Ratsastusripari

Ratsastusripari

Tervetuloa yhteiseen rippikouluun ja ratsastusriparille! Hauskaa kun olet mukana!

Mukana on myös nuorisotyönohjaaja Markka, kanttori, isosia sekä Marika-pappi.

Rippikouluumme kuuluu seuraavaa:

Yhteinen aloituspäivä on sunnuntaina 3.12.

Paikka ja aika on vaihtunut!

Päivä alkaa Kuusjoen kirkossa klo 10. Vietetään messua, jossa lauletaan Hoosiannaa, aloitetaan uutta kirkkovuotta ja adventtia. Vanhempasi/huoltajasi ovat myös tervetulleita kirkkoon!

Messun jälkeen nautimme riisipuuroa ja mustikkakeittoa Kuusjoen seurakuntatalossa ja jatkamme aloituspäivää klo 15 asti.

Vanhemmat/huoltajat ovat tervetulleita mukaan klo 14 alkaen. Heidän kanssaan pääset myös kotiin tai kimppakyydillä.

Aloituspäivänä tutustutaan toisiimme, käydään läpi rippikouluun liittyviä käytäntöjä ja kevätkauden ohjelmaa. Tuolloin jaetaan myös rippikoulupassit.

• Rippikoulupassiin kerätään merkinnät neljästä jumalanpalveluksesta ja neljästä seurakuntatilaisuudesta – näistä kerromme aloituspäivässä.
  • Draamallinen messu on Uskelan kirkossa torstaina 14.12. klo 17
  • Diakonia- ja lähetysralli on lauantaina 20.1.2018 klo 15-17 Salon seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6
  • Palvelutehtävä on sunnuntaina 11.2.2018 Kuusjoen kirkossa ja seurakuntatalossa klo 10-13 Yhteisvastuutapahtumassa. Varustaudu ulkoiluvaatteilla!
  • Viikonloppuleiri on 28.–29.4.2018 Reilassa, Perniön leirikeskuksessa.
  • Leiri on ma 2.7. – la 7.7. Melkkilän Ratsutallilla.
  • Konfirmaatio sunnuntaina 8.7. klo 10 Perniön kirkossa.

Näkemisiin!

Riparitiimin puolesta,

Marika

Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä