Ratsastusripari

Ratsastusripari

Tervetuloa yhteiseen rippikouluun ja ratsastusriparille! Hauskaa kun olet mukana!

Mukana on myös nuorisotyönohjaaja Markka, kanttori, isosia sekä Marika-pappi.

Rippikouluumme kuuluu seuraavaa:

• Rippikoulupassiin kerätään merkinnät neljästä jumalanpalveluksesta ja neljästä seurakuntatilaisuudesta, merkinnät palvelutehtävästä, diakonia- ja lähetysrallista. Ota riparipassi mukaasi viikonloppuleirille.
  • Viikonloppuleiri on 28.–29.4.2018 Reilassa, Perniön leirikeskuksessa. Aloitamme lauantaina klo 10 ja päätämme sunnuntaina klo 15: een mennessä. Vanhemmat kutsutaan mukaan sunnuntaina jo klo 14. Ohjelmassa yhteistä ripari-infoa ja keskustelua leiristä. Tervetuloa! Varsinaista vanhempainiltaa ei pidetä.
  • Leiri on ma 2.7. – la 7.7. Melkkilän Ratsutallilla.
  • Aloitetaan maanantaina 2.7. klo 10 ja päätetään lauantaina 7.7. klo 12.30.-13.30 konfirmaatioharjoitukseen Perniön kirkkoon
  • Konfirmaatio sunnuntaina 8.7. klo 12 Perniön kirkossa. Huom! Kellonaika on muuttunut!

Näkemisiin!

Riparitiimin puolesta,

Marika

Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä