Talvipäiväripari

Talvipäiväripari

Hei!

Olet tulossa päivärippikouluun hiihtolomaviikolla – tervetuloa!

Kun olit aivan pieni, sinut kastettiin ja näin sinusta tuli Taivaan Isän lapsi ja seurakunnan jäsen.  Rippikoulussa opiskelemme sitä, mitä tuo kaste merkitsee, mitä se antaa meille tänään.

Tutustumme kristinuskoon, Raamattuun, seurakuntaan ja mietimme niitä elämän valintoja, joita sinulla on edessäsi. Kyselemme ja ihmettelemme ja toivottavasti saamme myöskin vastauksia.

Riparimatkaa kanssasi tekevät pastori Elina Joutsiniemi, kanttori Kirsi Laakkonen, diakoniatyöntekijä Pirjo Harstinen ja nuorisotyönohjaaja Anette Wikström ja joukko iloisia isosia :)

Kaikki yhdessä osallistumme:

Seuraava yhteinen tapaaminen on nyt lauantaina 20.1.18 Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalolla klo 15-17

Rippikoulun aikana sinun tulee käydä neljässä jumalanpalveluksessa ja neljässä seurakuntatilaisuudessa.

Vaikka koko perheelle  Konfiskutsuaskartelupäivä
Ke 24.1. Halikon seuris klo 18-20. Ilmoittautuminen tekstarilla Sannalle 17.1. mennessä.

Riparipäivä huoltajille ja kummeille, mutta ei riparilaisille su 11.2. klo 10 – 17 Kesä-Angelassa
Sinä rippikoululaisen huoltaja/kummi – tule elämään yksi rippikoulupäivä – siis laulamaan, keskustelemaan, syömään, oppimaan, leikkimään, hartailemaan!
Ilmoittautumiset 18.1. mennessä www.salonseurakunta.fi/rippikoulu
Rippikoululaisesi saa osallistumisestasi merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin

Rippikoulujakso talvilomaviikolla ( 17.-23.2.)

Lauantaina 17.2. klo 10-14 Salon srk.talossa (lounas on), su klo 12-16 (välipala on), ma, ke-pe klo 9.30-15, (lounaat on) tiistai klo 11-18.  Konfirmaatiomessu on sunnuntaina 25.2. klo 10 Uskelan kirkossa. Nuoret paikalle klo 9.15.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä

Elina Joutsiniemi 044 774 5298, **@**