Talvipäiväripari

Talvipäiväripari

Hei!

Olet tulossa päivärippikouluun hiihtolomaviikolla – tervetuloa!

Kun olit aivan pieni, sinut kastettiin ja näin sinusta tuli Taivaan Isän lapsi ja seurakunnan jäsen.  Rippikoulussa opiskelemme sitä, mitä tuo kaste merkitsee, mitä se antaa meille tänään.

Tutustumme kristinuskoon, Raamattuun, seurakuntaan ja mietimme niitä elämän valintoja, joita sinulla on edessäsi. Kyselemme ja ihmettelemme ja toivottavasti saamme myöskin vastauksia.

Riparimatkaa kanssasi tekevät pastori Elina Joutsiniemi, kanttori Kirsi Laakkonen, diakoniatyöntekijä Pirjo Harstinen ja nuorisotyönohjaaja Anette Wikström ja joukko iloisia isosia :)

Ensimmäinen yhteinen kokoontumisemme on Päiväriparin aloituspäivä sunnuntaina 5.11. klo 10-15. Kokoonnumme Mahlakankareen seurakuntakotiin, jossa on tutustumista ja oppitunteja. Syömme myöskin yhdessä lounaan.

Pyydä VANHEMPIASI tulemaan paikalle klo 14. He saavat infoa rippikouluajasta ja heidän mukanaan pääset sitten kotiin.

Rippikoulun aikana sinun tulee käydä neljässä jumalanpalveluksessa ja neljässä seurakuntatilaisuudessa – näistä kerromme lisää aloituspäivässä.

Tilaisuuksia, joihin voit osallistua:

To 14.12. tai pe 15.12. klo 17 Draamallinen messu Uskelan kirkossa

Su 17.12. klo 18 Nuorten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa

La 20.1.18 klo 15-17 Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalolla (tähän osallistumme kaikki!)

Rippikoulujakso talvilomaviikolla ( 17.-23.2.) alkaa lauantaina 17.2. klo 10-14 Salon srk.talossa (lounas on), su klo 12-16 (välipala on), ma, ke-pe klo 9.30-15, (lounaat on) tiistai klo 11-18.  Konfirmaatiomessu on sunnuntaina 25.2. klo 10 Uskelan kirkossa. Nuoret paikalle klo 9.15.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä

Elina Joutsiniemi 044 774 5298, **@**