Piirit ja ryhmät

Aikuisten piirit ja ryhmät

Miesten piirit

Miestenpiiri on koonnut yhteen vanhemman sukupolven miehiä Halikon alueelta jo useamman vuoden ajan. Se kokoontuu kerran kuussa torstai-iltaisin klo 18-20 keskustelun ja yhteisen pohdiskelun merkeissä. Paikkoina vaihtelevat Halikon seurakuntatalo, Vaskion seurakuntakoti ja Kesä-Angela. Tiedustelut Miika Rosendahl 044 774 5390.

Työikäisten miesten piiri kokoontuu noin kerran kuussa klo 19. Ilta lupaa pienen alustuksen ja lennokasta tarinaniskentää. Tiedustelut Erkki Kiiski p. 044 774 5251 tai **@**.

Miestyön retki järjestetään kerran vuodessa.

Naisten piiri

Naisten piiri kokoontuu joka toinen maanantai klo 15–16.30. Avainsanat ovat virsi, rukous, Raamattu ja keskustelu. Kokoontumispaikkana vuorottelevat Halikon seurakuntatalo ja Vaskion seurakuntakoti. Tietoja Marja Rouvalilta 0500 729 535.

Kevään 2017 aikataulu:

• ma 9.1. klo 15 Halikon seurakuntatalon Luukku
  • ma 23.1. klo 15 Vaskion seurakuntakoti
  • ma 6.2. klo 15 Halikon seurakuntatalon Luukku
  • ma 20.2. klo 15 Vaskion seurakuntakoti
  • ma 6.3. klo 15 Halikon seurakuntatalon Luukku
  • ma 20.3. klo 15 Vaskion seurakuntakoti
  • ma 3.4. klo 15 Halikon seurakuntatalon Luukku
  • ma 24.4. klo 15 Vaskion seurakuntakoti

Lähde-illat, entiseltä nimeltään Beeta-illat

Beetaillat syntyivät Alfa-kurssin käyneiden toiveista tavata säännöllisesti myös kurssin jälkeen. Lähde-illat jatkavat Beeta-iltojen perinnettä. Illan rakenne on tuttu: yhteinen hetki tarjoilun äärellä, avaus ja musiikkia, 20 min alustus illan aiheeseen, keskustelua ja rukousta pienryhmissä, yhteenveto ja päätös. Illoista vastaavat seurakuntalaiset, ja ne on tarkoitettu varsinkin uusille tulijoille ja kyselijöille. Yhteyden kokemisen ja kristittynä kasvun paikka ne ovat aivan kaikille. Illassa voi olla mukana niin kuuntelijana kuin aktiivisena puheenvuorojen käyttäjänä.

Rukouspiirit

• Aamurukous Vaskion kirkossa perjantaisin klo 6.35.
  • Rukouspiiri Halikon seurakuntatalon Luukussa torstaisin klo 18.

Hartaus- ja keskustelutilaisuudet

Hartaus- ja keskustelutilaisuuksia pidetään kodeissa sekä yhteisesti sopien että tulevien pyyntöjen mukaan. Seurakuntalaisille avoimia saunailtoja järjestetään Kesä-Angelassa kesäaikana kerran viikossa.