Lasten lähetyskerho

Lasten lähetyskerho

Kerho kokoontuu pe klo 13–16
Angelniemen seurakuntatalossa:
19.1. * 16.2. * 23.3. * 20.4. * 4.5.

Kerhossa valmistetaan yhdessä ruokaa, syödään, askarrellaan, pidetään pieni hartaushetki ym.

Kerholaiset osallistuvat tapahtumiin ja myyjäisiin esimerkiksi paistamalla niissä lettuja. Toiminnan tuotolla tuetaan kerhon kummilasta. Lisäksi hankitaan Kirkon Ulkomaanavun Toisenlaisia lahjoja, joilla rahoitetaan esimerkiksi kaivojen rakentamista.

Yhteyshenkilönä Virpi Hakkila
puh. (02) 736 7334, 050 537 8088.

Kerhon kummilapsi

Lasten lähetyskerholla on kummisopimus Suomen Lähetysseuran kanssa. Kerhon oma kummipoika on Ermiyas Asmamawo, joka opiskelee Hosainan kuurojenkoulussa Etiopiassa.

Hosainan kuurojenkoulussa on noin 170 oppilasta. Kouluun pääsevä kuuro oppilas on todella onnekas ja etuoikeutettu, sillä Etiopiassa vain noin kahdelle prosentille kuuroista on koulupaikka. Hosainassa perusopetusta annetaan esikoulusta kahdeksanteen luokkaan. Sen jälkeen oppilaat voivat suorittaa vielä kaksivuotisen lukion viittomakielellä ja tehdä lukio-opintojen ohessa ammattiopinnot.

Tehdään yhdessä -illat

Lasten lähetyskerhon yhteyteen syntynyttä koko perheen toimintaa ovat Tehdään yhdessä -illat. Niihin ovat tervetulleita aikuiset sekä lapset aikuisen seurassa koko seurakunnan alueelta.

Kevään 2018 illat ovat ke 7.3. ja 11.4. klo 17.30
Angelniemen seurakuntatalossa.

Kädentaitojen ja askartelun lomassa illoissa on tietoiskuja kristillisestä symboliikasta ja traditioista sekä kirkkovuodesta. Tarvikkeista peritään pieni maksu käytön mukaan.

Tiedustelut: Elsi Pohjavirta puh. 050 5610276.

Lapsia koripallokentällä Hosainan kuurojenkoulussa, jossa lasten lähetyskerhon kummipoikakin opiskelee. Kuva Sari Lehtelä.

Lisätietoja Suomen Lähetysseuran kummitoiminnasta täällä.