Joulu Salon lapsille

Joulu Salon lapsille -lahjakeräys

Kohta on aika taas tehdä yhdessä hyvää!

Salon Vilpas Koripallo, Salon seurakunnan diakoniatyö, Mannerheimin lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri sekä Salon kaupunki järjestävät tänä vuonna yhteistyössä Joulu Salon lapsille -lahjakeräyksen. Keräyksen tavoitteena on tuoda jouluiloa salolaisille vähävaraisille lapsiperheille lahjoittamalla alaikäisille lapsille joululahjoja lasten toiveiden mukaan. Lahjatoiveet listataan ja tavoitteena on, että jokainen lahjatoive löytäisi lahjoittajansa.

Lasten lahjatoiveet ovat noudettavissa:

• 6.11. alkaen Kaupungintalon infosta (os. Tehdaskatu 2) ma-to klo 8-16 sekä pe klo 8-15.
  • 3.11. ja 15.11. Salon Vilppaan koripallopelin yhteydessä Salohallilta (os. Pormestarinkatu 5). Lahjatoiveen haku ei edellytä lipun ostamista peliin.
  • 6.11. alkaen Perniönseudun Lehden toimituksesta (os. Lupajantie 1, Perniö) ma-to klo 9-16 välisenä aikana.
  • 10.11. klo 10-18 Kauppakeskus Plazan Leikkilästä (os. Vilhonkatu 8)
  • Lisäksi toiveita jaetaan puhelimitse 3.11. klo 8-14 numerosta 044 778 3077 ja 6.11. klo 9-15 numerosta 044 774 5296.

Hankitut lahjat voi toimittaa viikolla 48 Salon Vilppaan toimistolle (os. Vilhonkatu 9) tai Salon Vilpas koripallon kotipelin yhteydessä 3.12 Salohallille. Lahjojen tuonti pääkeräykseen ei edellytä ottelulipun ostamista. Huom! Lahjoja ei tarvitse paketoida.

Vilppaan reippaat tontut paketoivat lahjat ja toimittavat ne kaupungintalolle, jossa Salon seurakunnan ja MLL Varsinais-Suomen piirin vapaaehtoiset huolehtivat lahjojen jakamisesta.

Tehdään taas yhdessä hyvää ja tuodaan jouluiloa monille perheille!

Tietoa myös www.salo.fi/joululahja

Seuraa Joulu Salon lapsille -keräystä myös Facebookissa!