Keidas-illat

Keidas-illat

Jos saisin kyyhkysen siivet,
lähtisin lentoon, etsisin lepopaikan.
Pakenisin kauas, majailisin autiomaassa.
Kiiruhtaisin turvapaikkaan,
suojaan myrskytuulelta.
Ps. 55:7-9

Keidas-illat tarjoavat haastavia aiheita, mielenkiintoisia vieraita ja rentoa yhdessäoloa.

House band laulattaa jo klo 18 alkaen. Samalla voi pöydissä nauttia tarjoilusta. Illan vieraan osuus alkaa noin klo 18.30.

Keidas-illat pidetään Salo-Uskelan seurakuntatalon juhlasalissa, Kirkkokatu 6. Lapsille on salissa puuhapiste, jossa voi käydä vaikka piirtelemässä ja lukemassa lastenkirjoja.

Syksyn Keidas-illat

Ke 13.9. Vieraina Ulla ja Mauri Miettunen Rovaniemeltä

He ovat toteuttaneet runon ja musiikin ohjelmia lähes koko avioliittonsa ajan. Ohjelmat ovat syntyneet elämän kokemuksista, ystävyydestä, rakkaudesta, naisena ja äitinä olemisesta, avioparina elämisestä ja kristittynä vaeltamisesta.

Ulla Miettunen laulaa ja esittää runot, Mauri Miettunen musisoi kosketinsoittimella eri tunnelmissa mukana eläen. Ohjelmassa on mm. Aino Kemppaisen, Anja Porion ja Maaria Leinosen runoja, laulut ovat mm. Petri Laaksosen ja Pekka Simojoen sävellyksiä. Ulla Miettunen on toiminut Rovaniemen seurakunnassa radiotoimittajana, Mauri Miettunen johtavana kanttorina.

Muut syksyn illat: ke 11.10. ja 15.11.

Keidas-pappina toimii kappalainen Erkki Kiiski
puh. 044 774 5251, **@**.

Keitaan kuoro- ja bänditoiminnasta vastaa kanttori Kaisa Suutela-Kuisma. Kiinnostuneet voivat liittyä mukaan ottamalla yhteyttä Keidas-kanttoriimme puh. 044 774 5291, **@**.

Ulla ja Mauri Miettunen vierailevat syyskuun Keidas-illassa.