Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Jumalanpalvelukset

Halikon kirkossa

• 30.7. Konfirmaatiomessu klo 13 (saksalais-suomalainen rippikoulu).
  • 30.7. Messu klo 18.
  • 6.8. Messu klo 10.
  • 13.8. Kolmen vartin messu ja kouluun lähtevien siunaaminen klo 10. Kirkon jälkeen avoimet ovet Pikkupappilassa mehutarjoiluineen.
  • 20.8. Messu klo 10.
  • 27.8. Messu klo 18.
  • 3.9. Messu klo 10. Seurakuntatalossa kirkkokahvitilaisuus Kansan Raamattuseuran kolehtipyhän merkeissä.
  • 10.9. Messu klo 10. Juhla 80- ja 85-vuotiaille seurakuntatalossa. Ilmoittautumiset viim. 1.9. kirkkoherranvirastoon p. (02) 774 5206, **@**.

Vaskion kirkossa

• 27.8. Elojuhlamessu klo 10.

Muualla

• Su 20.8. Reformaation merkkivuoden hartaus klo 15 Angelniemen kirkkovahalla.

Saunailtoja jokaiselle

Tervetuloa uimaan, saunomaan ja viettämään kesäiltaa!

Kesä-Angelassa Angelniemellä (Angelantie 77) saunotaan kesäkuun alusta syyskuun loppuun keskiviikkoisin klo 18–21. Saunomisen ohella voi myös kahvitella, grillata ja osallistua hartaushetkeen.

Siioninvirsiseurat

Kesä-Angelassa ke 6.9. klo 19, mukana Jaakko Löytty. Sauna lämpimänä klo 17.30 lähtien. Kahvitarjoilu.

Ikäihmisten kesäkahvila

Kahvila jatkuu syksystä alkaen kerran kuukaudessa Ikäkeskus Majakassa. Seuraa ilmoittelua!

Lähetystyön kirpputori

Lauantaisin klo 11–15 Rysässä, Kirkkorinne 5.
Myymälä, kahvio, arvontaa.
Kuukauden ensimmäisenä lauantaina hartaus klo 12.

Lahjoituksina otetaan vastaan ehjiä ja puhtaita vaatteita sekä kodintarvikkeita. Tuotto lähetystyölle.

* Pyhäkoulut täällä.
* Perhekerhot täällä.
* Kuorot täällä.
* Koululaisten kerhot täällä.
* Nuorten toiminta täällä.

KIRPPUTORI, Kirkkorinne 5

Avoinna lauantaisin klo 11–15.

Myymälä, kahvio ja arvontaa.
Kuukauden ensimmäisenä lauantaina hartaus klo 12.

Tuotto lähetystyölle.