Seitsemäs päivä
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

Seitsemäs ja viimeinen päivä

Perjantai 3.11.

Perjantaina pakkaamme laukkuja ja uimme vielä Gennesaretissa.

Lähdemme liikkeelle kohti Kesareaa, joka oli merkittävä alkuseurakunnan keskuspaikka Apostolien tekojen mukaan. Oppaamme Iris Amoyal saa paikan historian heräämään henkiin.

Jatkamme matkaa Tel Avivin vieressä olevaan Jaffaan, jossa pääsemme tutustumaan messiaaniseen seurakuntaan, Beit Immanueliin. Messiaanisten seurakuntien jäsenet ovat Kristuksen Messiaaksi tunnustavia juutalaisia, jotka noudattavat juutalaisia sapatti- ja juhlaperinteitä.

Paikan pastoripariskunta innostaa meitä Jeesuksen todellisiksi seuraajiksi. Vauhdikkaasti höystetyt stoorit saavat meidät innostumaan jälleen Jumalan valtakunnasta.

Nautimme vielä iltahämärissä falafelit ja kuljemme Tel Avivin illassa katulamppujen valossa. Suuntaamme lopuksi kohti Ben Gurionin lentokenttää.

Monta kokemusta rikkaampina palaamme kiitollisina Suomeen.

Matkan muistot kirjasi
Erkki Kiiski,
yksi matkanjohtajista

Tästä pääset halutessasi takaisin matkan alkuun.

Kesarea oli alkuseurakunnan keskuspaikkoja.

Jaffassa toimivan messiaanisen seurakunnan pastoripariskunta oli innostava tuttavuus.

Öinen Tel Aviv.