Kesä-Angela 2

Kesä-Angela 2

Leirijakso lähestyy!

Leirijaksosta on lähetetty tietoa sähköpostitse. Mikäli ette ole saanut sähköpostia, ole siitä yhteydessä Lasseen. Sähköpostin mukana on muun muassa osallistujakortti, joka tulee palauttaa Lasselle täytettynä ennen leirijaksoa.

Leirikirje ja osallistujakortti löytyy myös tämän sivun alalaidasta.

Jos sinulla on vielä jotain korvaavuuksia niin ole niistä yhteydessä Lasseen.

6.6. on Salon kirkossa helppo tapa kuitata korvaavuuksia rippikoulujen yhteisessä korvauspäivässä kello 15-18.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä
riparipappi Lasseen p. 044 774 5378,

Messu Angelniemen kirkossa 16.6. kello 13

Valmistelemme leirillä kaikille avoimen messun Angelniemen kirkossa (Angelniementie 261) sunnuntaina 19.6. kello 13. Messuun on vanhemmat, kummit, mummit, kaverit ja muut läheiset lämpimästi tervetulleita. Messun jälkeen vietämme yhdessä kirkkokahveja kirkonmäellä, jossa on mahdollista kuulla miten leiri on siihen mennessä edennyt.

Riparitiimi

Pappi Lasse Lindberg (Annan sijainen), diakoni Sanna Laakkonen, nuorisotyönohjaaja Kai "Rulle" Ruha, kanttori Sanna Räisänen ja isoset

Riparipolkua

K-A2 muistilappu

• 18.11. messupäivä Halikon kirkossa.

Messuun, joka alkaa klo 10 ovat huoltajat, kummit, mummit yms. tervetulleita.

• Joulunajan jumalanpalvelus (ei kauneimmat joululaulut/konsertti). Valitse itse.

Tehtävä: Ota selfie papin/kanttorin/suntion kanssa ja haastattele mikä hänen joulussaan on tähän mennessä ollut parasta. Lähetä kuva ja vastaus Annalle.

• Draamamessu Uskelan kirkossa 8.2. klo 17. Kirkosta on meidän ripariporukalle varattu omat paikat. Messuun ovat huoltajat, kummit, mummit yms. tervetulleita.

• Palvelutehtävä eli yhteisvastuulipaskeräys launataina 9.2. 2-3 hengen porukka saa oman oman vuoron päivältä. Lisätietoa tästä diakoni Sannalta 044-7745360.

• Veisukinkerit Salon kirkossa 7.4. klo 17. Bongaa paikalta Kai.

• Tutustumista ja jumista. Kokoonnutaan Halikon seuriksen ala-saliin 28.4. klo 15. Ilta päättyy klo 18 alkavaan messuun Halikon kirkossa. Messuun ovat huoltajat, kummit, mummit yms. tervetulleita.

• Kevään/kesän aikana isosryhmä käy valitsemassaan seurakuntatilaisuudessa. Isosryhmä saa valita haluamansa tapahtuman. 28.4. sovitaan viimeistään tapahtumat.

• Lähetys- ja diakoniaralli Halikon seurakuntatalolla 5.5. klo 10-12. Paikalla mm.Sanna ja Kai ja Lasse.

• Gospel-keikka 9.5. Salon kirkossa klo 16.30. Bongaa paikalta Kai.

Leiri ja konfirmaatio

Leiri-elämää vietämme Kesä-Angelan leirikeskuksessa 13.-19.6.

Kaikille avoin messu Angelniemen kirkossa 16.6. kello 13

Konfirmaatiota juhlitaan 30.6. klo 10 Halikon kirkossa. Konfirmaatio kestää noin 1,5 tuntia. Rippikoululaiset paikalle jo kello 9.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja Raamatustasi. Näitä kohtia ja niiden merkityksiä käymme läpi tarkemmin leirillä.

Rippikoulun maksut

Maksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä diakoniatoimiston kautta.

pdf liite

Uskomme ydintä