Lähetys- ja kansainvälisyystyö

Lähetys-ja kansainvälisyystyö

Lähetystyö on Jeesuksen antama tehtävä seuraajilleen.
Ennen taivaaseen astumistaan hän valtuutti ja lähetti heidät sanoen:

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."
Matt. 28: 18-20

Lähetyskäskyä toteutetaan seurakunnassa

• myöntämällä talousarviovaroja lähetystyöhön
  • vapaaehtoistoiminnan avulla
  • rukoilemalla lähetystyön ja erityisesti nimikkolähettien
    ja nimikkokohteiden puolesta.

Voit olla mukana lähetystyössä, vaikka itselläsi ei olisikaan mahdollisuutta lähteä kauas vieraisiin maihin.

Vapaaaehtoisvoimin toimivat lähetyksen kirpputori, lähetyspiirit, lasten lähetyskerho sekä myyjäiset ja lähetyksen toripäivä tarjoavat mahdollisuuden olla mukana lähettäjänä, tutustua lähetystyöhön ja uusiin ihmisiin sekä kokea keskinäistä yhteyttä.

Ota kutsu vastaan ja tule mukaan lähettäjäksi ja esirukoilijaksi!

Halikon alueen lähetystyöstä kattavasti kertovan Lähetysviestin voit avata alla olevasta kuvakkeesta.

Koko Salon seurakunnan lähetystyöstä kerrotaan täällä.

pdf liite

Halikon lähetysviesti 2014

Lähetysviesti kertoo kattavasti Halikon alueen lähetystyöstä. Lehden saat luetuksi sivun alalaidassa olevaa kuvaketta klikkaamalla!