Hiihtis eli talviripari Naarilassa

Hiihtis eli talviripari Naarilassa

Heissan hiihtisläiset!

Kiitos mainiosta messupäivästä ja jokaisen hienosta panoksesta messussa!

Seuraavaan kerran porukalla tavataan 20.1. klo 10 Salo-Uskelan seuriksella. Tarjolla on kahdrn tunnin ralli ympäri seurakuntataloa, nojatuolimatkalle kaukomaillekin pääsee.

Riparitiimi

Anna Knuutila, Anwar Masih, Kai Ruha, Lauriina Hurtig & isoset Elina, Elias, Henna ja Pete

Ihmettele ja kysele!

yhteydenotot ensisijaisesti Annalle **@**

Tärkeitä päiviä

• Jumispäivä eli tehdään yhdessä jumalanpalvelus Salon kirkkoon. 14.1. klo 14.30 kokoonnutaan Salon kirkkoon. Yhdessä valmistelemme klo 17 alkavan messun. Välipalaa on tarjolla. Messun jälkeen jutellaan vielä hetki leiristä. Mukaan kutsutaan myös teidät huoltajat.
  • Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalolla la 20.1. klo 10 – 12 Nojatuolimatkaillaan lähetystyön puitteissa erimaissa ja tutustutaan mm. auttamisen saloihin.
  • Palvelutehtävä eli visiitti vanhainkodissa 23.1. Aloitetaan välipalalla seuriksella klo 16.15
  • Leiri 17.–24.2.
  • Konfirharjoitukset 9.3. klo 16.30. Napatkaa korkkarit mukaan, jos laitatte sellaiset konfirmaatioon.
  • Konfirmaatio su 11.3. Uskelan kirkossa klo 10 (konfiskuva otetaan jo klo 9)

Katso menovinkit liitteistä!

docx liite