Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Jumalanpalvelukset Kiskossa

• Su 30.7. Messu kirkossa klo 10, kesävieraiden kirkkopyhä.
    Kahvit seurakuntatalossa.
  • Su 13.8. Kesäkirkko Kaukurin rukoushuoneessa klo 10. Kirkkokahvit.
  • Su 23.8. Iltamessu kirkossa klo 18.
  • Su 3.9. Perinnejumalanpalvelus kirkossa klo 10 reformaatioajan ja vanhan perinteen mukaan. Mukana myös Simone Koiviston ja seurakunnan nuorten valmistama draama.
    Jatkot seurakuntatalossa.

Pappilanniemi-illat

To 3.8. ja 24.8. klo 18.
Yhteislauluja, makkaranpaistoa, yhdessäoloa.

Pappilanniemi on Kirkkojärven rannassa.
Ajo-ohje: Toijantie – Uitmuksentie (noin 1 km) – Pappilanniementie,
jota ajetaan noin 200 m Y-risteykseen > käännös vasemmalle.Ajetaan tien päähän portille, josta kävellään loppumatka (noin 300 m).

Valopilkku-illat

Kerhotila Valopilkussa Toijassa (Kuusitie 8) keskustellaan Raamatusta ja ajankohtaisista aiheista, lauletaan ja kahvitellaan joka toinen tiistai klo 18. Tiedustelut Taina Koski 044 774 5263.

1.8. * 15.8. * 29.8.

Kesäkonsertti

Su 6.8. Kiskon kirkossa klo 20.

Virsi se viihdytti

Jari Parviainen, laulu, ja Miikka Lehtoaho, piano, esittävät konsertissa virsiä sovitettuna lauluiksi, joista tulee enemmänkin mieleen lied-musiikki. Miika Lehtoaho on armoitettu improvisoija ja hänen säestyksenä ovat maalailevia ja houkuttelevat myös laulajan improvisoimaan tuttuja virsimelodioita.

Kirkkoretki Lohjalle

Su 20.8. Ohjelmassa messu Lohjan Pyhän Laurin kirkossa, ruokailu ravintola Nahkurintallissa ja tutustuminen uudistettuun Tytyrin kaivokseen. Retken hinta 45 € sis. kuljetukset, ruokailun sekä opastetun kierroksen kaivoksessa.

Bussireitti ja aikataulu: Salo-Uskelan srk-talo klo 8.30 – Muurlan srk-koti klo 8.40 – Toijan Neste klo 9 – Kiskon kirkko klo 9.05. Paluu Saloon noin klo 16.30.

Ilmoittautumiset 9.–11.8. Martti Santakarille p. 044 774 5264 tai 14.8. Niina Jyllilälle p. 041 442 4747.

Martin matkassa

Pe 25.8. klo 18 Ilta Lutherin jalanjäljillä Toijan kivimakasiinissa (Toijantie 14, Kisko). Hetkiä Martti Lutherin elämän varrelta, kuvia ja musiikkia. Illan päätteeksi Martin matkaeväitä saksalaiseen tapaan sopivine juomineen.

Ennakkoilmoittautumisesta ja eväiden hinnasta tietoa elokuun seurakunnallisissa ilmoituksissa ja nettisivuilla.

Muistoseurat

Su 10.9. Rovasti Olli Ruskeepään muistoseurat klo 16 seurakuntatalossa.

Puheita, muistoja, musiikkia. Mukana Ollin lähipiiristä mm. pastorit Milla ja Harri Ruskeepää sekä Marja-Leena Ruskeepää. Kahvitarjoilu.

Virkistyspäivä

Vanhemman väen virkistyspäivä pe 8.9. Juvankosken kesäkodilla Perttelissä alkaen klo 10.

Kiskon ja Muurlan yhteiset syntymäpäiväjuhlat

Su 10.9. Syntymäpäiväjuhlat 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaille alkavat messulla Muurlan kirkossa klo 10 ja jatkuvat seurakuntakodissa, jossa ruokailu ja kahvit; juhlaan ilmoittautuminen viimeistään
pe 1.9.

Kiskon ja Muurlan kirkkokuorot

Ke 30.8. Yhteisharjoitukset klo18 Kiskon seurakuntatalossa. Valmistetaan ohjelmistoa sunnuntain 10.9. yhteissyntymäpäiväjuhliin.

*********************

Lasten päiväkerho

Seurakuntatalo, Uudenmaantie 2.

Koululaisten kokkikerho

Kaikki koululaisten kerhot löytyvät täältä.

Kuorot

Lapsikuoro Crescendo

6–11-vuotiaille tarkoitettu kuoro, joka avustaa jumalanpalveluksissa ja esiintyy satunnaisesti muissa tapahtumissa. Pääsyvaatimuksena vain innokas asenne kuorolaulamiseen.

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 14.15–15.15
Toijan koulussa, Vilikkalantie 7.

Kirkkokuoro

Aikuisten kuoro, jossa lauletaan sekä yksi- että moniäänisesti. Pääsyvaatimuksena innokas asenne kuorolaulamiseen.

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16–17.30
seurakuntatalossa, Uudenmaantie 2.

Kuoroja johtaa

kanttori Hanna-Leena Keinänen

Lisää tietoa Salon seurakunnan kuoroista täältä.

**********

Nimikkolähetti Arja Koskisen kuulumisia

Nimikkolähetti Arja Koskisen kuulumisia voit lukea täältä.
Arjan kuvan ja esittelyn löydät täältä.

Kesäillan viettoa Pappilanniemessä.

Toijan Kivimakasiinissa on jumalanpalvelus 16.7.
Kuva viime kesältä.

Kaukurin rukoushuoneen myyjäisissä tuotteet on tapana huutokaupata. Meklarina kuvassa Tapani Oksanen.

Jari Parviainen on laulusolistina pianisti Miikka Lehtoahon kanssa toteutettavassa kesäkonsertissa Kiskon kirkossa su 6.8. klo 20.