Nimikkolähetit ja -kohteet

ja kaksi nimikkokohdetta.

Nimikkolähetit

Nummelat

Mari ja Daniel Nummela lapsineen työskentelevät Japanissa HAT-Koben seurakunnassa Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen lähettäminä. Seurakuntatyössä halutaan tavoittaa etenkin lapsia ja perheitä.

Lisätietoa: www.nummelat.fi ja www.kansanlahetys.fi.

Rauniot

Raunion pariskunta isännöi kristillistä majataloa Hongkongissa. He toimivat myös sielunhoito- ja avioliittotyöntekijöinä. Rauniot ovat Lähetysyhdistys Kylväjän palveluksessa. Kylväjä toimii erityisesti maissa, joissa evankeliumia on julistettu vain vähän tai ei lainkaan.

Lisätietoa: www.kylvaja.fi

Anna Mishina

Marilainen laulunopettaja ja kansatieteen tohtori­opiskelija Anna Mishina toimii Sauessa ja laajemminkin Viron kirkossa lapsi-, nuoriso- ja musiikkityössä. Hän puhuu maria, viroa, suomea ja venäjää. Hän toimii myös Venäjällä vierailemalla Inkerin kirkon leireillä ja koulutus­tapahtumissa.

Lisätietoa: www.evankeliset.net

Nimikkokohteet

Magahinkielinen radiotyö Intiassa

Radiotyötä toteuttaa Medialähetys Sanansaattajat. Kristillisissä radio-ohjelmissa julistetaan evankeliumia, opetetaan elämäntaitoja ja rukoillaan.

Lisätietoa: www.sansa.fi

Evankeliointityö Etiopiassa

Suomen Lähetysseuran kautta tuetaan evankelistojen koulutusta ja evankeliointityötä erityisesti syrjittyjen ihmisryhmien parissa.

Lisätietoa: www.suomenlahetysseura.fi

Seurakuntatyö Itä-Siperiassa

Kylväjän kautta tuetaan erityisesti Burjatiassa Ulan Udessa tehtävää seurakuntatyötä ja kirkonrakennusprojektia.

Lisätietoa: www.kylvaja.fi

Kummikohde ja kummilapsi

• Hosainan kuurojen koulu Etiopiassa,
    tukijana Lasten lähetyskerho.
  • Koululainen Mintasinot Abate Etiopiassa,
    tukijana Halikon alueen kummilapsirengas.

Mari ja Daniel Nummela sekä lapset Emma, Aada ja Onni hoitavat HAT-Koben seurakuntaa Japanissa. Kuva Philippe Gueissaz.

Anna Mishina tekee nuoriso- ja musiikkityötä Viron Sauessa.