Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Kirkonmenot Suomusjärvellä

• 2.6. Koulun keväkirkko klo 9.
  • 10.6. Messu klo 10. kesäasukkaiden kirkkopyhä.
  • 23.6. Juhannuspäivän sanajumalanpalvelus klo 10.
  • 12.8. Messu klo 10.

Hintan hoivakodissa

• 24.5. Ehtoollishartaus klo 13.
  • 21.6. Juhannushartaus klo 13.

Toukosiunaus

Pe 25.5. klo 16 Suomusjärvellä Soiluvalla Sakkon tilalla. Yhteistyössä Eläkeliiton paikallisyhdistyksen kanssa. Toukosiunauksen jälkeen kahvit ja puun istutus.

Kotiseutuhartaus Nahvonpuistossa

Su 8.7. klo 10, Suomusjärvi-päivän avausjumalanpalvelus.

Vanhan ajan sanajumalanpalvelus

Su 22.7. Laidikkeen vanhalla hautausmaalla klo 10, mukana kirkkokuoro. Kirkko ja kotiseutumuseo avoinna, kahvit museolla. Yhteistyössä Suomusjärvi-Seura ja Eläkeliitto Suomusjärvi.

Hautausmaan osoite Laidikkeentie 100, ajo-ohje Syvälammelta Karjalohjantietä noin 5,5 km > vasemmalle Laidikkeentietä hiukan toista kilometriä.

Kansanlaulukirkko

Su 29.7. klo 13 Kettulan pirtillä, Pirtintie 29. Mukana Sakari ja Matleena Pinola sekä Sari-Johanna Kuittilo. Kahvit. Yhteistyössä Kettulan pienviljelijät. Kolehti lähetystyölle.

Kitulan kesäkahvila

Avoinna lauantaisin 7.–28.7. klo 10–13 Kitulan seurakuntakeskuksessa, Kitulantie 3.
Myynnissä myös käsityöpiirin tuotteita. Tuotto lähetystyön hyväksi.

Kitulan seurakuntakeskuksessa

Kitulantie 3:

Kevään viimeinen aamulenkki

Huom! Poikkeuksellisesti maanantaina 28.5. Lähtö noin tunnin lenkille klo 9 seurakuntakeskuksen pihasta. Lenkin jälkeen kahvit ja hartaus. Mukana Elina Joutsiniemi.

Eloisaa arkea -ryhmä

Kevätkausi päättynyt.
Jatkuu taas 7.9. klo 10.

Käsityöpiiri

Kesätauolla!

Kerho- ja kuorotoimintaa

*********

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.

Nimikkokohteen kuulumisia

Suomusjärven nimikkokohteena on Kemin seurakunta Vienan Karjalassa. Seurakunnan kuulumisia voit lukea täältä.

Kevään viimeinen aamulenkki poikkeuksellisesti maanantaina 28.5. Lähtö seurakuntakeskukselta klo 9.

Suomusjärven ja Kiikalan 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaiden yhteiset syntymäpäiväjuhlat su 9.9. Suomusjärven kirkossa klo 10, juhla seurakuntatalossa.

Ilmoittautumiset viimeistään 31.8. kirkkoherranvirastoon p. 02 774 5206 tai **@**.