Naarila 5

Naarila 5

Hola! Tervetuloa Naarila 5-riparille!

Ensimmäisen kerran koko porukalla tavataan ihan pian Mahlakankareen seurakuntakodissa 21.1. klo 10.

Aloituspäivässä tutustutaan toisiimme ja tuleviin riparikuvioihin, syödään lounasta ja toivottavasti päästään myös lumileikkeihin ulos. Huoltajat kutsutaan myös mukaan klo 15.

Mukavaa joulunaikaa!

t: Anna, Jari, Kaija, Simppa, Ville ja isoset Kasper, Jesse, Sara, Jessika, Katariina, Miska, Nina, Sanni, Maija ja Laura

Riparitiimi

Anna Knuutila, Jari Parviainen, Kaija Virtanen,
Simone Koivisto, Ville Väänänen & isoset

Yhteydenotot ensisijassa Villeen 044 774 5218

Tärkeitä päiviä

• 21.1. aloituspäivä Mahlakankareella
  • 8.4. klo 15 – 17 Diakonia- ja lähetysralli kirkkokadun seuriksella
  • 3.5. klo 17-19.30 veisukinkerit ja yhteisvastuukeräystä
  • Jumispäivä 22.7. eli valmistellaaan ja toteutetaan Salon kirkon messu. laoitetaan päivä klo 14 ja klo 17 alkavaan messuun kutsutaan myös huoltajat paikalle. Messun jälkene jutellaan hetki vielä lähestyvästä leiristä.
  • Kaupunkipäivä 24.7.
  • Leiri 25.7.–1.8.
  • Konfirmaatio su 5.8. klo 10 (konfiskuva otetaan jo 9.00)

Muutama puuttuva palanen uupuu vielä kuvasta, Miska, Laura, Simppa, Jari ja te riparilaiset.