Kesä-Angela 2

Kesä-Angela 2

Hei Kesä-Angela2-riparilainen!

Seuraavaksi ripariryhmällämme onkin tiedossa jumispäivä sunnuntaina 28.4! Käymme yhdessä läpi sitä, mikä jumalanpalvelus on ja suunnittelemme sekä toteutamme yhdessä Halikon kirkossa vietettävän messun.

Nähdään siis Halikon seurakuntatalon alasalissa kello 15. Messu alkaa kello 18 ja sinne on kummit, mummit vanhemmat ja kaikki kaverit kutsuttu mukaan. Päivän aikana tarjotaan pientä välipalaa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä
riparipappi Lasseen p. 044 774 5378,

Riparitiimi

Pappi Lasse Lindberg (Annan sijainen), diakoni Sanna Laakkonen, nuorisotyönohjaaja Kai Ruha, kanttori Sanna Räisänen ja isoset

Riparin vanhempainilta

Kaikkien Kesä-Angelassa pidettävien rippikoulujen yhteinen vanhempainilta pidetään Halikon seurakuntatalolla torstaina 18.5. kello 18.30. Olisi hienoa jos mahdollisimman moni huoltajista pääsisi paikalle.

Riparipolkua

K-A2 muistilappu

• 18.11. messupäivä Halikon kirkossa.

Messuun, joka alkaa klo 10 ovat huoltajat, kummit, mummit yms. tervetulleita.

• Joulunajan jumalanpalvelus (ei kauneimmat joululaulut/konsertti). Valitse itse.

Tehtävä: Ota selfie papin/kanttorin/suntion kanssa ja haastattele mikä hänen joulussaan on tähän mennessä ollut parasta. Lähetä kuva ja vastaus Annalle.

• Draamamessu Uskelan kirkossa 8.2. klo 17. Kirkosta on meidän ripariporukalle varattu omat paikat. Messuun ovat huoltajat, kummit, mummit yms. tervetulleita.

• Palvelutehtävä eli yhteisvastuulipaskeräys launataina 9.2. 2-3 hengen porukka saa oman oman vuoron päivältä. Lisätietoa tästä diakoni Sannalta 044-7745360.

• Veisukinkerit Salon kirkossa 7.4. klo 17. Bongaa paikalta Kai.

• Tutustumista ja jumista. Kokoonnutaan Halikon seuriksen ala-saliin 28.4. klo 15. Ilta päättyy klo 18 alkavaan messuun Halikon kirkossa. Messuun ovat huoltajat, kummit, mummit yms. tervetulleita.

• Kevään/kesän aikana isosryhmä käy valitsemassaan seurakuntatilaisuudessa. Isosryhmä saa valita haluamansa tapahtuman. 28.4. sovitaan viimeistään tapahtumat.

• Lähetys- ja diakoniaralli Halikon seurakuntatalolla 5.5. klo 10-12. Paikalla mm.Sanna ja Kai ja Lasse.

• Gospel-keikka 9.5. Salon kirkossa klo 16.30. Bongaa paikalta Kai.

Leiri ja konfirmaatio

Leiri-elämää vietämme Kesä-Angelan leirikeskuksessa 13.-19.6.

Konfirmaatiota juhlitaan 30.6. klo 10 Halikon kirkossa.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja Raamatustasi. Näitä kohtia ja niiden merkityksiä käymme läpi tarkemmin leirillä.

Rippikoulun maksut

Maksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä diakoniatoimiston kautta.

pdf liite

Uskomme ydintä