Nimikkolähetit ja -kohteet

ja kaksi nimikkokohdetta.

Nimikkolähetit

Rauniot

Raunion pariskunta on ollut projektityössä Itä-Aasiassa syksystä 2011 lähtien. Rauniot ovat Lähetysyhdistys Kylväjän palveluksessa. Kylväjä toimii erityisesti maissa, joissa evankeliumia on julistettu vain vähän tai ei lainkaan.

Lisätietoa: www.kylvaja.fi

Nummelat

Mari ja Daniel Nummela lapsineen työskentelevät Japanissa Awajin seurakunnassa Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen lähettäminä. Pienelle mutta kasvavalle seurakunnalle valmistui kirkko vuonna 2014. Seurakuntatyössä halutaan tavoittaa etenkin perheitä.

Lisätietoa: www.nummelat.fi ja www.kansanlahetys.fi.

Väliahot

Anu ja Juha Väliaho ovat Venäjällä vietettyjen lähetystyövuosien jälkeen siirtyneet Viroon, jossa he kouluttavat seurakuntien vapaaehtoisia. Väliahot ovat Suomen Lähetysseuran lähettejä.

• Väliahojen esittelyn voit lukea täältä: Juha ja Anu.
  • Väliahojen tuoreet kuulumiset Virosta voit lukea täältä.

Lisätietoa: www.suomenlahetysseura.fi

Nimikkokohteet

Magahinkielinen radiotyö Intiassa

Radiotyötä toteuttaa Medialähetys Sanansaattajat. Kielialueella asuu 18 miljoonaa intialaista. Kristillistä radio-ohjelmaa lähetetään kerran viikossa. Siinä julistetaan evankeliumia, opetetaan elämäntaitoja ja rukoillaan, varsinkin sairaiden puolesta.

Lisätietoa: www.sansa.fi

Evankeliointityö Etiopiassa

Suomen Lähetysseuran kautta tuetaan evankelistojen koulutusta ja evankeliointityötä erityisesti syrjittyjen ihmisryhmien parissa.

Lisätietoa: www.suomenlahetysseura.fi

Kummilapset

• Ermiyas, tukijana Lasten lähetyskerho.
  • Mintasinot Abate, tukijana Jalikon alueen kummilapsirengas.
  • Roton Pahan, tukijana Vaskion pyhäkoulu.

Ermiyasta tuetaan Suomen Lähetysseuran kautta, muita Kylväjän kautta.

Lue lisää!

Halikon alueen nimikkoläheteistä ja nimikkokohteista kerrotaan enemmän sivun alalaidan liitteessä.

pdf liite

Halikon Lähetysviesti 2014

Mari ja Daniel Nummela sekä lapset Emma, Aada ja Onni hoitavat Awajin seurakuntaa Japanissa. Kuva Philippe Gueissaz.

Anu ja Juha Väliaho kouluttavat Virossa seurakuntiin vapaaehtoisia.