Usko arjessa -illat

Usko arjessa -illat

Uskoa arjen avuksi

Kansanlähetyksen ja seurakunnan yhdessä
järjestämät illat tarjoavat raamattuopetusta ja
muuta hengellistä ajattelemisen aihetta.

Laulukirjana käytetään Viisikielistä,
ja iltaan voi tuoda esirukouspyyntöjä.

Illat pidetään Salo-Uskelan seurakuntatalossa,
Kirkkokatu 6, ja ne alkavat klo 18.30.

Seuraavat Usko arjessa -illat

Ke 27.9. Aiheena "Riitänkö minä?", puhujana teologian maisteri Riitta Lemmetyinen Akasia-säätiöstä.

Hän on aikaisemmin elänyt nunnana Evankelisten Mariasisarten luostarissa Saksassa. Lemmetyinen kertoo kokeneensa luostarissa jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta. Eikö uskon pitäisi tuoda elämään iloa ja rauhaa, miksi se toisinaan ajaa ihmismielen ahtaalle?

Poislähdön jälkeen nuoren nunnan elämä oli täysin nollilla. Tulevaisuuden ja toivon näköalat olivat vähissä. Nyt hän toimii kouluttajana Akasia-säätiössä. Säätiön toiminta on opetus-, sananjulistus- ja sielunhoitotyötä yhteistyössä seurakuntien ja järjestöjen kanssa (www.akasia.fi).

Usko arjessa-illassa etsitään yhdessä vastausta siihen, missä ovat avaimet uskoniloon ja rauhaan. Tilaisuudessa on Kirjapöytä.

La 28.10. Raamattupäivä, Jorma Kalajoki.
Aiheena "Pietarin kirjeet - lohdutusta kärsimyksen keskelle".

Ke 22.11. Apulaislähetysjohtaja Teijo Peltola

Riitta Lemmetyinen on vieraana syyskuun Usko arjessa -illassa.

Jorma Kalajoki on mukana lokakuun raamattupäivässä.