Naarila 5

Naarila 5

Hei Naarila5-riparilainen!

Leirijakso lähestyyy

Sähköposteihin on kolahtanut rippileirimme leirikirje! Löydät sen myös tämän sivun alalaidasta.

Samassa sähköpostissa oli myös leirin osallistujakortti. Täytä osallistujakortti ja palauta se Lasselle ennen leirijaksoa sähköpostilla. Vaihtoehtoisesti voit postittaa sen Lassen nimellä Salon kirkkoherranvirastoon, tai tuoda sen itse kirkkoherranvirastoon. Osallistujakortin löydät myös tämän sivun alalaidasta.

Sähköpostissa oli myös tehtävä huoltajille: "Kirje nuorelleni". Jos et jostain syystä sähköpostia saanut, niin ole siitä yhteydessä Lasseen.

Kohta me jo leireillään!

Riparin vetäjäporukka

Lasse pappi, Heidi diakoni, Kaisa kanttori, Kai nuorisotyönohjaaja, Sanni kesäteologi sekä reipas joukko isosia.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä
riparipappi Lasse p. 044 774 5378,

Rippikoulupolku

• Aloituspäivä la 12.1.

• Nuorten draamallinen messu la 9.2. klo 17 Uskelan kirkossa

• Diakonia- ja lähetysralli su 31.3. klo 15-17 Salo-Uskelan seurakuntatalossa

• Veisukinkerit su 7.4. klo 17 Salon kirkossa

• Palvelutehtävä to 25.4. klo 16 Salo-Uskelan seurakuntatalossa. Tarjolla pientä välipalaa. Ota mukaan lämpimät vaatteet, lähdemme keräämään lipaskeräystä yhteisvastuukeräykselle.

• Gospelkonsertti to 9.5. klo 16.30 Salon kirkossa

• Jumispäivä 19.5. Salon seuriksella. Päivä alkaa klo 14.30 ja lopetamme valmistelemaamme klo 17 alkavaan messuun Salon kirkossa. Toivotamme myös huoltajat tervetulleiksi messuun! Vanhempien ja riparilaisten yhteinen info messun jälkeen seurakuntatalolla.

• Nuorten messu Salon kirkossa perjantaina klo 18. Valitse näistä päivämääristä: 18.1., 15.2., 15.3., 26.4. tai 17.5.

• Kaupunkipäivä 23.7. Uskelan kirkossa ja Salo-Uskelan seurakuntatalossa. Päivä alkaa klo 10 päättyy viimeistään klo 15.

• Leiri 24.-31.7. Naarilassa.

• Konfirmaatio 4.8. Uskelan kirkossa kello 10. Rippikoululaiset paikalle jo kello 9.

Uskomme Ydin

Palan kristinuskon ydintä saat rippikoulun aikana opetella niin hyvin, että se säilyy muistisi sopukoissa koko lopun elämääsi. Kristinuskon ydintekstit löydät sivun alalaidan liitteestä, rippikoulupassistasi ja Raamatustasi. Näitä kohtia ja niiden merkityksiä käymme läpi tarkemmin rippikoulun varrella.

pdf liite

Riparimme menovinkit