Yhteissyntymäpäiväjuhlat

Yhteissyntymäpäiväjuhlat

Salon seurakunta järjestää alueittain yhteisiä syntymäpäiväjuhlia 70, 75, 80 ja 85 vuotta täyttäville.

Juhliin ilmoittaudutaan kirkkoherranvirastoon puh. (02) 774 5206 tai sähköpostitse **@**.

Jos ei voi osallistua juhlaan, mutta toivoo papin pistäytyvän tervehtimään syntymäpäivänä, toiveesta pyydetään ilmoittamaan kirkkoherranvirastoon.

Seurakuntalaisia, jotka täyttävät 90 vuotta tai enemmän, muistetaan kirjeellä kuukausi kerrallaan eli ensimmäisinä ovat postia saaneet tammikuussa merkkipäiväänsä viettävät. Onnittelun ohella kirjeessä tarjotaan mahdollisuutta papin tai diakoniatyöntekijän tervehdyskäyntiin, jos päivänsankari sellaista toivoo. Nämäkin toiveet pyydetään osoittamaan kirkkoherranvirastoon.

Tämän vuoden yhteissyntymäpäiväjuhlat on vietetty joka seurakunta-alueella.