I Keskiryhmä
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

I Keskiryhmän ehdokaslista

Ehdokaslistan vaaliohjelma

#Minunkirkkoni on lämmin lähiyhteisö, jonka muodostamme yhdessä – syrjimättä. Kehitämme paikallista identiteettiä ja vahvistamme yhteisöllisyyttä. Arvostamme ihmisiä: autamme ja olemme rinnalla.

Seurakunta elää uudistusten ajassa, ihmisten arjen tukena. Se kumpuaa yhteisöistä, joita vaalimme ja vahvistamme yhdenvertaisesti. Toimijoiden yhteistyötä tulee tiivistää. Osallistava yhteistyö kasvattaa samalla kiinnostusta seurakuntaa kohtaan. Vapaaehtoiset ovat seurakunnan suuri voimavara ja heitä tulee kuulla.

Haasteemme on yksinäisyys ja syrjäytyminen, joita on vähennettävä. Seurakunnan on tuettava ihmisiä arjessa eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa. Tässä avainasemassa on hyvinvoiva henkilöstö: Työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta on pidettävä huolta. Epäkohtiin on tartuttava ratkaisuhakuisesti. Keskusteluilmapiirin ja työympäristön tulee olla avoin ja toimiva.

Tilaratkaisuja on tarkasteltava kokonaisvaltaisesti ja taloudellisesti. Seurakunnan luovat ennen kaikkea ihmiset, ei seinät.

Ehdokkaat A–L  *  Ehdokkaat M–Y