Nimikkolähetit ja -kohteet

ja kaksi nimikkokohdetta.

Nimikkolähetit

Nummelat

Mari ja Daniel Nummela lapsineen työskentelevät Japanissa HAT-Koben seurakunnassa Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen lähettäminä. Seurakuntatyössä halutaan tavoittaa etenkin lapsia ja perheitä.

Lisätietoa: www.nummelat.fi ja www.kansanlahetys.fi.

Rauniot

Raunion pariskunta isännöi kristillistä majataloa Hongkongissa. He toimivat myös sielunhoito- ja avioliittotyöntekijöinä. Rauniot ovat Lähetysyhdistys Kylväjän palveluksessa. Kylväjä toimii erityisesti maissa, joissa evankeliumia on julistettu vain vähän tai ei lainkaan.

Lisätietoa: www.kylvaja.fi

Väliahot

Anu ja Juha Väliaho ovat Venäjällä vietettyjen lähetystyövuosien jälkeen siirtyneet Viroon, jossa he kouluttavat seurakuntien vapaaehtoisia. Väliahot ovat Suomen Lähetysseuran lähettejä.

Lisätietoa: www.suomenlahetysseura.fi

Nimikkokohteet

Magahinkielinen radiotyö Intiassa

Radiotyötä toteuttaa Medialähetys Sanansaattajat. Kristillisissä radio-ohjelmissa julistetaan evankeliumia, opetetaan elämäntaitoja ja rukoillaan.

Lisätietoa: www.sansa.fi

Evankeliointityö Etiopiassa

Suomen Lähetysseuran kautta tuetaan evankelistojen koulutusta ja evankeliointityötä erityisesti syrjittyjen ihmisryhmien parissa.

Lisätietoa: www.suomenlahetysseura.fi

Kummilapset

• Ermiyas Asmamawo, tukijana Lasten lähetyskerho.
  • Mintasinot Abate, tukijana Halikon alueen kummilapsirengas.

Mari ja Daniel Nummela sekä lapset Emma, Aada ja Onni hoitavat HAT-Koben seurakuntaa Japanissa. Kuva Philippe Gueissaz.

Anu ja Juha Väliaho kouluttavat Virossa seurakuntiin vapaaehtoisia.