Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tervetuloa kirkkoon!

• Su 1.10. Mikkelinpäivän muskarikirkkohetki klo 10.
    Mukana Kiskon lapsikuoro Crescendo, päiväkerhon väkeä, sekä huilisti Taru Koskinen. Soitamme, laulamme, liikumme, loruilemme, hiljennymme, rukoilemme...aivan kuin oikeassa kirkkomuskarissa. Kirkkohetken jälkeen kirkkomehut ja keksit.
  • Su 15.10. Messu klo 10; mukana kirkkokuoro.

Sadonkorjuujuhla

La 7.10. Juhla alkaa sadonkorjuun kiitoshetkellä Kiskon kirkossa klo 13. Sen jälkeen seurakuntatalossa on runsas sadonkorjuulounas.

Lounaan raaka-aineet tulevat paikallisilta tuottajilta Kiskosta ja muualta Salosta, ja huomattava osa niistä saadaan lahjoituksina. Ruoka valmistuu suurelta osin vapaaehtoisvoimin.

Lounaan hinta 15 €, kouluikäiset (7-16-v.) 7 € ja alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Tuotosta puolet ohjataan lähetystyöhön ja puolet diakoniatyöhön. Lounaalle voi tehdä ennakkovarauksen ma 2.10. mennessä Niina Jyllilälle puhelimitse 041 442 4747 tai sähköpostitse **@**

Ruokailun ohessa voi tehdä ostoksia. Tarjolla on mm. talkoilla leivottuja leipiä ja Kiskon käsityökerhon aikaansaannoksia. Jos lounaspöydän ruokia jää, niitä pakataan rasioihin ja myydään kotiin vietäväksi. Tapahtumasta saa lisätietoja Niina Jyllilältä. Häneltä voi myös tiedustella myyntipaikkaa, jos haluaa tuoda tarjolle omia tuotteitaan.

Valopilkku-illat

Kerhotila Valopilkussa Toijassa (Kuusitie 8) keskustellaan Raamatusta ja ajankohtaisista aiheista, lauletaan ja kahvitellaan joka toinen tiistai klo 18. Tiedustelut Taina Koski 044 774 5263.

Seuraavat illat 26.9. * 10.10.

Käsityökerho

Huom! Käsityökerho 3.10. PERUTTU.

Eläkeläisten iltapäiväkerho

Ti 26.9. seurakuntatalossa klo 13; kahvitarjoilu ja ohjelmaa.

*********************

Lasten päiväkerho

Seurakuntatalo, Uudenmaantie 2.

Koululaisten kokkikerho

Kaikki koululaisten kerhot löytyvät täältä.

Kuorot

Lapsikuoro Crescendo

6–11-vuotiaille tarkoitettu kuoro, joka avustaa jumalanpalveluksissa ja esiintyy satunnaisesti muissa tapahtumissa. Pääsyvaatimuksena vain innokas asenne kuorolaulamiseen.

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 14–15.
Toijan koulun 1-luokassa, Vilikkalantie 7.
Ensimmäinen harjoitus ke 6.9.2017.

Harjoitusten alussa syödään pieni välipala.

Kirkkokuoro

Aikuisten kuoro, jossa lauletaan sekä yksi- että moniäänisesti. Pääsyvaatimuksena innokas asenne kuorolaulamiseen.

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16–17.30
seurakuntatalossa, Uudenmaantie 2.

Kuoroja johtaa

kanttori Hanna-Leena Keinänen

Lisää tietoa Salon seurakunnan kuoroista täältä.

**********

Nimikkolähetti Arja Koskisen kuulumisia

Nimikkolähetti Arja Koskisen kuulumisia voit lukea täältä.
Arjan kuvan ja esittelyn löydät täältä.