Tapahtumakalenteri

Kirkonmenot Suomusjärvellä

• Ke 31.5. Päiväkodin kevätkirkko ja esikoululaisten
    siunaaminen klo 18.
  • La 3.6. Koulun kevätkirkko klo 9.
  • Su 11.6. Messu klo 10. Kesäasukkaiden ja 50 vuotta sitten Suomusjärven kirkossa konfirmoitujen kirkkopyhä. Kirkkokahvit.
  • Su 18.6. Konfirmaatiomessu klo 13.
  • La 24.6. Juhannuspäivän jumalanpalvelus klo 10.

Hartaudet Hintan hoivakodissa

22.6. * 20.7. * 31.8.

Kylvön siunaus

Pe 26.5. klo 14 Suomusjärvellä, Simo Larmon Birkkalan tilalla, Korvisillantie 2. Järj. yhteistyössä Eläkeliiton paikallisyhdistys.

Kitulan kesäkahvila

Kitulan kesäkahvila avaa jälleen ovensa seurakuntakeskuksessa la 10.6. klo 10. Kahvila on avoinnan kesä- ja heinäkuussa lauantaisin (ei 24.6.). Vapaaehtoiset emännät keittävät kahvit ja tarjolla on myös maukkaita leivonnaisia. Poikkea kahville vaikka kauppareissulla! Kahvilan tuotto lähetystyöhön (Suomusjärven nimikkolähetin työn tukemiseen).

Kesätapahtuma

To 22.6. klo 14 Suomusjärven vanhustentalojen grillikatoksessa, Apilatie 4. Maistellaan makkaraa, kahvitellaan sekä nautitaan hyvästä ohjelmasta. Järj. seurakunta ja Eloisaa arkea -projekti.

Kesäkonsertti

Suomusjärven kirkossa su 30.7. klo 20.

Italialainen matka

Ensemble Amento esittää italialaista laulullista barokkimusiikkia täynnä tuskaa ja melismoja. Konsertissa kuullaan harvinaisemmin esitettyjä soolokantaatteja barokin suurilta laulumusiikin mestareilta. Lisäksi ohjelmassa on instrumentaalimusiikkia sellolle ja cembalolle. Yhtyeessä musisoivat Johanna Fernholm, laulu, Pieta Mattila, barokkisello, ja Anssi Mattila, cembalo. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Kokoontumisia Kitulan seurakuntakeskuksessa

• Eloisaa arkea -piiri
    joka toinen pe klo 10–11.30:
    12.5. * 26.5.
    Järj. Eloisaa arkea -projekti

Kerho- ja kuorotoimintaa

*********

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

• Sari-Johannan esittelyn voit lukea täältä.
  • Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.

Nimikkokohteen kuulumisia

Suomusjärven uutena nimikkokohteena on Kemin seurakunta Vienan Karjalassa. Seurakunnan kuulumisia voit lukea täältä.

Kitulan kesäkahvila avoinna seurakuntakeskuksessa 10.6. alkaen lauantaisin klo 10–13.