Kesä-Angela 1

Kesä-Angela 1

Tervehdys!

Silmäilet Kesä-Angela 1 riparin nettisivua. Tähän alkuun päivittyy muistutukseksi seuraava yhteinen kokoontuminen ja muu ajankohtainen info. Alempaa löydät sitten muut jutut.

12.12. Keskiviikkona palvelemme lähimmäisiä viemällä joulutervehdyksiä vanhuksille 15-17. Kokoontuminen Halikon seurakuntatalolla.

Ripariryhmän yhteiset tapaamiset

Seuraavassa riparimme yhteiset kokoontumiset. Olkaa hyvissä ajoin paikalla ja jos olette estyneitä tai on muuta kysyttävää, niin olkaa yhteyksissä Vilhoon 0447745290.

3.11. Aloituspäivä Halikon seuriksella 10-15

4.11. Messu Halikon kirkossa klo 10, jonka jälkeen kirkkokahvit ja ripari-info Halikon seuriksella.

12.12. Teemme jaloa palvelutehtävää viemällä vanhuksille joulutervehdyksiä 15-17. Kokoontuminen Halikon seuriksella.

9.2. Tapaaminen klo 15 Salon seurakuntatalolla, josta siirrytään  jalkapatikalla klo 17 Uskelan kirkossa alkavaan draamalliseen messuun.

14.4. Pajunkissamessu Palmusunnuntaina Halikon kirkossa klo 10, jonka jälkeen kirkkotilaan tutustumista.

Toukokuussa vanhempainilta, päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

4.5. Diakonia- ja lähetysralli Halikon seuriksella klo 15 - 17

5-11.6. Leiri Kesä-Angelassa, jonka aikana riparimme toteuttama messu Angelniemen kirkossa

16.6. Konfirmaatiomessu Halikon kirkossa klo 10 ja vierailuja kutsuttaessa rippijuhliin.

Muut osallistumiset

Ripariisi kuuluu myös seuraavat toimenpiteet, joiden tarkemmat aikataulut saat käsiisi lehtien kirkollisista tiedoituksista, tämän sivuston ajankohtaisista, isosilta tai vaikka sukulaisiltasi.

1. Osallistu valitsemaasi seurakuntamme adventin tai joulunajan tilaisuuteen/kirkkoon.

2. Osallistu valitsemaasi seurakuntamme pääsiäisen ajan tilaisuuteen/kirkkoon.

3. Osallistu valitsemaasi seurakuntamme musiikkitilaisuuteen. Näitä on pilvin pimein tarjolla:)

4. Osallistu seurakunnan nuorisotyön tilaisuuteen maalis-huhtikuussa riparisi ISOsen johdolla. Nämä sovitaan 9.2. tapaamisessa.

X. Osallistu riparisi aikana johonkin seurakunnan tilaisuuteen yhdessä perheenjäsenesi, kummisi tai sukulaisesi kanssa. Se voi olla jokin edellämainittu tilaisuus, suvussa oleva kirkollinen toimitus tai mikä tahansa muu seurakuntatilaisuus.

Eri tilaisuuksien siältöjä ja kokemuksia käydään yhdessä läpi aina kun kokoonnumme, joten osallistuessasi edellämainittuihin tilaisuuksiin kirjoittele puhelimeesi muistiin...

a) Mikä tilaisuus oli kyseessä, missä se oli ja keitä siellä oli

b) Mikä oli mukavaa, miellyttävää tai tärkeää mielestäsi

c) Mikä oli ikävää tai turhaa

d) Mikä ihmetytti tai mitä haluaisit kysyä

e) Voit myös napata tilaisuudesta kuvan

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja Raamatustasi. Näitä kohtia ja niiden merkityksiä käymme läpi tarkemmin leirillä.

Rippikoulun maksut

Riparimaksu on 60€ ja lasku siitä tulee loppukeväällä. Maksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä diakoniatoimiston kautta. Tässä asiassa ota yhteys Kaija Virtaseen 0447745364

Riparipäivä vanhemmille

3.2. on riparilaisten huoltajille ja kummeille järjestetty vapaaehtoinen leiripäivä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot täällä. Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot

Kesä-Angela 1 ripariin liittyvissä asioissa ota yhteys Vilhoon

p. 044 774 5290, **@**

Auvoisaa syksyä toivottaapi

Kesä-Angela 1 tiimi

Annukka Saarinen, Kaija Virtanen, Vilho Routasalo ja

ISOSET Malla, Tiuku, Ilse, Pinja ja Sauli.

pdf liite

Aloituspäivien infokirje