Nimikkolähetit ja -kohteet

ja kaksi nimikkokohdetta.

Nimikkolähetit

Kia ja Markus Syrjätie

Halikon alueen uusimmat nimikkolähetit Kia ja Markus Syrjätie ovat lähdössä Japaniin syksyllä 2020. Aluksi heitä odottaa kahden vuoden kielikoulu Kobessa, minkä jälkeen he pääsevät tekemään seurakuntatyötä.

Syrjäteiden kuulumisia voi seurata heidän YouTube-kanavallaan Syrjäteillä Japanissa.

Lisätietoa myös www.kansanlahetys.fi.

Anna Makeeva

Marilainen laulunopettaja ja kansatieteen tohtori­opiskelija Anna Makeeva (o.s. Mishina) toimii Sauessa ja laajemminkin Viron kirkossa lapsi-, nuoriso- ja musiikkityössä. Hän puhuu maria, viroa, suomea ja venäjää. Hän toimii myös Venäjällä vierailemalla Inkerin kirkon leireillä ja koulutus­tapahtumissa.

Lisätietoa: www.evankeliset.net

Nimikkokohteet

Magahinkielinen radiotyö Intiassa

Radiotyötä toteuttaa Medialähetys Sanansaattajat. Kristillisissä radio-ohjelmissa julistetaan evankeliumia, opetetaan elämäntaitoja ja rukoillaan.

Lisätietoa: www.sansa.fi

Evankeliointityö Etiopiassa

Suomen Lähetysseuran kautta tuetaan evankelistojen koulutusta ja evankeliointityötä erityisesti syrjittyjen ihmisryhmien parissa.

Lisätietoa: www.suomenlahetysseura.fi

Seurakuntatyö Itä-Siperiassa

Kylväjän kautta tuetaan erityisesti Burjatiassa Ulan Udessa tehtävää seurakuntatyötä ja kirkonrakennusprojektia.

Lisätietoa: www.kylvaja.fi

Kummikohde ja kummilapsi

• Hosainan kuurojen koulu Etiopiassa,
    tukijana Lasten lähetyskerho.
  • Koululainen Mintasinot Abate Etiopiassa,
    tukijana Halikon alueen kummilapsirengas.
Markus, Noomi, Lydia ja Kia Syrjätie

Kia ja Markus Syrjätie sekä tyttäret Noomi (isän sylissä) ja Lydia lähtevät Japaniin.

Anna Makeeva soittaa rumpuja

Anna Makeeva tekee nuoriso- ja musiikkityötä Viron Sauessa.