Naarila 2

Naarila 2

Tutustumiskäynnit eli passimerkinnät pitää olla suoritettuna torstaina 3.5., jolloin:

osallistumme Yhteisvastuukeräykseen = palvelutehtävä ja veisukinkereille= seurakuntatilaisuus

Jos palvelutehtävän ja yhden seurakuntatilaisuuden lisäksi sinulta puuttuu muita tutustumiskäyntejä,valitse näistä:

JUMALANPALVELUKSET:

Etsi ajat lehtien kirkollisista (Salonjokilaakso keskiviikkona, perjantain Salon Seudun Sanomat) tai seurakunnan nettisivuilta.

SEURAKUNTATILAISUUDET:

• Ke 18.4. klo 18.30 sanan ja rukouksen ilta Halikon kirkossa
    Vieraina kirurgi Sakari Orava ja teologian tohtori Juho Sankamo. Sakari Orava kertoo Jumalan johdatuksesta elämässään, Juho Sankamo syventyy arkeologian jymylöytöön ja puhuu Kristuksen kirkon juutalaisista juurista. Iltaa isännöi pastori Erkki Kiiski.

• Su 22.4. klo 12 Pyhä Perttelissä Perttelin seurakuntatalossa
    Pääsiäisen juhla-ajan pyhää vietetään lasten ehdoilla. Ohjelmassa laulua, leikkiä ja tietysti yhteinen ruokailu (ilmainen). Tervetuloa mukaan lapsiperheet, isovanhemmat lapsenlapsineen, kaikki lapsenmieliset ja koko seurakunta! HUOM! Ilmoittautumiset ja tieto mahdollisista erikoisruokavalioista viimeistään ke 18.4. Akille p. 040 359 0526 tai Suville p. 040 586 3820.

• To 26.4. klo 18 kirkonseudun lähetyspiiri Halikon seurakuntatalossa. (Päivä ja paikka vaihtunut!)
    Elise Joron kuvaterveiset Nepalista, mm. tietoa Kirkon Ulkomaanavun katastrofityöstä ja Naisten Pankin toiminnasta.
  • Ke 25.4. klo 18 Keidas-ilta Salo-Uskelan seurakuntatalossa Vieraana kirjailija, pastori, terapeutti Seppo Jokinen Turusta.
    Teemana: On niin vaikeaa rakastaa.

• La 28.4. klo 16 avioliittoon vihkiminen Halikon kirkossa Seuraa tilaisuutta urkuparvelta. Muista superhyvät käytöstavat.

• La 28.4. klo 16.30 kaste Halikon kirkossa
    Seuraa tilaisuutta urkuparvelta. Muista superhyvät käytöstavat.

MUSIIKKITILAISUUDET (jos sinulla on jo merkintä musiikkitilaisuudessa, konsertti kirjataan seurakuntatilaisuudet kohtaan)

• La 21.4. klo 17 konsertti Halikon seurakuntatalossa
    Salon kansalaisopiston laulunopiskelijoista koostuva Ensemble Rumore esittää opettajansa Heidi Pihakiven säestyksellä duettoja, tertsettoja ja kvartettoja. Ohjelmassa on monenmakuista musiikkia klassisesta souliin. Vapaa pääsy.
  • La 28.4. klo 18  vihkimusiikin ilta Uskelan kirkossa
    Kanttorit esittelevät vihkiäisiin sopivia häämarsseja, häälauluja ja virsiä. Iltaan kutsutaan erityisesti kesän hääpareja, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita.

• Su 29.4. klo 18 gospelkonsertti Kuusjoen kirkossa
    Gospelkonsertissa esiintyvät Tapio Laurila ja Kosken Sekametelikuoro. Bassokitarassa avustaa Tuukka Virrasoja, ja konsertin juontaa Marika Huhtasalo. Vapaa pääsy, ohjelmia myynnissä ovella.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä,

Henna Seppälä 044 774 5214, **@**

Yhteiset rippikoulukokoontumiset

• Jumalanpalvelusopetus su 4.3. klo 14 Salo-Uskelan seurakuntatalossa & klo 17 messu Salon kirkossa. Toivotamme myös huoltajat tervetulleiksi messuun!
  • Diakonia- ja lähetysralli la 7.4. klo 15-17 Salo-Uskelan seurakuntatalossa
  • Palvelutehtävä ja veisukinkerit to 3.5. klo 15.30-18 Salo-Uskelan seurakuntatalossa. Jos et pääse klo 15.30, tule klo 17(-19.30).
  • Kaupunkipäivä ke 13.6. klo 10 Uskelan kirkossa, josta siirrymme Salo-Uskelan seurakuntataloon. Päivä päättyy viimeistään klo 16.
  •  Leiri 14.-21.6. Naarilassa.
  • Konfirmaatioharjoitus pe 29.6. klo 13-15 Uskelan kirkossa
  • Konfirmaatio su 1.7. klo 10 Uskelan kirkossa