Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kirkonmenot Suomusjärvellä

• Su 23.7. Wanhan ajan sanajumalanpalvelus Laidikkeen hautausmaalla klo 10.
  • Su 30.7. Kansanlaulukirkko klo 13 Kettulan Pirtillä, Pirtintie 29. Mukana Sakari ja Matleena Pinola sekä Sanna Kelkka.
  • Su 13.8. Messu klo 10.
  • Su 27.8. Messu klo 10. Mukana Gideonit.

Hartaudet Hintan hoivakodissa

* 20.7. * 31.8.

Kitulan kesäkahvila

Kitulan kesäkahvila on avoinna heinäkuun loppuun asti lauantaisin klo 10–13 seurakuntakeskuksessa, Kitulantie 3. Vapaaehtoiset emännät keittävät kahvit ja tarjolla on myös maukkaita leivonnaisia. Poikkea kahville vaikka kauppareissulla! Kahvilan tuotto lähetystyöhön (Suomusjärven nimikkolähetin työn tukemiseen).

Kesäkonsertti

Suomusjärven kirkossa su 30.7. klo 20.

Italialainen matka

Ensemble Amento esittää italialaista laulullista barokkimusiikkia täynnä tuskaa ja melismoja. Konsertissa kuullaan harvinaisemmin esitettyjä soolokantaatteja barokin suurilta laulumusiikin mestareilta. Lisäksi ohjelmassa on instrumentaalimusiikkia sellolle ja cembalolle. Yhtyeessä musisoivat Johanna Fernholm, laulu, Pieta Mattila, barokkisello, ja Anssi Mattila, cembalo. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Kässäpiiri

Suomusjärven kässäpiiri jatkuu syksyllä, seuraa kirkollisia ilmoituksia.

Kokoontumisia Kitulan seurakuntakeskuksessa

• Eloisaa arkea -piiri
    joka toinen pe klo 10–11.30:
    Järj. Eloisaa arkea -projekti
    Kevätkausi on päättynyt.

Kerho- ja kuorotoimintaa

*********

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

• Sari-Johannan esittelyn voit lukea täältä.
  • Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.

Nimikkokohteen kuulumisia

Suomusjärven uutena nimikkokohteena on Kemin seurakunta Vienan Karjalassa. Seurakunnan kuulumisia voit lukea täältä.

Kitulan kesäkahvila avoinna seurakuntakeskuksessa 10.6. alkaen lauantaisin klo 10–13.

Kesäkonsertti "Italialainen matka" Suomusjärven kirkossa su 30.7. klo 20; Ensemble Amento.

Sukat lahjaksi

Suomusjärven käsityöpiiri kutoi sukat kaikille alueensa veteraaneille ja lotille Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi.