II Toivo
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

II Toivon ehdokaslista

Ehdokaslistan vaaliohjelma

Toivon ehdokasryhmän teesit

Me, Toivon ehdokkaat, olemme sitoutuneita tekemään työtä Salon seurakunnan parhaaksi. Kunnioitamme kirkon perustehtävää sekä kristillisiä arvoja.

Toivon teesit kumpuavat ehdokkaiden kokemuksesta seurakunnan eri luottamustoimissa:

Kirkon kynnys on matala: kirkko on meidän, ei vain minun tai muiden – se on lähellä kaikkia. Kirkon ovi on auki ja kaikki ovat tervetulleita. Yhdenvertaisuus on ensisijainen arvo seurakuntatyössä.

Seurakunta halutaan mukaan ihmisten arkiseen elämään; tehdään yhdessä sen työ näkyväksi! Kirkko on mukana seurakuntalaisten elämässä, ei ainoastaan elämän isoina juhlahetkinä.

Kannamme huolta apua tarvitsevista – tarvitaan rohkeutta huolehtia lähimmäisistä! Kirkon pitää reagoida yhteiskunnan tarpeisiin. Lisää panostusta kaivataan esimerkiksi diakoniatyöhön.

Kannatamme vastuullista taloudenhoitoa. Kirkollisverotulot valitettavasti vähenevät, mutta jatkossakin pitää olla monipuolista toimintaa kaikenikäisille seurakunnan jäsenille tasapuolisesti!

Ehdokkaat A–M  *  Ehdokkaat N–V