Siirry suoraan sisältöön.
Kuorot

Tervetuloa kuoroon!

Seurakunnassa on tarjolla monenlaisia kuoroja, joista voi valita mieleisensä. Jos omalta asuinalueelta ei löydy sopivaa kuoroa, niin tervetuloa muiden alueiden ryhmiin. Kesken kauttakin voi lähteä laulajaksi.

Alasivuilta löytyvät erikseen lasten ja nuorten kuorot, aikuisten ja vanhemman väen kuorot.

Ota yhteyttä kanttoreihin jos kuorolaulu kiinnostaa!

KUOROJEN ALKAMINEN SYKSYLLÄ 2020

Lasten ja nuorten kuorot alkavat, aikuisten osalta tarkkaillaan vielä koronatilanteen kehittymistä. Aikuistenkin kuorokausi aloitetaan heti kun se vaikuttaa turvalliselta.

Kuoroja lapsille ja nuorille

Kuoroja aikuisille

Tule Pop up -kuoroon!

Haluaisitko laulaa kuorossa, mutta syystä tai toisesta et halua sitoutua säännöllisiin harjoituksiin? Kykenetkö laulamaan äänissä? Kykenetkö opettelemaan stemmoja itsenäisesti (joko äänitteen avulla tai ilman)? Jos vastasit kaikkiin kyllä, paikkasi on Pop up -kuorossa!

Harjoitukset 3.10. sekä 10.10. Kiskon seurakuntatalossa klo 16-17.30. Esiintyminen messussa Kiskon kirkossa 11.10. klo 10. Messu striimataan suorana seurakunnan YouTube-kanavalle.

Ķiinnostuitko? Soita tai laita viestiä 27.9. mennessä Lauriinalle, puh. 044 774 5346, **@**.

Laurin lapset -kuorolaisia istumassa lattialla

Kuvassa Laurin lapset Perniöstä.

Diskantti-kuorolaisia Romaniassa

Diskantti Romaniassa syyslomalla 2017

GospelSalon kuorolaisia Unkarissa

GospelSalo Unkarin matkalla

Siirry päävalikkoon. Takaisin sisältöosion alkuun.