Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kirkonmenot

Kiskon kirkossa

• 29.9. Mikkelinpäivän perhekirkko klo 10.
  • 6.10. Messu klo 10. Vanhemman väen kirkkopyhä. Kirkkokahvit ja ohjelmaa seurakuntatalossa.
  • 20.10. Messu klo 10.

Kaukurin rukoushuoneessa

• 1.9. Kesäkirkko klo 10. Kirkkokahvit.

Kesäkonsertti

Su 18.8. klo 20 Kiskon kirkossa.
Lisätiedot täällä.

Varttuneen väen virkistyspäivä

Pe 23.8. klo 10–15 Juvankosken kesäkodissa, Juvankoskentie 212. Ilmoittautumiset 16.8. mennessä Niina Jyllilälle p. 041 442 4747. Hinta omin kyydein 10 €, kuljetuksen kanssa 15 €.

Päivän ohjelma:
klo 10 saapuminen,
klo 11.30 ruokailu,
mahdollisesti sauna,
klo 14.30 kahvit,
klo 15 kotiin.

Yhteissyntymäpäivät

Su 25.8. juhla Kiskon ja Muurlan 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille alkaa klo 10 messulla Muurlan kirkossa ja jatkuu seurakuntakodissa. Ilmoittautumiset viimeistään pe 16.8. kirkkoherranvirastoon puh. (02) 774 5206 tai sähköpostitse **@**.

Maakuntamatkailua sävelten siivin

Lauantaina 31.8. klo 16 Aroniityn metsäkirkossa,
Salmensivuntie 19.

Ovatko maakuntalaulut unohtuneet? Lauloitko niitä viimeksi koulussa? Nyt on tilaisuus virkistää muistia ja tehdä maakuntakierros kanttori Hanna-Leena Keinäsen johdolla.

Tilaisuus metsäkirkossa alkaa kello 16 ja jatkuu, kunnes kierros on tehty. Pukeudu sään mukaan! Oikein huonolla säällä lauletaan tunnelmallisessa ulkorakennuksessa. Kahvitarjoilu. Tilaisuuden järjestävät Salon seurakunta ja Kiskon maa- ja kotitalousnaiset.

"Wanhan Wirren Woimaa"

Virsivuosi 2019 sarjan tilaisuudessa Kiskon kirkossa su 15.9. klo 14 ovat mukana Salon Veteraanikuoro, Kiskon ja Muurlan kirkkokuorot, Hanna-Leena Keinänen, Sanna Räisänen ja Martti Santakari. Tilaisuuden virret löytyvät vuoden 1938 virsikirjasta. Niitä lauletaan myös yhteislauluina.

Eläkeläisten iltapäiväkerho

Joka toinen tiistai klo 13 seurakuntatalossa.
Syyskausi alkaa 3.9.

Valopilkkuillat

Joka toinen maanantai parittomilla viikoilla klo 18
Valopilkussa, os. Kuusitie 8, Toija.

Sanaa ja sumppia, virsiä ja hengellisiä lauluja sekä ajankohtaisia aiheita kirkkovuoden mukaan.

26.8. * 9.9. * 23.9.

Käsityökerho

Käsityökerho joka toinen tiistai klo 13 Valopilkussa - kesätauon jälkeen ensimmäinen kerta on 10.9.

Käsitöistä tuleva tuotto ohjataan Suomen Lähetysseuran kautta Lasten Pankille

Lasten päiväkerho

Seurakuntatalo, Uudenmaantie 2.

Kuorot

Lapsikuoro Crescendo

6–11-vuotiaille tarkoitettu kuoro, joka avustaa jumalanpalveluksissa ja esiintyy satunnaisesti muissa tapahtumissa. Pääsyvaatimuksena vain innokas asenne kuorolaulamiseen.

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 14–15
Toijan koulussa, Vilikkalantie 7.

Harjoitusten alussa syödään pieni välipala.

Kirkkokuoro

Aikuisten kuoro, jossa lauletaan sekä yksi- että moniäänisesti. Pääsyvaatimuksena innokas asenne kuorolaulamiseen.

Harjoitukset perjantaisin klo 14 Valopilkussa, Kuusitie 8.

Kirkkokuoron syyskausi alkaa 30.8.2019.

Kuoroja johtaa

kanttori Hanna-Leena Keinänen

Lisää tietoa Salon seurakunnan kuoroista täältä.

**********

Nimikkolähetti Arja Koskinen

Arjan kuulumisia voit lukea täältä.

Let us sing and praise!

Kiskon kirkon kesäkonsertissa su 18.8. klo 20:
Salon kanttorit,
Jukka Saarinen, piano,
Malla Lounasheimo, kontrabasso,
Marko Soramäki, rummut.

Lue lisää!

Adressit 5 € lähetystyön hyväksi

Monia värssyvaihtoehtoja ja myös tekstittömiä.

Adresseja on saatavilla Kiskon kirkossa (maksu lähetyskynttelikön lippaaseen) ja seurakuntatalossa sekä Salon seurakunnan kirkkoherranvirastossa, Torikatu 6.

Uutta painosta adresseista ei enää oteta, joten niitä kannattaa nyt hankkia itselleen vaikka varastoon.

Sunnuntain 15.9. Virsivuosi-tilaisuudessa Kiskon kirkossa klo 14 palataan vuoden 1938 virsikirjaan.

Valopilkussa toimii käsityökerho.