Tapahtumakalenteri

• 12.8. Messu klo 10.
  • 9.9. Messu klo 10.

Vanhan ajan sanajumalanpalvelus

Su 22.7. Laidikkeen vanhalla hautausmaalla klo 10, mukana kirkkokuoro. Kirkko ja kotiseutumuseo avoinna, kahvit museolla. Yhteistyössä Suomusjärvi-Seura ja Eläkeliitto Suomusjärvi.

Hautausmaan osoite Laidikkeentie 100, ajo-ohje Syvälammelta Karjalohjantietä noin 5,5 km > vasemmalle Laidikkeentietä hiukan toista kilometriä.

Kansanlaulukirkko

Su 29.7. klo 13 Kettulan pirtillä, Pirtintie 29. Mukana Sakari ja Matleena Pinola, Sari-Johanna Kuittilo ja Elina Joutsiniemi. Yhteistyössä Kettulan pienviljelijät. Kolehti lähetystyölle.

Kirkkokahvipuffetti sekä lähetysarpajaiset, joissa pääpalkintona kassillinen Birkkalan luomutilan spelttituotteita.

Uuden seurakuntakeskuksen avajaiset

Juhlamessu su 2.9. klo 10.

Kitulan kesäkahvila

Avoinna lauantaisin 7.–28.7. klo 10–13 Kitulan seurakuntakeskuksessa, Kitulantie 3.
Myynnissä myös käsityöpiirin tuotteita. Tuotto lähetystyön hyväksi.

Kitulan seurakuntakeskuksessa

Eloisaa arkea -ryhmä

Kevätkausi päättynyt.
Jatkuu taas 7.9. klo 10.

Käsityöpiiri

Kesätauolla!
Jatkuu 3.9. klo 13.

Kerho- ja kuorotoimintaa

*********

Nimikkolähetti Sari-Johanna Kuittilo

Sari-Johannan tuoreet kuulumiset Israelista voit lukea täältä.

Nimikkokohteen kuulumisia

Suomusjärven nimikkokohteena on Kemin seurakunta Vienan Karjalassa. Seurakunnan kuulumisia voit lukea täältä.

Suomusjärven ja Kiikalan 70-, 75-, 80- ja 85-vuotiaiden yhteiset syntymäpäiväjuhlat su 9.9. Suomusjärven kirkossa klo 10, juhla seurakuntatalossa.

Ilmoittautumiset viimeistään 31.8. kirkkoherranvirastoon p. 02 774 5206 tai **@**.