Keidas-illat

Keidas-illat

Jos saisin kyyhkysen siivet,
lähtisin lentoon, etsisin lepopaikan.
Pakenisin kauas, majailisin autiomaassa.
Kiiruhtaisin turvapaikkaan,
suojaan myrskytuulelta.
Ps. 55:7-9

Keidas-illat tarjoavat haastavia aiheita, mielenkiintoisia vieraita ja rentoa yhdessäoloa.

House band laulattaa jo klo 18 alkaen. Samalla voi pöydissä nauttia tarjoilusta. Illan vieraan osuus alkaa noin klo 18.30.

Keidas-illat pidetään Salo-Uskelan seurakuntatalon juhlasalissa, Kirkkokatu 6. Lapsille on salissa puuhapiste, jossa voi käydä vaikka piirtelemässä ja lukemassa lastenkirjoja.

Ke 6.3.

”Turbulenssista tuulensuojaan”

Vieraina parisuhdetyötä tekevät psykoterapeutti Seija Leppänen ja pastori Sakari Leppänen.

Ke 3.4.

Vieraana kanttori-gospelmuusikko Henna Nieminen ja teemana "Luovasti Herran käytössä".

Keidas-pappina toimii Erkki Kiiski
puh. 044 774 5251, **@**.

Keitaan kuoro- ja bänditoiminnasta vastaa kanttori Kaisa Suutela-Kuisma. Kiinnostuneet voivat liittyä mukaan ottamalla yhteyttä Keidas-kanttoriimme puh. 044 774 5291,

Huhtikuun Keitaalla vieraana Henna Nieminen.