Kesä-Angela 2

Kesä-Angela 2

Hei Kesä-Angela2-riparilainen!

Seuraavaksi ripariporukkamme kokoontuu 8.2. klo 17 Uskelan kirkkoon draamamessuun. Muista sitä enne kuitenkin joulutehtäväsi eli

Valitse itse joulunajan jumalanpalvelus (ei kauneimmat joululaulut/konsertti).

Tehtäväsi on ottaa selfie papin/kanttorin/suntion kanssa ja haastattele mikä hänen joulussaan on tähän mennessä ollut parasta. Lähetä kuva ja vastaus Annalle.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä
riparipappi Annaan p. 044 774 5378,

Riparitiimi

Pappi Anna Knuutila, diakoni Sanna Laakkonen, nuorisotyönohjaaja Kai Ruha, kanttori Sanna Räisänen ja isoset

Riparipäivä vanhemmille

Su 3.2. on rippikoululaisten huoltajille ja kummeille järjestetty päivän mittainen leiri, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä.

Riparipolkua

K-A2 muistilappu

• 18.11. messupäivä Halikon kirkossa.

Messuun, joka alkaa klo 10 ovat huoltajat, kummit, mummit yms. tervetulleita.

• Joulunajan jumalanpalvelus (ei kauneimmat joululaulut/konsertti). Valitse itse.

Tehtävä: Ota selfie papin/kanttorin/suntion kanssa ja haastattele mikä hänen joulussaan on tähän mennessä ollut parasta. Lähetä kuva ja vastaus Annalle.

• Draamamessu Uskelan kirkossa 8.2. klo 17. Kirkosta on meidän ripariporukalle varattu omat paikat. Messuun ovat huoltajat, kummit, mummit yms. tervetulleita.

• Palvelutehtävä eli yhteisvastuulipaskeräys launataina 9.2. 2-3 hengen porukka saa oman oman vuoron päivältä. Lisätietoa tästä diakoni Sannalta 044-7745360.

• Veisukinkerit Salon kirkossa 7.4. klo 17. Bongaa paikalta Kai.

• Tutustumista ja jumista. Kokoonnutaan Halikon seuriksen ala-saliin 28.4. klo 15. Ilta päättyy klo 17 alkavaan messuun Halikon kirkossa. Messuun ovat huoltajat, kummit, mummit yms. tervetulleita.

• Kevään/kesän aikana isosryhmä käy valitsemassaan seurakuntatilaisuudessa. Isosryhmä saa valita haluamansa tapahtuman. 28.4. sovitaan viimeistään tapahtumat.

• Lähetys- ja diakoniaralli Halikon seurakuntatalolla 5.5. klo 10-12. Paikalla mm.Sanna ja Kai ja Annan sijainen.

• Gospel-keikka 9.5. Salon kirkossa klo 16.30. Bongaa paikalta Kai.

Leiri ja konfirmaatio

Leiri-elämää vietämme Kesä-Angelan leirikeskuksessa 13.-19.6.

Konfirmaatiota juhlitaan 30.6. klo 10 Halikon kirkossa.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja Raamatustasi. Näitä kohtia ja niiden merkityksiä käymme läpi tarkemmin leirillä.

Rippikoulun maksut

Maksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä diakoniatoimiston kautta.

pdf liite

Uskomme ydintä