Tapahtumakalenteri

• 2.7. Messu klo 13.
  • 16.7. Messu klo 10.
  • 23.7. Messu klo 10.
  • 30.7. Konfirmaatiomessu klo 13 (saksalais-suomalainen rippikoulu).
  • 30.7. Messu klo 18.
  • 6.8. Messu klo 10.
  • 13.8. Kolmen vartin messu ja kouluun lähtevien siunaaminen klo 10. Kirkon jälkeen avoimet ovet Pikkupappilassa mehutarjoiluineen.
  • 20.8. Messu klo 10.
  • 27.8. Messu klo 18.
  • 3.9. Messu klo 10. Seurakuntatalossa kirkkokahvitilaisuus Kansan Raamattuseuran kolehtipyhän merkeissä.
  • 10.9. Messu klo 10. Juhla 80- ja 85-vuotiaille seurakuntatalossa. Ilmoittautumiset viim. 1.9. kirkkoherranvirastoon p. (02) 774 5206, **@**.

Angelniemen kirkossa

• 24.6. Iltakirkko klo 18. Kirkon jälkeen piknik Karhuselän maisemissa. Omat eväät mukaan!
  • 29.6. Iltakirkko klo 18, mukana Kesä-Angela 3:n rippikoululaiset.

Vaskion kirkossa

• 28.6. Iltakirkko klo 18.
  • 27.8. Elojuhlamessu klo 10.

Muualla

• Su 9.7. Kansanlaulumessu klo 11 Trömperin kestikievarilla, Vanha Turuntie 1326.
  • Su 23.7. Kesäkirkko klo 13 Vaskion perinnemäellä, Kavalontie 68.
  • Su 20.8. Reformaation merkkivuoden hartaus klo 15 Angelniemen kirkkovahalla.

Iltakävelylle Vaisakkoon pe 30.6.

Pastori Miika Rosendahl johtaa iltakävelyä Vaisakon luonnonsuojelualueella pe 30.6. Vaisakkoon lähdetään yhdessä omilla autoilla Halikon kirkon parkkipaikalta klo 17.40. Kävelylle lähdetään klo 18 Vaisakon parkkipaikalta, Palttatie 22. Vaelluksen pituus on noin 3 km vaihtelevassa maastossa. Lisäksi nautitaan piknikistä, joten omat eväät mukaan! Sateen sattuessa järjestetään vaelluksen tilalla iltahartaus Halikon kirkossa klo 18. Tietoa Vaisakosta www.luontoon.fi/vaisakko.

Ikäihmisten kesäkahvila

Ti 27.6., 4.7., 11.7. ja 18.7. klo 8.30–10.15 Halikon seurakuntatalon yläkerrassa. Syksystä alkaen kahvila jatkuu kerran kuukaudessa Ikäkeskus Majakassa.

Saunailtoja jokaiselle

Tervetuloa uimaan, saunomaan ja viettämään kesäiltaa!

Kesä-Angelassa Angelniemellä (Angelantie 77) saunotaan kesäkuun alusta syyskuun loppuun keskiviikkoisin klo 18–21. Saunomisen ohella voi myös kahvitella, grillata ja osallistua hartaushetkeen.

Suvi-ilta Kesä-Angelassa

Kesä, sauna, lähetystyö Virossa ja Keski-Venäjällä! Kaikenikäisiä, joita edellä mainitut asiat tai jokin niistä kiinnostaa, kutsutaan tiistaina 4.7. Kesä-Angelan leirikeskuksen rantasaunalle. Vieraina ovat Anu ja Juha Väliaho sekä Anna Mishina.

Saunaan pääsee jo klo 17.30, kahvitarjoilu alkaa klo 18 ja klo 19 on luvassa ohjelmaa. Ota mieleisesi grillattavat mukaan, koska grilli on kuumana. Iltaan saadaan jännitystä arpajaisten muodossa, joten arpavoittoja vastaanotetaan!

Nimikkolähetti Anu Väliaholla on edessä vielä vuoden pesti Suomen Lähetysseuran työssä synnyinmaassaan Virossa. Juha Väliaho on jo eläkkeellä, mutta tiiviisti mukana Sauen seurakuntatyössä. Marilainen muusikko Anna Mishina toimii Sauen ja Keilan seurakunnan lapsi- ja musiikkityöntekijänä, taustayhteisönään Evankelinen lähetysyhdistys.

Tilaisuuteen on bussikuljetus Vaskiolta Halikon kirkonkylän kautta klo 16.45 Vaskion Sale - Kauppatie - Puutaivaantie - Vaskion kirkko - Märynummi - klo 17.10 Halikon kirkon parkkipaikka - Vanha Turuntie - Halikon asema - Mustamäentie - Ykköstie - Kokkilantie - Kokkilan lossi - n. klo 17.55 Kesä-Angela. Paluu ohjelman päätyttyä klo 20.30. Bussikuljetus meno-paluu 5 €/aikuinen, 2,50 €/alle 12-v. Kuljetukseen ei ole ilmoittautumista.

Siioninvirsiseurat

Kesä-Angelassa ke 6.9. klo 19, mukana Jaakko Löytty. Sauna lämpimänä klo 17.30 lähtien. Kahvitarjoilu.

Lähetystyön kirpputori

Lauantaisin klo 11–15 Rysässä, Kirkkorinne 5.
Myymälä, kahvio, arvontaa.
Kuukauden ensimmäisenä lauantaina hartaus klo 12.

Lahjoituksina otetaan vastaan ehjiä ja puhtaita vaatteita sekä kodintarvikkeita. Tuotto lähetystyölle.

* Pyhäkoulut täällä.
* Perhekerhot täällä.
* Kuorot täällä.
* Koululaisten kerhot täällä.
* Nuorten toiminta täällä.

KIRPPUTORI, Kirkkorinne 5

Avoinna lauantaisin klo 11–15.

Myymälä, kahvio ja arvontaa.
Kuukauden ensimmäisenä lauantaina hartaus klo 12.

Tuotto lähetystyölle.