Vihkiyö 17.8.19

Vihkiyö 17.8.19

Uskelan kirkossa klo 17–22

Vihkiyössä voi solmia avioliiton tai pyytää siunausta maistraatissa solmitulle. Siellä voi myös juhlistaa kiitos- ja rukoushetkellä vihkimisen vuosipäivää tai liiton täysiä kymmeniä.

Vihkiyöhön ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta jos vihkimisen haluaa tiettyyn kellonaikaan, vapaita aikoja voi tiedustella puhelimitse 02 774 5206 tai sähköpostitse **@**.

Kirkkoon voi tulla kahdestaan tai ottaa mukaan sukua ja ystäviä. Tarvittaessa kaksi todistajaa järjestyvät henkilökunnasta.

Pappi käy parin kanssa lyhyen keskustelun ennen vihkimistä. Kanttorit tarjoilevat urkuparvelta häämarsseja, virsiä ja lauluja toiveiden mukaan.

Avioliiton esteiden tutkinta pitää hoitaa joko kirkkoherranvirastossa tai maistraatissa vähintään seitsemän päivää ennen vihkimistä. Kirkollinen vihkiminen edellyttää myös, että rippikoulu on käytynä.