Kesä-Angela 2

Kesä-Angela 2

Tadaa! Tervetuloa Kesä-Angela 2-riparille!

Mahtavaa, että just sä tuut :)

Aloituspäivät

18.11. klo 10-15 Halikon seurakuntatalo, alasali

19.11. klo 9-12.30 Halikon kirkko

Muut tapaamiset

15.12. klo 17 RIPARILAISTEN DRAAMAMESSU Uskelan kirkko.  (Jumalanpalvelusmerkintä passiin)

9-10.2. YHTEISVASTUUKERÄYS Prisma/Pirkkatori (Palvelutehtävämerkintä passiin)

21.3. klo 15.30-17.00 TAPAAMINEN Halikon seurakuntatalo, alasali(Seurakuntatilaisuusmerkintä passiin)

12.4. klo 16 KONSERTTI Salon kirkko (Musiikkitilaisuusmerkintä passiin)

20.5. klo 12.30-14.30 DIAKONIA- JA LÄHETYSRALLI Halikon seurakuntatalo. Täydet riparipassit kerätään!

Leiri 12-18.6. Kesä-Angelassa

Konfirmaatio 1.7. Halikon kirkossa

Riparipassin täyttöohjeita

Itsenäisesti suoritettavia merkintöjä jää;

Jumalanpalvelukset X 2 ja seurakuntatilaisuudet x 1

Itsenäisesti suoritettavat tutustumiskäynnit voit käydä vapaasti missä tahansa evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja seurakunnan tilaisuudessa. Salon Seudun Sanomien ja Salonjokilaakson kirkollisista ilmoituksista ja seurakunnan nettisivuilta www.salonseurakunta.fi löydät tietoja tapahtumista ja kellonajoista lähiseudulla.                                                       Mikäli olet sairas tai sinulla on hyvin perusteltu syy poissaolollesi oman ryhmäsi kokoontumisista, ota yhteys hyvissä ajoin Sannaan.

RIPARIPASSIT KERÄTÄÄN 20.5. DIAKONIA- JA LÄHETYSRALLISSA. PIDÄTHÄN HUOLEN, ETTÄ PASSISI ON SILLOIN TÄYNNÄ.

Riparipäivä vanhemmille

Su 11.2. on rippikoululaisten vanhemmille järjestetty päivän mittainen leiri, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumaan pääset tuosta vasemmalta < . Jos huoltaja osallistuu tähän päivään, riparilainen saa merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin! Myös kummit voivat osallistua tähän.

Konfirmaatiokutsujen askarteluilta

24.1. Halikon seurakuntatalon alasasalissa  klo 18-20 ja                 22.3. Perttelin seurakuntatalon nuortentilassa klo 18-20 on mahdollista nuorten ja vanhempien askarrella konfirmaatiokutsuja. Seurakunta tarjoaa materiaalit. Vapaaehtoisen maksun voi tipauttaa kippoon. Ilmoittautuminen viikkoa ennen tekstarilla Sannalle. Tästä saa myös seurakuntatilaisuusmerkinnän.

Riparitiimi

Nuorisotyönohjaaja Sanna Kotiranta, pappi Annukka Saarinen, kanttori Samuli Takkula ja isoset

Jos sinulla on kysyttävää niin ota yhteyttä,

Sanna Kotiranta 044 774 5329, **@**