Kesä-Angela 4

Kesä-Angela 4

Hei rippikoululainen. Kesä-Angela 4 ripari on jo käynnissä. Mahtavaa, että olet mukana!

Tarkoituksena on tavata teidät kerran kuussa aina toukokuuhun asti. Tapaamisissa tutustutaan seurakunnan toimintaan, toisiimme ja kristinuskoon.

Rippikoulun ohjelma

• 15.12. -- Rippikoulun aloituspäivä
  • 16.12. -- Messu
  • 24.1. -- Riparitapaaminen
  • 8.2. -- Draamamessu
  • 15.3. -- Nuorten messu
  • 7.4. -- Veisukinkerit
  • 5.5. -- Diakonia- ja lähetysralli
  • 9.5. -- Gospelkonsertti
  •  vapaasti valittava jumalanpalvelus
  •  rippikoulun palvelutehtävä
  • 5.-12.7. Rippileiri Kesä-Angelassa
  • 14.7. Konfirmaatio
    • Halikon kirkko, klo 10

Leirikirje

Rippileirin leirikirje on laitettu postiin kesäkuun puolivälissä. Mikäli se ei saavu perille, löytyy leirikirje ja leirin osallistujakortti liitteinä tämän sivun lopusta. Hyvää kesää!

Passiton rippikoulu

Rippikouluryhmämme ei käytä niin sanottua Riparipassia. Sen sijaan käymme tapahtumissa ohjelman mukaisesti yhdessä. Paikalla on Ville tai Katri tai molemmat, jotka kirjaavat paikallaolosi muistiin.

Vapaasti valittavaan jumalanpalvelukseen menneessä tehtävänäsi on otta tilaisuuden jälkeen selfie työntekijän kanssa ja lähettää se Villelle. Siten tiedämme, että olet käynyt jumalanpalveluksessa.

Mikäli olet estynyt jostakin tapaamisesta, ole yhteydessä Villeen. Poissaolot saa paikattua, joten katsotaan yhdessä sinulle jotakin mielekästä korvattavaa.

Ulkoläksyt

Jes! Ulkoläksyt! Rippikouluun kuuluu hieman ulkoaopeteltavia asioita. Opettelemme rippikoulun aikana Isä meidän -rukouksen, uskontunnustuksen, Herran siunauksen, rakkauden kaksoiskäskyn ja 10 käskyä. Niitä saa toki reenata kotosallakin.

Ulkoläksyt löytyvät myös liitetiedostona tämän sivun lopusta.

Rippikoulun maksut

Maksusta voi hakea vapautusta taloudellisista syistä diakoniatoimiston kautta.

Seuraavana vuorossa...

Rippileiri! Viimeinenkin yhteinen tapaaminen on käyty, seuraavan kerran olemme kaikki koolla Kesä-Angelassa heinäkuussa.

Rippileiriin mennessä tulee olla käytynä vapaasti valittavassa jumalanpalveluksessa. Sopikaa myös poissaolokuviot Villen tai Katrin kanssa ennen leiriä.

Vetäjätiimi

Tässä rippikoulussa vetäjinä toimii koulupappi Ville, nuorisotyönohjaaja Katri, kesäkanttori Sanna sekä viisi reipasta isosta. Yhteydenotot ensisijaisesti Villelle.

Ville Väänänen
p. 044 774 5218