Naarila 2

Naarila 2

No nyt se vihdoin alkaa!

Aloitamme Naarila 2 -riparin kokoontumalla sunnuntaina 18.11. klo 10  Mahlakankareen seurakuntakodille (Palomäenkatu2).

Rippikoululaisille on päivän aikana tarjolla lounas (ruokavaliot ovat ilmoittautumislappujen mukaan tiedotettu keittiölle).

Te riparilaisten vanhemmat olette tervetulleet mukaan päivään klo 15 alkaen ja kaikkien kanssa lopetamme 16 mennessä.

Yhteiset tapaamiset

Su 18.11. Aloituspäivä Mahlakankareen seurakuntakodissa klo 10-16.

su 16.12. Nuorten kauneimmat joululaulut Uskelan kirkossa klo 18 tai ke 6.2. Keidas-ilta Salon seurakuntatalossa klo 18 - 20

la 9.2. Draamallinen nuorten messu Uskelan kirkossa klo 17

Käy nuortenmessussa Salon kirkossa jonakin näistä perjantaista: 18.1., 15.2., 15.3., 26.4. tai 17.5.

la 30.3. Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalossa klo 15 - 17

su 7.4. Veisukinkerit Salon kirkossa klo 17

su 14.4. jumisopetuspäivä klo 14 Salo-Uskelan seurakuntatalossa ja yhdessä valmistelemamme messu Salon kirkossa klo 17. Toivotamme myös huoltajat tervetulleiksi messuun.

ke 8.5. Palvelutehtävä klo 16 Salo-Uskelan seurakuntatalossa, sen jälkeen klo 18 kutsumme mukaan myös huoltajat kuulemaan viimeiset vinkit riparimme ja varsinaisen leirijakson kulusta.

to 9.5. Gospelkonsertti Salon kirkossa klo 16.30

ke 12.6. Kaupunkipäivä klo 10 Uskelan kirkossa ja Salo-Uskelan seurakuntatalossa. Päivä päättyy viimeistään klo 15

Leiri 13.-20.6. Naarilassa

la 29.6. Konfirmaatioharjoitus Uskelan kirkossa klo 17 - 18.30

su 30.6. Konfirmaatio klo 10 Uskelan kirkossa, nuoret tulevat sinne jo klo 9

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia miten asian suhteen toimitaan.

Yhteydenotot ensisijaisesti Erkille p. 044 774 5251,

Vetäjätiimi

Papit Marika Lähteenmäki ja Erkki Kiiski, nuorisotyönohjaaja Katri Yli-Jaakkola, kanttori Kaisa Suutela-Kuisma, diakoniatyöntekijä Aila Parkkinen ja monta ihanaa isosta

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla tutustunut toimintaan käymällä neljässä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja neljässä seurakuntatilaisuudessa.Yhteisistä tapahtumistamme saat kaikki merkinnät!!! Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät riparipassistasi ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

su 3.2. on rippikoululaisten huoltajille ja kummeille järjestetty päivän mittainen leiri, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näiltä sivuilta. Jos huoltaja osallistuu tähän päivään, riparilainen saa merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin!

Rippikoulun maksut

Maksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä diakoniatoimiston kautta. Vapautusta myönnetään enintään 70 euroa.

Yhteydenotot

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä
pastori Erkki Kiiskeen p. 044 774 5251,