III Poliittisesti sitoutumattomat
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

III Poliittisesti sitoutumattomat seurakuntalaiset ehdokaslista

Ehdokaslistan vaaliohjelma

Uskomme kirkon tärkeään työhön ja Raamatun sanomaan. Panostamme hyvän tekemiseen ja lähimmäisten auttamiseen sekä lähiympäristössämme että tukemalla lähetystyötä. Haasteellisen elämän keskellä kristillinen kasvatus sekä perhe- ja nuorisotyö ovat ensiarvoisen tärkeitä. Partiotoiminnan tukea tulee vahvistaa. Haluamme edistää seurakuntayhteyden jatkuvuutta. Pidämme tärkeänä diakoniatyötä, yksinäisten ja vähäosaisten auttamista.

Kirkon arvot ovat perinteisiä ja pysyviä, mutta tavat ihmisten kohtaamiseen muuttuvat. Vapaaehtoistyön ja uusien toimintamuotojen kehittäminen on tärkeää. Kannustamme lepopäivän pyhittämiseen ja erilaisten jumalanpalvelusten toteuttamiseen.

Haluamme olla mukana tekemässä parempaa ja oikeudenmukaisempaa maailmaa tuleville sukupolville. Painotamme ympäristöystävällisyyttä ja kohtuullista elämäntapaa seurakunnan toiminnassa.

Toivotamme tervetulleiksi toimintaan vanhat ja uudet seurakuntalaiset, suomalaiset ja maahanmuuttajat, etsijät ja epäilijät – ihan jokaisen!

Ehdokkaat