Lasketteluripari

Lasketteluripari

Ajankohtaista

Riparimme leirijakso on ohi! Ja jäljellä on enää konfirmaatioharjoitus ja itse konfirmaatio! Loistavia nuoria meillä!

La 3.3. konfirmaatioharjoitus Uskelassa klo 16.30. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee tänne. Ne jotka eivät pääse, ohjeistetaan sunnuntaiaamuna pikavauhtia.

Soittajat ja laulajat tulevat paikalle jo klo 15.30. Pidämme silloin musatreenit. Saatamme jatkaa hetken aikaa vielä konfisharjoitusten jälkeenkin, mikäli on tarvetta.

Su 4.3. konfirmaatio Uskelan kirkossa klo 10. Rippikoululaiset paikalla jo klo 9. Soittajat ja tyttölaulajat viimeistään 8.30 valmiina treeniin. Poikakuoro reenaa 9.15.

Valokuvia

Meillä on tarjolla kahdenlaista valokuvajuttua.

Eli sunnuntaina klo 9 valokuvaamo Manta tulee ottamaan Uskelan kirkkoon ryhmäkuvan, jonka voi saada itselleen tuomalla kirkkoon A5-kokoisen kirjekuoren, jossa on päällä nuoren nimi ja osoite ja postimerkki, ja sisällä 10 euroa (tai enemmän jos haluaa useamman kuvan). Ja kuoren pitää tietysti olla auki. Valokuvaamo lähettää sitten kuvat suoraan kotiin.

Leirillä otimme kuvia ja keräsimme niitä kotimatkalla tietokoneelle myös nuorilta. Yksi vetäjistämme tekee niistä DVD:tä ja muistitikkuja, joita voi myös lunastaa itselleen 10 euron hintaan. Tämä summa menee sitten lähetystyömme hyväksi, eli nuorten lähetille Romaniaan. Niitä saa sunnuntaiaamuna kirkosta.

Yhteydenotot

Ensisijaisesti Kaisalle, 044 774 5291, **@**