IV Peruslista
Halikko Kiikala Kisko Kuusjoki Muurla Perniö Pertteli Salo-Uskela Suomusjärvi Särkisalo

IV Perussuomalaisten ehdokaslista

Ehdokaslistan vaaliohjelma

Perussuomalaisten ehdokaslista eli lyhyesti sanottuna Peruslista koostuu salonseutulaisista perussuomalaisista. Katsomme, että kirkon tulee olla avarakatseinen eikä erilaisten ajatusten takia ketään pidä sulkea kirkon ovien ulkopuolelle. Kirkon toiminta perustuu laajoihin lähiseurakuntiin, joista "uuden Salon" vanhat kylät ovat oivallinen esimerkki. Vapaaehtoistyö on merkittävä osa seurakuntalaisten kirkkoa. Kirkon pitää asettua aina heikomman puolelle ja tarjota kaikin voimin turvaverkkoja suomalaisille vanhuksille ja syrjäytyneille. Ketään ei saa jättää yksin. Kirkolla on nykyisessä ajassamme useita tärkeitä alueita hoidettavana. Kirkolla on edelleen missio. Me perussuomalaiset arvostamme nuorisotyötä, johon liittyy partiotoiminta, diakoniaa ja tavallisen ihmisen mahdollisuutta osallistua päätöksentekoon.

Ehdokkaat