Naarila 4

Naarila 4

No nyt se vihdoin alkaa!

Naarila 4 riparin aloituspäivä on Mahlakankareen seurakuntakodissa la 20.1. klo 10 - 16 (Koivulankuja 2).

Rippikoululaisille on päivän aikana tarjolla lounas (ilmoitathan erityisruokavalioista etukäteen Kaisalle).

Te riparilaisten vanhemmat olette tervetulleita mukaan päivään klo 15 alkaen ja kaikkien kanssa lopetamme 16 mennessä.

Yhteiset tapaamiset

su 4.2. jumispäivä klo 14 - 18. aloitamme Salon seuriksella klo 14 ja valmistamme yhdessä Salon kirkon klo 17 alkavan messun. Mukavaa olisi, jos huoltajasi ja kummisikin pääsisivät messuun.

Su 8.4. Diakonia- ja lähetysralli Salon seurakuntatalolla klo 10 - 12. Tämä on oppisetti diakoniatyöstä ja seurakuntamme lähetystyöstä. Vaihtoehtoinen päivä on 7.4.

To 12.4. klo 16 tai 18 gospelkonsertti Salon kirkossa

To 3.5. klo 17 - 19.30 Veisukinkerit ja palvelutehtävä Salon seuriksella

Ke 23.5. klo 16 kokoonnumme Uskelan kirkkoon ja tutustumme kirkkorakennukseen, symboliikkaan, urkuihin yms. Kävelemme Salon seurikselle, jossa on yhteinen tuokio huoltajien kanssa ja luvassa paljon infoa leirijaksosta. Huoltajia toivomme paikalle klo 18.30.

Kaupunkipäivä 3.7. klo 12 - 15

Leiri Naarilassa 4.-11.7.

Konfirmaatio Uskelan kirkossa la 14.7. klo 11

Mikäli et sairauden tai jonkin muun syyn tähden pääse oman ryhmän kokoontumiseen, niin ota ajoissa yhteyttä, jotta voimme sopia miten asian suhteen toimitaan.

Vetäjätiimi

Pappi Tarja Laurila, nuorisotyönohjaaja Vilho Routasalo, kanttori Kaisa Suutela-Kuisma, diakoni Anvar Masih

Isosiakin mukanamme on kahdeksan.

Seurakunta tutuksi!

Aloituspäivässä (tai draamallisessa messussa tai kauneimmissa joululauluissa) saat rippikoulupassin, jonka avulla voit seurata edistymistäsi seurakuntaan tutustumisessa. Ennen leiriä tulisi sinun olla tutustunut toimintaan käymällä neljässä evankelis-luterilaisen kirkon jumalanpalveluksessa ja neljässä seurakuntatilaisuudessa.Yhteisistä tapahtumistamme saat kaksi jumismerkintää ja kolmei seurakuntatilaisuutta. (vanhempasi ja kummisi voivat myös kerätä sinulle yhden seurakuntatilaisuuden osallistumalla vanhempien ja kummien riparipäivään!) Loput sitten omatoimisesti. Muista ottaa riparipassisi myös mukaan ryhmän yhteisiin tapaamisiin.

Sivun alalaidassa on tiedosto, josta löydät ehdotuksia sellaisista tilaisuuksista, jotka voisivat olla mukavia juuri sinulle.

Jumalanpalveluksissa ja muissa kirkkotilaisuuksissa tuo passisi ennen tilaisuuden alkua koriin. Uskelan kirkossa kori on saarnatuolin alla ja Salon kirkossa etuosassa oikealla. Otathan itsellesi kirkkoon sappuessasi virsikirjan sekä käsiohjelma, niin sinun on helpompi olla mukana tilaisuudessa.

Seurakuntatilaisuuksissa pyydä merkintä passiin seurakunnan työntekijältä tilaisuuden päätyttyä. Jos osallistut kirkossa pidettävään kirkolliseen toimitukseen (kaste, häät, hautajaiset) käy istumaan urkuparvelle. Pyydä passiisi merkintä kanttorilta tai suntiolta parvella. Muista superhyvät käytöstavat toisten juhlissa

Koulukirkoista ei saa rippikoulupassimerkintää, koska ne kuuluvat koulun ohjelmaan.

Uskomme ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä ja syvällinen tutustuminen niihin kannattaa aloittaa heti.

Riparipäivä vanhemmille

Su 11.2. on rippikoululaisten vanhemmille ja kummeille järjestetty päivän mittainen leiri, jossa eletään yksi päivä rippikoulua. Ilmoittautumiset ja lisätiedot näiltä sivuilta. Jos huoltaja osallistuu tähän päivään, riparilainen saa merkinnän riparipassin seurakuntatilaisuuksiin! Myös kummit voivat osallistua tähän.

Rippikoulun maksut

Mikäli perheen taloudellinen tilanne vaatii, rippikoulumaksusta voi pyytää vapautusta ottamalla yhteyttä seurakunnan diakoniatyöntekijöihin.

Yhteydenotot

Ensisijaisesti Kaisalle, 044 774 5291, **@****@**