa, Kuusitie 8.

Kuoroja johtaa

kanttori Hanna-Leena Keinänen

Lisää tietoa Salon seurakunnan kuoroista täältä.

**********

Nimikkolähetti Arja Koskinen

Arjan kuulumisia voit lukea täältä.

Valopilkussa toimii käsityökerho.