Kesä-Angela 4

Kesä-Angela 4

Hei rippikoululainen. Kesä-Angela 4 ripari on jo käynnissä. Mahtavaa, että olet mukana!

Tarkoituksena on tavata teidät kerran kuussa aina toukokuuhun asti. Tapaamisissa tutustutaan seurakunnan toimintaan, toisiimme ja kristinuskoon.

Rippikoulun ohjelma

• 15.12. -- Rippikoulun aloituspäivä
  • 16.12. -- Messu
  • 24.1. -- Riparitapaaminen
  • 8.2. -- Draamamessu
  • 15.3. -- Nuorten messu
  • 7.4. -- Veisukinkerit
  • 5.5. -- Diakonia- ja lähetysralli
    • Halikon srk-talo, klo 15-17
  • 9.5. -- Gospelkonsertti
    • Salon kirkko, klo 16:30-17:30
  •  vapaasti valittava jumalanpalvelus
  •  rippikoulun palvelutehtävä
  • 5.-12.7. Rippileiri Kesä-Angelassa
  • 14.7. Konfirmaatio
    • Halikon kirkko, klo 10

Passiton rippikoulu

Rippikouluryhmämme ei käytä niin sanottua Riparipassia. Sen sijaan käymme tapahtumissa ohjelman mukaisesti yhdessä. Paikalla on Ville tai Katri tai molemmat, jotka kirjaavat paikallaolosi muistiin.

Vapaasti valittavaan jumalanpalvelukseen menneessä tehtävänäsi on otta tilaisuuden jälkeen selfie työntekijän kanssa ja lähettää se Villelle. Siten tiedämme, että olet käynyt jumalanpalveluksessa.

Mikäli olet estynyt jostakin tapaamisesta, ole yhteydessä Villeen. Poissaolot saa paikattua, joten katsotaan yhdessä sinulle jotakin mielekästä korvattavaa.

Ulkoläksyt

Jes! Ulkoläksyt! Rippikouluun kuuluu hieman ulkoaopeteltavia asioita. Opettelemme rippikoulun aikana Isä meidän -rukouksen, uskontunnustuksen, Herran siunauksen, rakkauden kaksoiskäskyn ja 10 käskyä. Niitä saa toki reenata kotosallakin.

Rippikoulun maksut

Maksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä diakoniatoimiston kautta.

Seuraavana vuorossa...

Pääsiäinen! Kristikunnan suurin juhla on ovella. Pääsiäisen ympärillä on vaikka minkälaista toimintaa. Käy ihmeessä tutustumassa. Nyt on hyvä sauma käydä vapaavalintaisessa jumalanpalveluksessa.

Sunnuntaina 5.5. pääset olemaan oman elämäsi (diakonia)rallikuski. Diakonia- ja lähetysralli on rippikoululaisten opetuspäivä, jossa tutustutaan diakoniaan ja lähetystyöhön. Lähimmäisenrakkauden seikkailurataa ja tosielämän tarinoita tarjolla. Tapahtuma on tämän rippikouluryhmän osalta Halikon seurakuntatalolla klo 15-17.

Vetäjätiimi

Tässä rippikoulussa vetäjinä toimii koulupappi Ville, nuorisotyönohjaaja Katri, kesäkanttori Sanna sekä viisi reipasta isosta. Yhteydenotot ensisijaisesti Villelle.

Ville Väänänen
p. 044 774 5218