Talven päiväripari

Talven päiväripari

"Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa saisin olla siellä mukana..." Ja saathan sä!

Tervetuloa riparille!

Aloituspäivä on Mahlankankareen seurakuntakodissa su 4.11. klo 10-15. Klo 14 vanhemmat mukaan. Lounas seurakunnan toimesta. Jaetaan riparipassit.

20.1.2019 klo 15-17 Salon srk-talossa lähetys- ja diakoniatapahtuma, kaikki riparilaiset paikalle.

Riparipassin saatuasi täytä sitä marras-tammikuu ja vielä helmikuun alussakin on aikaa käydä seurakunnan tilaisuuksissa ja muistaa ottaa niistä merkintä passiin. Nuorille on omaa toimintaa mm. nuori seurakunta hakusanalla. Jumalanpalvelusmerkinnät ja muut merkinnät passissa pitää olla täynnä ennen konfirmaatiota. :)

Hiihtolomaviikolla kokoonnumme la 16.2. klo 10-14, su 12.30-17(18) sekä ma-pe 9.30-15.30 Salon srk-talossa. Joka päivä on yksi ruokailu seurakunnan puolesta. Perjantaina päätämme konfirmaatioharjoituksen jälkeen Uskelan kirkossa n. kolmen aikoihin. Kävelyyn sopivat, ulkoilun kestävät vaatteet mukaan / päälle. Ota joka päivä ripariviikolla mukaan saamasi Raamattu ja oppikirja sekä kirjoitusvälineet.

Konfirmaatio on su 24.2. klo 10 Uskelan kirkossa. Nuoret saapuvat paikalle 9.15. Jos haluat valokuvaamon ottaman yhteiskuvan, kymppi kirjekuoreen ja oma osoite postimerkkeineen päälle (annetaan valokuvaajalle paikan päällä, vapaaehtoista).

Talven päiväriparilla mukana Elina ja Miika -papit, nuoriso-ohjaaja Anette Wikström, kanttori Kirsi Laakkonen ja diakoni Jari Huhtasalo sekä isoset. Heippa vaan ja tavataan...

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä
pastori Elina Joutsiniemeen p. 044 774 5298,