Tapahtumakalenteri

Kirkonmenot Suomusjärvellä

• Su 24.9. Messu klo 10.
  • Su 8.10. Messu klo 10.
  • Su 22.10. Messu klo 10.

Hartaudet Hintan hoivakodissa

* 28.9.

Aamulenkit

Tervetuloa yhteiselle aamulenkille joka toinen keskiviikko. Lähtö Kitulan seurakuntakeskuksen edestä klo 9. Lenkki kestää noin tunnin. Tahdissa pysyvät kaikki mukana. Lenkin päätteeksi kahvit ja aamun sana seurakuntakeskuksessa.

Seuraavat lenkit: ke 4.10. * 18.10.

Suomusjärven yhdistysten ilta

Tiistaina 26.9. klo 17–19 Suomusjärven seurakuntatalossa tavataan toisia, tutustutaan sekä suunnitellaan ja ideoidaan yhteisiä juttuja. Ilta ei velvoita mihinkään, ja kaikki kyläläiset sekä "kokoonpanot" ovat tervetulleita vaikka vain kuuntelemaan. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kässäpiiri

Suomusjärven kässäpiiri jatkuu seurakuntakeskuksessa parillisten viikkojen maanantaina klo 13–15. Tehdään yhdessä käsitöitä nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilon työn tukemiseksi. Seuraavat kokoontumiset:

Ma 2.10. * 16.10.

Kokoontumisia Kitulan seurakuntakeskuksessa

• Eloisaa arkea -piiri
    Joka toinen perjantai klo 10–11.30:
    Pe 29.9. * 13.10.
    Järj. Eloisaa arkea -projekti
  • Toivon kammari
    to 5.10. klo 14–15.30.
    Kahvittelua, hyvää seuraa ja mukavaa ohjelmaa.

Kerho- ja kuorotoimintaa

* Suomusjärven kirkkokuoron syyskauden ensimmäiset harjoitukset to 24.8. klo 18 seurakuntatalossa.

*********

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

• Sari-Johannan esittelyn voit lukea täältä.
  • Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.

Nimikkokohteen kuulumisia

Suomusjärven uutena nimikkokohteena on Kemin seurakunta Vienan Karjalassa. Seurakunnan kuulumisia voit lukea täältä.

Tervetuloa suunnittelemaan, ideoimaan ja luomaan yhteishenkeä Suomusjärven seurakuntatalolle
ti 26.9. klo 17–19.

Sukat lahjaksi

Suomusjärven käsityöpiiri kutoi sukat kaikille alueensa veteraaneille ja lotille Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi.