Aikuiset

Aikuiset

Halikon alueen aikuistyön perustana on yhteinen jokaviikkoinen jumalanpalvelus, ja sitä usein seuraavat kirkkokahvit joko Kanttorilassa tai seurakuntatalolla.

Ne yksin eivät kuitenkaan riitä. Pidämme tärkeänä kohdata kasvokkain myös yhteisen ajatustenvaihdon, oppimisen ja keskustelun merkeissä, jotta voimme kasvaa yhdessä Jumalan tuntemisessa. Meillä kaikilla on paljon toinen toisillemme ammennettavaa tämän elämämme aikana.

Tätä varten Halikon alueella on useita aikuisten kohtaamispaikkoja.

On keskustelu- ja raamattupiirejä sekä kristinuskoa syventäviä luentoja. Järjestämme vuosittain myös Alfa-kursseja aikuisille, jotka haluavat syventää kristinuskoa koskevia tiedollisia taitojaan ja oppia tuntemaan yhdessä paremmin sekä Jumalaa että Raamatun aarteistoa.

Aikuisten ehdoilla ja sisällöillä varustetut perhetyön tapahtumat ovat tärkeässä asemassa perinteisten lapsityön perhetapahtumien ohella. Evankeliointityön tapahtumia ja luentosarjoja järjestämme muutaman kerran vuodessa. Niissä kaikissa on aina lastenhoito järjestetty, jotta myös ne aikuiset voivat tulla mukaan, joilla ei muuta kautta satu sillä hetkellä lastenhoitoa järjestymään.

Pidämme myös tärkeänä keskusteluavun tarjoamista aikuisten elämän arkisissa pulma- ja kriisitilanteissa, niin kodin kuin työn asioissa. Niissä voit rohkeasti ottaa yhteyttä alueen pappeihin ja varata ajan keskustelua varten kun sinulle sopii. Lisätietoa Halikon alueen aikuistyön tomintamuodoista löydät vasemmalla olevista aikuistyön alaotsakkeista.

Koko seurakunnan kokoavaa toimintaa aikuisille tarjoaa mm. Keidas-illat. Klikkaamalla tästä pääset tutustumaan mm. niihin ja Salon seurakunnan muihin yhteisiin aikuistyön työmuotoihin, sekä siihen mitä muilla alueilla aikuistyön rintamalla tapahtuu.