Joulu Salon lapsille

Joulu Salon lapsille -lahjakeräys

Salon Vilpas Koripallo, Salon seurakunnan diakoniatyö, Mannerheimin lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri, Perniönseudun Lehti, Anna Tukesi ry ja Salon kaupunki järjestävät yhteistyössä Joulu Salon lapsille -lahjakeräyksen. Tavoitteena on tuoda jouluiloa salolaisille vähävaraisille lapsiperheille lahjoittamalla alaikäisille lapsille lahjoja lasten toiveiden mukaan. Lahjatoiveet listataan ja tavoitteena on, että jokainen toive löytäisi lahjoittajansa.

Lasten lahjatoiveet ovat saatavilla:

• Salon kaupungintalon infosta ja Perniönseudun Lehden toimistosta sen aukioloaikoina.
  • 13.11. klo 10–13 kauppakeskus Plazan leikkipaikasta.
  • 22.11. klo 15–17 K-Citymarketista.
  • Puhelimitse ti 13.11. ja ti 20.11. klo 12–15 numerosta (02) 778 3077.

Ostettuja lahjoja otetaan vastaan Vilppaan pelissä 24.11. sekä 5.12. saakka kaupungintalolla, Vilppaan toimistolla ja Perniönseudun Lehdessä.

Huom! Lahjoja ei tarvitse paketoida.

Vilppaan reippaat tontut paketoivat lahjat ja toimittavat ne kaupungintalolle, jossa Salon seurakunnan diakoniatyö ja MLL huolehtivat lahjojen jakamisesta.

Tehdään taas yhdessä hyvää ja tuodaan jouluiloa monille perheille!