Pyhä Perttelissä

Pyhä Perttelissä

"Jumala on antanut ihmiselle sekä työn että levon. Lepoon kuuluu muutakin kuin nukkuminen ja ruumiin lepo. Pysähtyminen Jumalan eteen on lepopäivän syvin tarkoitus. Sunnuntain erottaminen muista päivistä muistuttaa myös siitä, että tarvitsemme yhteisen lepopäivän." (katekismus)

Työntekijät Perttelin alueella tahtovat kutsua seurakuntalaisia viettämään pyhää kanssaan seurakuntatalolle yhteisen ruokailun, ohjelman, keskustelun, rukouksen ja virren kera. Joitakin kertoja kaudessa kokoonnumme yhteiselle lounaalle, kuulemme mielenkiintoisia vieraita ja keskustelemme kahvin ääressä.

Tilaisuus alkaa klo 12 Perttelin seurakuntatalossa.

Marraskuussa Perttelissä seikkailevat kirkonrotat sekä arkena että pyhänä ja joulukuussa keskitytään juhlimaan Jeesus-lasta sekä tietysti 100-vuotiasta itsenäistä Suomea.

Kevätkautta suunnitellessa otamme mieluusti huomioon seurakuntalaisten toiveita ja ajatuksia eli olkaa yhteydessä. Tarkoituksena on, että vieraat olisivat mahdollisimman erilaisia ja että kaiken ikäiset seurakuntalaiset tulisivat huomioiduiksi.

Jotta ruokaa osataan varata riittävästi, yhteiseen pyhäpäivän viettoon täytyy luonnollisesti ilmoittautua. Lounaasta ei peritä maksua, mutta tilaisuudessa kannetaan kolehti.

Ilmoittautumiset mieluiten tekstiviestillä:

Suvi p. 040 586 3820