Ratsastusripari

Ratsastusripari

Tervetuloa yhteiseen rippikouluun ja ratsastusriparille! Hauskaa kun olet mukana!

Mukana on myös nuorisotyönohjaaja Markka, kanttori, isosia sekä Marika-pappi.

Rippikouluumme kuuluu seuraavaa:

• Aloituspäivä on sunnuntaina 3.12. klo 13-17 Perniön seurakuntatalossa. Tutustutaan toisiimme ja aloitellaan rippikoulua. Jaetaan riparipassit ja lisää alkuinfoa. Perniöön ei ole yhteiskuljetusta. Vanhemmat ovat tervetulleita jo klo 16.15 mukaan yhteiseen tapaamiseen.

• Rippikoulun aikana sinun tulee käydä neljässä jumalanpalveluksessa ja neljässä seurakuntatilaisuudessa – näistä kerromme aloituspäivässä.

• Draamallinen messu on Uskelan kirkossa torstaina 14.12. klo 17

• Diakonia- ja lähetysralli on lauantaina 20.1.2018 klo 15-17 Salon seurakuntatalossa, Kirkkokatu 6

• Palvelutehtävä on sunnuntaina 11.2.2018 Kuusjoen kirkossa ja seurakuntatalossa klo 10-13 Yhteisvastuutapahtumassa. Varustaudu ulkoiluvaatteilla!

• Viikonloppuleiri on 28.–29.4.2018 Reilassa, Perniön leirikeskuksessa.

• Leiri on ma 2.7. – la 7.7. Melkkilän Ratsutallilla.

• Konfirmaatio sunnuntaina 8.7. klo 10 Perniön kirkossa.

Näkemisiin!

Riparitiimin puolesta,

Marika

Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä