Pyhä Perttelissä

Pyhä Perttelissä

"Jumala on antanut ihmiselle sekä työn että levon. Lepoon kuuluu muutakin kuin nukkuminen ja ruumiin lepo. Pysähtyminen Jumalan eteen on lepopäivän syvin tarkoitus. Sunnuntain erottaminen muista päivistä muistuttaa myös siitä, että tarvitsemme yhteisen lepopäivän." (katekismus)

Työntekijät Perttelin alueella tahtovat kutsua seurakuntalaisia viettämään pyhää kanssaan seurakuntatalolle yhteisen ruokailun, ohjelman, keskustelun, rukouksen ja virren kera. Joitakin kertoja kaudessa kokoonnumme yhteiselle lounaalle, kuulemme mielenkiintoisia vieraita ja keskustelemme kahvin ääressä.

Tilaisuus alkaa yhteisellä ruokailulla klo 12 Perttelin seurakuntatalossa.

Su 14.1.2018 Teologian opiskelija Mari Metso tuo tarinoin ja kuvin terveiset aurinkoisesta Intiasta.

Mari kertoo kristinuskosta Intiassa ja siitä miten kastijärjestelmä vaikuttaa myös kirkkojen sisällä, sekä jakaa kokemuksiaan Bangaloren teologisessa korkeakoulussa. Aurinkoisia ja värikkäitä valokuvia tiedossa!

Ruokailun vuoksi ilmoittautuminen mielellään viikkoa ennen:

Suvi p. 040 586 3820
Aki p. 040 359 0526