Vihkiyö 1.7.17

Vihkiyö 1.7.17

Uskelan kirkon vihkiyö järjestetään tänä vuonna la 1.7.17. Päivänä, joka on helppo muistaa!

Vihkiyössä klo 17–22 voi solmia avioliiton tai pyytää siunausta siviiliviranomaisen edessä solmitulle liitolle. Siellä voi myös juhlistaa kiitos- ja rukoushetkellä vihkimisen vuosipäivää tai liiton täysiä kymmeniä.

Vihkiyöhön ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta jos vihkimisen haluaa tiettyyn kellonaikaan, voi vapaita aikoja tiedustella puhelimitse 044 774 5207 tai sähköpostitse **@**.

Kirkkoon voi tulla kaksin tai ottaa mukaan koko suvun ja kaverit. Tarvittaessa kaksi todistajaa järjestyvät henkilökunnasta.

Pappi käy parin kanssa lyhyen vihkikeskustelun, ja sen jälkeen astellaan alttarille. Kanttorit tarjoilevat urkuparvelta häämarsseja, virsiä ja lauluja toiveiden mukaan. Papeista mukana ovat Jussi Houttu ja Mari Vihinen, kanttoreina Lauriina Hurtig ja Kaisa Suutela-Kuisma.

Vihittävillä täytyy olla rippikoulu käytynä ja avioliiton esteiden tutkinta toimitettuna joko oman seurakunnan kirkkoherranvirastossa tai maistraatissa vähintään seitsemän päivää ennen vihkimistä.